Εστιατόρια

Θα πιαστείς στα δίχτυα της… "Μεζεδοπαγίδας"

Εκλεκτός μεζές με 24 πιάτα σε μία δροσερή αυλή της Λεμεσού

Δημοσιεύτηκε στις 05 Αυγούστου 2016

Έγινε συνώνυμη της γεύσης και της απόλυτης διασκέδασης. Μία από τις πλέον αυθεντικές ταβέρνες της Λεμεσού σε περιμένει για να σου ανεβάσει το κέφι! Ετοιμάσου να απολαύσεις εξαιρετικό μεζέ, που φημίζεται τόσο για την ποιότητα όσο και για την ποσό- τητά του. 

24 διαφορετικά πιάτα-ανάμεσα σε αυτά, ορεκτικά, μαγειρευτά και είδη σχάρας- σε περιμένουν να τα γευτείς με μόνο €18 το άτομο και με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής, ενώ τις καθημερινές πληρώνεις μόνο €16.

Οι άνθρωποι της Μεζεδοπαγίδας θα φροντίσουν να διασκεδάσεις με την παρέα σου, συντροφιά με τα καλύτερα μουσικά ακούσματα και την πιο αυθεντική κουζίνα.

Αν είσαι φανατικός της γεύσης και της καλής διασκέδασης, τότε αφέσου στα δίχτυα της ‘Μεζεδοπαγίδας’ που θα σε πλανέψει με το νόστιμο και ζωηρό ταμπεραμέντο της!

Τι να δοκιμάσεις...
Δοκίμασε την ιταλική τους σαλάτα με ρόδι, παρμεζάνα, ρόκα και καραμελωμένο βαλσάμικο που σερβίρεται μέσα σε ψημένη κούπα που φτιάχνουν οι ίδιοι.

Γιατί να πας...
Ετοιμάσου να ξεφαντώσεις με τη ζωντανή ελαφρο-λαϊκή μουσική της Μεζεδοπαγίδας. Στο αρμόνιο ο Κώστας Πραστίτης και στο μπουζούκι ο Αλέξανδρος Γεωργίου, ενώ στο τραγούδι ο Γιώργος Κωνσταντίνου Δάντης, ο Γιώργος Γεωργιάδης και η Στέλλα Τερέζα.

Γιατί ξεχωρίζει...
Ειδικά το καλοκαιράκι, στη Μεζεδοπαγίδα απολαμβάνεις την ολοπράσινη αυλή της, με το τρεχάμενο νερό της παραδοσιακής βρύσης και τα σιντριβάνια που δημιουργούν μια δροσερή όαση.
 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close