Eating News , Εστιατόρια

Ένα γνωστό gastrobar της Λεμεσού επιστρέφει!

Στεγάζεται σε ένα παλιό αρχοντικό της Αγίου Ανδρέου

Δημοσιεύτηκε στις 26 Σεπτεμβρίου 2016

Το House Bar & Restaurant επανέρχεται στην νυκτερινή ζωή της Λεμεσού έτοιμο να προσκαλέσει και να διασκεδάσει το κοινό στον ιδιαίτερό του χώρο, με την ίδια φανταστική ατμόσφαιρα  και ένα καινούριο sharing μενού που ταιριάζει απόλυτα  με το νέο informal κόνσεπτ του. 

 

 

Ο χώρος θα είναι ανοικτός καθημερινά από Τρίτη μέχρι Κυριακή , προσφέροντας εκλεκτικές επιλογές από  platters και sharing dishes που συνδυάζονται  τέλεια με τα μοναδικά signature κοκτέιλs και τις μοντέρνες  μουσικές επιλογές σε ρυθμούς  swing, electro house, funky soul και blues δίνοντας στο κοινό την τέλεια αρμόνια φαγητού, ποτού και μουσικής σε ένα απαράμιλλο για τα κυπριακά δεδομένα design χώρο.

 

Το opening είναι μέσα στον Οκτώβριο. 

 

 

Το House είναι ένα gastrobar που στεγάζεται σε ένα παλιό αρχοντικό της Αγίου Ανδρέου στην Λεμεσό.  

Είναι ένας χώρος ανάλαφρος με ήρεμα χρώματα και μετρημένη πολυτέλεια.  Ο εσωτερικός του διάκοσμος είναι ανάλαφρος με απαλές αποχρώσεις, λιτές γραμμές και αριστοκρατική φινέτσα. Ο εξωτερικός χώρος είναι  ένας κήπος με πρωταγωνιστές τους μαρμαρένιους κίονες,  την πέτρα και το ιταλικό γιασεμί που είναι ανθισμένο στον περίγυρο της αυλής.  
 

Η κουζίνα του House είναι ευρωπαϊκή  με φρέσκα Μεσογειακά υλικά  και αρώματα σε απλές, καθημερινές γεύσεις και  προσφέρεται σε μορφή sharing. Το πανέμορφο bar υποστηρίζει μοναδικές ζωντανές βραδιές, με μια μελετημένη κάβα κρασιών και  signature cocktails από τους εξειδικευμένους barmen.  

Τη διάθεσή φροντίζει να ανεβάζει  η χαλαρή μουσική σε ρυθμούς swing, funky soul, electric houseκαι  blues και τα Σαββατοκύριακα ο resident DJ, μιξάρει στα decks διάφορα ακούσματα  τα οποία ανεβαίνουν με την πάροδο της βραδιάς ολοκληρώνοντας την όλη διασκέδαση.  

Το σημαντικότερο, είναι ότι στο HOUSE μπορείς να πας όπως αισθάνεσαι, άνετα, είτε ντυμένος smart casual, είτε φορώντας κάτι πιο επίσημο. Φτάνει να νιώθεις σαν στο σπίτι σου.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close