Εστιατόρια

Ένα... bistrot πήγε παραλία

Καλοκαιρινή διάθεση καιξεχωριστά πιάτα δίπλα στο κύμα

Δημοσιεύτηκε στις 23 Αυγούστου 2016

Να έχεις το κύμα στα πόδια σου και το καλύτερο φαγητό της πόλης στο τραπέζι σου… αυτό θα πει καλοκαιρινή απόλαυση! Στη γνωστή περιοχή 'Δασούδι' άνοιξε τις πόρτες της η καλοκαιρινή έκδοση του Bistrot 55 -πίσω από το ξενοδοχείο Park Beach- και σου προσφέρει αυτό ακριβώς!

 

 

Η μοναδική τοποθεσία του, δίπλα στην καταγάλανη θάλασσα, σου ανοίγει την όρεξη για βόλτα, κολύμπι, ακόμη και θαλάσσια σπορ. Και μετά… ανακαλύπτεις την ψαγμένη πρόταση εστίασης που σου ανοίγει ευχάριστα την όρεξη για καλό φαγητό! Το πλούσιο μενού του Bistrot 55, διαθέτει φαγητά που θα σε γοητεύσουν με τη γεύση αλλά και την εμφάνισή τους. Η εκτενής του κάρτα ικανοποιεί κάθε γούστο.

 

 

H κουζίνα επιλέγει μόνο φρέσκα υλικά και μπορεί να σε ευχαριστήσει απόλυτα, είτε είσαι λάτρης του κρέατος, του ψαριού ή χορτοφάγος. Αρωματικοί καφέδες, δροσιστικοί χυμοί από φρέσκα φρούτα και αυθεντικά cocktails έρχονται να συμπληρώσουν τις νόστιμες προτάσεις του. Ακόμα κάθεσαι;

 

 

Γιατί ξεχωρίζει...
Το Bistrot 55 έχει τον πετυχημένο συνδυασμό χαλαρής ατμόσφαιρας και φινέτσας. Ανακά- λυψε την εξαιρετική ποιότητα φαγητού του, απολαμβάνοντάς το κάτω από τους ευκάλυπτους και σε απόσταση αναπνοής από τη θάλασσα.

 

 

Τι να δοκιμάσεις...
Για ορεκτικό επίλεξε τους κολοκυθοκεφτέδες σερβιρισμένους με καρπούζι, χαλούμι σχάρας και δροσιστική σος από γιαούρτι και μέντα. Από τα κύρια πιάτα ζήτησε το περίφημο χοιρινό κότσι μαριναρισμένο σε μπίρα, μέλι και θυμάρι, ένα χορταστικό πιάτο που θα σε εντυπωσιάσει.

 

 

Γιατί να πας...
Όποια κι αν είναι η διάθεσή σου και οι προτιμήσεις σου, στο Bistrot 55 θα βρεις την ανάλογη ανταπόκριση. Δροσιστικά cocktails στο bar, γευστικό μεσημεριανό, πλούσιο δείπνο, ξεχωριστό weekend brunch. Ή μήπως θέλεις να την αράξεις στην παραλία και να παραλάβεις φαγητό επί τόπου; Το Bistrot 55 Summer Edition βρίσκεται πάντα στη διάθεσή σου.

 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close