Εστιατόρια

Επιστροφή στην πιο όμορφη αυλή της Λεμεσού

Το εστιατόριο που υμνεί την κυπριακή γαστρονομία, αλλά με μια διάθεση πιο σύγχρονη και πιο ψαγμένη άνοιξε και πάλι την αυλή του

Δημοσιεύτηκε στις 03 Μαΐου 2017

Κάτι διαφορετικό ήρθε στο χώρο της εστίασης κι άλλαξε το γαστρονομικό μας τοπίο. Το εντυπωσιακό Dionysus Mansion προτείνει μια εμπειρία διαφορετική, σύγχρονη και ταυτόχρονα διονυσιακή, αλλά ιδιαίτερα εκλεπτυσμένη!

Η δροσερή αυλή του, που άνοιξε και πάλι για την καλοκαιρινή σεζόν είναι μία όαση χαλάρωσης και άνεσης, όπου απολαμβάνεις μία γιορτή γεύσεων! Το ίδιο ισχύει και για τους επιβλητικούς εσωτερικούς του χώρους.

Η κουζίνα του υμνεί την κυπριακή γαστρονομία, αλλά με μια διάθεση πιο σύγχρονη και πιο ψαγμένη, διανθισμένη και με ελληνικές πινελιές. Το μενού του καλύπτει όλα τα γούστα, καθώς εκτός από κρεατικά σερβίρει χορτοφαγικές επιλογές και ψαρικά για τους seafood lovers.

Όλα όσα προτείνει η μεγάλη κάρτα μενού του, είναι έτοιμα να απογειώσουν γευστικά και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο! Από τις δροσερές του σαλάτες, μέχρι το αργοψημένο αρνίσιο κότσι, το ζουμερό χοιρινό και κοτόπουλο σουβλάκι, αλλά και τις σπιτικές αλοιφές του, όλα συνδυάζονται υπέροχα με ένα από τα εκλεκτά κρασιά από τη μεγάλη γκάμα που διαθέτει.

Γιατί ξεχωρίζει...
Είναι από τα λίγα εστιατόρια που σου προσφέρουν ένα μοναδικό concept, συνδυάζοντας μοναδική γαστρονομία με νέες καινοτομίες και ανατρεπτικές προτάσεις διασκέδασης.

Τι να δοκιμάσεις...
Πρέπει να ζήσεις την εμπειρία του μεγάλου και άνετου private room! Στο χώρο αυτό κυριαρχεί το μεγάλο τετράγωνο τραπέζι με τις άνετές του καρέκλες, το οποίο μπορείς να προκρατήσεις για πριβέ πάρτι, για business lunch ή dinner, ή ακόμα και παρουσίαση.

Γιατί να πας...
Ο θεός Διόνυσος ήξερε να διασκεδάζει και να απολαμβάνει γευστικές αμαρτίες και καλό κρασί. Κι αυτό ακριβώς έβαλαν στόχο οι ιδιοκτήτες του Dionysus Mansion! Να νιώθεις λίγο όπως εκείνος σε κάθε σου επίσκεψη, απολαμβάνοντας κυπριακή κουζίνα με ένα πιo σύγχρονο twist. Δεν είναι τυχαίο που έχει αναδειχτεί νούμερο ένα στην προτίμηση αναγνωστών του TripAdvisor! Η υπέροχη ανοιχτή αυλή του, είναι ακόμη ένας λόγος για να πας.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close