Δημοσιεύτηκε στις 22 Σεπτεμβρίου 2016
15 χρόνια μετά το 'Training Day', οι Antoine Fuqua, Denzel Washington και Ethan Hawk ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους στο νέο φιλμ του σκηνοθέτη. Το 'The Magnificent Seven' ('Και οι 7 Ήταν Υπέροχοι') είναι ριμέικ της θρυλικής ταινίας γουέστερν του 1960 από τον John Sturges (με τις απολαυστικές ερμηνείες των Steve McQueen και Charles Bronson), η οποία με τη σειρά της ήταν και αυτή ριμέικ του αριστουργήματος του Ιάπωνα σκηνοθέτη Akira Kurosawa, 'Seven Samurai' (1954). Με την πόλη του Ρόουζ Κρικ κάτω από τον σκοτεινό έλεγχο του Bartholomew Bogue, οι απελπισμένοι κάτοικοι ζητούν βοήθεια από 7 κακοποιούς, κυνηγούς κεφαλών, απατεώνες και οπλισμένους άνδρες. Όσο η πόλη προετοιμάζεται για την τελική αναμέτρηση που έρχεται, η ομάδα των 7 μοιάζει να πολεμάει για κάτι περισσότερο από τα χρήματα. Εκτός από τους Washington και Hawk, στο καστ συναντούμε επίσης τους Chris Pratt (ο οποίος βρίσκεται στα πάνω του μετά την τεράστια επιτυχία του 'Guardians of the Galaxy'), Vincent D' Onofrio, Matt Bomer και Haley Bennett.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ... Ριμέικ της θρυλικής ταινίας γουέστερν του 1960 από τον σκηνοθέτη του 'Training Day', Antoine Fuqua.
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΣ... Για να δεις τη νέα εκδοχή των 7 υπέροχων ανδρών.
-
Ρίο 1-6 Λεμεσός
06 Οκτωβρίου - 12 Οκτωβρίου 2016
-
Κ-Cineplex 1-5 Λεμεσός
29 Σεπτεμβρίου - 05 Οκτωβρίου 2016
Σχετικά
Ο Godzilla επιστρέφει πιο αδυσώπητος από ποτέ στο «Godzilla Minus Zero»
Η συνέχεια του βραβευμένου με Οσκαρ «Godzilla Minus One» αποκαλύφθηκε με ένα εντυπωσιακό πρώτο τρέιλερ, ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο την κλίμακα της καταστροφής και φέρνοντας το θρυλικό τέρας αντιμέτωπο με μια νέα, εκρηκτική πρόκληση.
Το Χόλιγουντ έρχεται στην Κύπρο με τον Clive Owen να πρωταγωνιστεί στο θρίλερ δράσης Scorpion της Copper Island
Τα γυρίσματα του Scorpion στην Κύπρο αποδεικνύουν ότι η χώρα διαθέτει τις δυνατότητες να φιλοξενεί και να υποστηρίζει διεθνείς κινηματογραφικές παραγωγές
Σινεμά κάτω από τα αστέρια: Τρεις δωρεάν προβολές στην Πάφο
Ο νέος κινηματογραφικός κύκλος του Δήμου Πάφου ξεκινά στο Θερινό «Αττικόν» με ταινίες που φωτίζουν τη σύγχρονη ιστορία και την κυπριακή πραγματικότητα.
«Dune»: Το τρίτο και σκοτεινότερο μέρος της τριλογίας έρχεται τον Δεκέμβριο
Στο μέρος αυτό φεύγουμε, θεωρητικά, εντελώς από το χολιγουντιανά ευάερο περιβάλλον της πρώτης ταινίας
Τρεις νέες πρεμιέρες που αξίζει να δεις αυτή την εβδομάδα
Περιπέτεια, τρόμος και αγωνία συναντιούνται στις κινηματογραφικές αίθουσες από τις 9 Ιουλίου.
Οι πρώτες αντιδράσεις για την «Οδύσσεια» αποθεώνουν το νέο έπος του Κρίστοφερ Νόλαν
Οι εντυπώσεις που αφήνει ήδη η ταινία είναι κάτι παραπάνω από ενθουσιώδεις, με τους κριτικούς να μιλούν για ένα μεγαλειώδες κινηματογραφικό επίτευγμα που αξιοποιεί στο έπακρο τη δύναμη της μεγάλης οθόνης.
Θερινό σινεμά δίπλα στο κύμα: Η ταινία «Chef» προβάλλεται στην παραλία «Περιγιάλι»
Μια ξεχωριστή κινηματογραφική βραδιά κάτω από τα αστέρια διοργανώνει ο Δήμος Πόλης Χρυσοχούς με ελεύθερη είσοδο για το κοινό
Θα γυρίσει ο Ταραντίνο την τελευταία ταινία του το 2027;
Σύμφωνα με τον διευθυντή φωτογραφίας του σκηνοθέτη, Ρόμπερτ Ρίτσαρντσον, ο Ταραντίνο μπορεί να γυρίσει τη δέκατη και τελευταία ταινία του το καλοκαίρι του 2027.
Τιμητικός Χρυσός Λέων Συνεισφοράς για τον Τζορτζ Κλούνεϊ στο προσεχές Φεστιβάλ της Βενετίας
Η 83η διοργάνωση του παλαιότερου κινηματογραφικού φεστιβάλ του κόσμου μόλις απέκτησε λίγη αίγλη παραπάνω.
Σινεμά δίπλα στο κύμα: Οι πιο καλοκαιρινές προβολές επιστρέφουν κι αυτό το καλοκαίρι
Τέσσερις βραδιές κινηματογράφου κάτω από τα αστέρια, σε δύο παραλίες, με ελεύθερη είσοδο
Ο «Άγιος Παΐσιος» στη μεγάλη οθόνη σε μία θερινή προβολή για καλό σκοπό
Φιλανθρωπική προβολή στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ιδαλίου, με όλα τα έσοδα να διατίθενται για τη στήριξη της Στέγης Ηλικιωμένων «Άγιος Δημητριανός»
Θερινό σινεμά κάτω από τα αστέρια στο χωριό με την ταινία «Υπάρχω»
Η κινηματογραφική ιστορία του Στέλιου Καζαντζίδη προβάλλεται στις 10 Ιουλίου στο Κοινοτικό Πάρκο Δωρού