Εστιατόρια

Βραβευμένος μεζές από ένα ξεχωριστό ταβερνάκι

Πεντανόστιμα πιάτα και μαμαδίστικες γεύσεις από ένα μαγαζί που ξεχωρίζει

Δημοσιεύτηκε στις 06 Σεπτεμβρίου 2016

Η βραβευμένη ταβέρνα με αξιώσεις παραμένει πρώτη στις προτιμήσεις των μερακλήδων της γεύσης και όχι άδικα! Το Σπήλαιο, που βρίσκεται λίγο έξω από τη Λευκωσία, προσφέρει όλα όσα αναζητάς από μια αυθεντική, παραδοσιακή κυπριακή ταβέρνα. Η υπέροχη αυλή του είναι ο πιο φιλόξενος χώρος για να διασκεδάσεις και να χορτάσεις με τα νόστιμα πιάτα που μαγειρεύουν οι άνθρωποί του.

Το γελαστό πρόσωπο των ιδιοκτητών του θα σε κερδίσει μεμιάς και η ανώτερη ποιότητα των φαγητών του θα σε ενθουσιάσει με τις διαλεκτές πρώτες ύλες που χρησιμοποιούν, μα κυρίως για το αριστοτεχνικό ψήσιμό τους. Τα χοιρινά και από κοτόπουλο σουβλάκια του, οι μαμαδίστικες σεφταλιές του και το βοδινό συκώτι γίνονται ανάρπαστα, όπως και το οφτό του. Άφησε χώρο και για το ζεστό γαλακτομπούρεκο στο τέλος, για να κλείσεις ευχάριστα τη μοναδική εμπειρία εστίασης που σου προσφέρει.

 

Γιατί ξεχωρίζει!
Είναι μια από τις καλύτερες, κυπριακές ταβέρνες του νησιού, που σου δίνει την ευκαιρία να απολαύσεις πλούσιες μερίδες και ατελείωτους μεζέδες σε πολύ λογικές τιμές. Ανακάλυψε την άνετη και γραφική αυλή του κάτω από τα αστέρια και με το φρέσκο αεράκι της περιοχής.

 

 

Τι να δοκιμάσεις
Εκτός από τα φοβερά σουβλάκια του, πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις τους εποχιακούς ανθούς, γεμιστούς με χαλούμι και βεβαίως το συρτό παραδοσιακό του κλέφτικο που γίνεται ανάρπαστο!

 

Γιατί να πας!
Διατηρεί λογικότατες τιμές (16 ευρώ για full μεζέ με γλυκό και φρούτο και 14 ευρώ για μεζέ σχάρας με γλυκό και φρούτο) και σερβίρει φοβερές γεύσεις, αφού όλα είναι φτιαγμένα με πρώτης ποιότητας υλικά. Έχουν, επίσης, τη δυνατότητα να αναλαμβάνουν διάφορα events, όπως βαπτίσεις, ενώ διαθέτουν και γιγαντοοθόνες για μετάδοση αγώνων.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close