Εστιατόρια

Καλό ψάρι εδώ και τρεις δεκαετίες σε μία ταβέρνα στο Ζύγι

Πλούσιος ψαρομεζές και φρέσκα ψάρια στη Σάντα Έλενα

Δημοσιεύτηκε στις 06 Σεπτεμβρίου 2016

Τριάντα χρόνια συνεχούς παρουσίας στο χώρο της εστίασης και τρεις υποψηφιότητες για το βραβείο Καλύτερο Ψάρι στα Check In Awards είναι τρανταχτή απόδειξη ότι το Santa Elena είναι η καλύτερη επιλογή για ψάρι χειμώνα-καλοκαίρι. 
 

 

Αν είσαι στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού, στην επιστροφή σου στο σπίτι μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά, κάνε μια μικρή παράκαμψη και πήγαινε στο Santa Elena για να απολαύσεις καλοψημένο και ολόφρεσκο ψαράκι. Αν είσαι στο σπίτι και θες να πας μία κοντινή εκδρομή, τότε το Ζύγι και φυσικά το Santa Elena είναι η καλύτερη επιλογή. 

 


Τα καλοκαίρια στο ολοπράσινο πλακόστρωτο όλο και κάποια εκδήλωση ή δρώμενο οργανώνεται από τους ιδιοκτήτες. Ρίξε μια ματιά στη σελίδα τους στο Facebook για να ενημερωθείς. 

 

 

Γιατί ξεχωρίζει!
Το μότο τους είναι ‘30 χρόνια καλό φαγητό’. Και όχι άδικα! Με μια επίσκεψη μόνο θα καταλάβεις το γιατί. 

Τι να δοκιμάσεις
Πρωταγωνιστής ο πλούσιος ψαρομεζές, ο οποίος στοιχίζει €20 το άτομο, αλλά και οι ιδιαίτερες σουπιές κατσαρόλας και μύδια σαγανάκι, φτιαγμένα με τη δική τους μυστική συνταγή!

Γιατί να πας!
Οι ιδιοκτήτες κάθε χρονιά προσθέτουν μια καινούργια πινελιά στο χώρο για να μη σε αφήσουν να βαρεθείς ποτέ. Και πάντοτε φροντίζουν με αγάπη και αφοσίωση να κρατούν το επίπεδο και την ποιότητα του εστιατορίου πάντα στην κορυφή. 

 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close