Δημοσιεύτηκε στις 01 Σεπτεμβρίου 2016
Ο ΘΟΚ προσφέρει τριήμερο εντατικό εκπαιδευτικό σεμινάριο στο μουσικό θέατρο που βασίζεται στον αυτοσχεδιασμό, με εγγύηση την μεγάλη επιτυχία της Μουσικής παράστασης αυτοσχεδιασμού Showstopper! στο Ουέστ Εντ, που χάρισε στην ομάδα Showstoppers ένα από τα φετινά βραβεία Ολίβιε.
Το εργαστήριο θα περιλαμβάνει ατομικούς και ομαδικούς αυτοσχεδιασμούς στο τραγούδι, στον αφηγηματικό και διηγηματικό λόγο, όπως και σκηνική και κινησιολογική δουλειά. Θα πραγματοποιηθεί από τις 28 - 30 Οκτωβρίου 2016, στο Θέατρο ΑΠΟΘΗΚΕΣ, στη Λευκωσία με την υποστήριξη της ομάδας αυτοσχεδιασμού Nudnicks που έχει βάση την Κύπρο.
Συμμετέχοντες: Ιδανικό τόσο για έμπειρους στον αυτοσχεδιασμό περφόρμερς, πρόθυμους να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους, καθώς και για καινούριους τολμηρούς καλλιτέχνες, πρόθυμους να δοκιμάσουν τον αυτοσχεδιασμό έστω και για πρώτη φορά. Το εργαστήριο θα τελειώσει με μια παράσταση ανοικτή για το κοινό στις 30 Οκτωβρίου.
Διδάσκουν οι Duncan Walsh Atkins, Μουσικός Διευθυντής των Showstoppers και η Pippa Evans, ιδρυτικό μέλος της ομάδας.
Δηλώσεις συμμετοχής με αποστολή στοιχείων επικοινωνίας και βιογραφικού σημειώματος, στο nmourouzi@thoc.org.cy μέχρι τις 15 Οκτωβρίου, 2016 (με ένδειξη ότι προορίζεται για το εργαστήρι των Showstoppers).
Ημερομηνίες και ώρες εργαστηρίου: 28, 29 και 30 Οκτωβρίου 2016 από τις 9:00 ως τις 13:00 και 14:00 έως 18:00. Οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι οπωσδήποτε παρόντες σε όλες τις ώρες διεξαγωγής του εργαστηρίου. Το εργαστήρι θα διεξαχθεί στα αγγλικά.
Επιδοτούμενο Κόστος: 75 Ευρώ
-
Αποθήκες Θ.Ο.Κ (πρώην Νέα Σκηνή)
28 Οκτωβρίου - 30 Οκτωβρίου 2016
Σχετικά
Ο «Κάτοικος Κηφισιάς» ταξιδεύει σε τέσσερα χωριά της Κύπρου
Μια σύγχρονη θεατρική παράσταση για την κοινωνική ανισότητα, την οικογένεια, την αξιοπρέπεια και τη δύναμη μιας γυναίκας να αρχίσει ξανά
Έφυγε ο ηθοποιός Φοίβος Γεωργιάδης
Η Κύπρος αποχαιρετά έναν αθόρυβο αλλά πολύτιμο εργάτη της σκηνής
Μία ακόμα (επιπλέον) παράσταση για το «PARTY της ζωής μου» με την Ελένη Ράντου
Η παράσταση που καθήλωσε το κοινό επιστρέφει για μία τελευταία εμφάνιση στην Κύπρο
Το πολυβραβευμένο «Goodbye, Lindita» του Μάριο Μπανούσι έρχεται στη Λευκωσία
Η παράσταση που συγκλόνισε κοινό και κριτικούς σε όλο τον κόσμο παρουσιάζεται στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.
Ίων του Ευριπίδη: Δύο τελευταίες παραστάσεις στην Κύπρο
Πρόκειται για ένα από το πιο αινιγματικά έργα του αρχαίου δράματος
H Ελένη Ράντου επιστρέφει στην Κύπρο με "το Πάρτυ της ζωής μου"
Η παράσταση που συγκίνησε χιλιάδες θεατές επιστρέφει για τελευταία φορά στην Κύπρο!
Η Μαρίνα Μαλένη Κυριαζή διορίζεται Γενική Διευθύντρια του Θεατρικού Οργανισμού Κύπρου
Η θέση αφορά τα καθήκοντα τόσο εκτελεστικού όσο και καλλιτεχνικού Διευθυντή
Ο «Δίδυμος Μπελάς» με την Ελένη Φιλίνη έρχεται Κύπρο
Η κωμωδία του Δημήτρη Γιαννουκάκη σε περιοδεία με εκλεκτό θίασο
Πέθανε σε ηλικία 92 ετών η αγαπημένη ηθοποιός Μάρω Κοντού
Το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και νοσηλευόταν στο νοσοκομείο
Ο «Αρχοντοχωριάτης» του Μολιέρου μιλά κυπριακά και περιοδεύει σε όλη την Κύπρο αυτό το καλοκαίρι
Η ΕΘΑΛ και η Anyhow Theatre Ensemble παρουσιάζουν μια σύγχρονη διασκευή του κλασικού έργου στην κυπριακή διάλεκτο, μεταφέροντας τη δράση στην Κύπρο της δεκαετίας του '70, μέσα από μια απολαυστική σάτιρα γεμάτη χιούμορ, μουσική και έντονο κυπριακό χρώμα.
«Ημερολόγιο in progress»: Τι συμβαίνει μέσα στο μυαλό ενός ανθρώπου όταν δημιουργεί;
Πέντε γυναίκες γίνονται οι φωνές μιας συνείδησης, σε μια παράσταση για τη δημιουργία, την αμφιβολία και τα «τέρατα» που γεννά το μυαλό.
«Το Ελιξίριο του Έρωτα» στο Pafos Aphrodite Festival 2026
Σε ανακοίνωση του Pafos Aphrodite Festival αναφέρεται ότι η νέα σκηνοθετική πρόταση μεταπλάθει ριζικά το κλασικό έργο σε έναν σύγχρονο, συμβολικό κόσμο