Εστιατόρια

Hippocampus Lounge Restaurant: Αll-day εμπειρία γεύσης

Sushi και signature cocktails με value for money τιμές

Δημοσιεύτηκε στις 05 Αυγούστου 2016

Ζήσε μια all-day εμπειρία γεύσης και διασκέδασης. Το Hippocampus Lounge Restaurant είναι μια προσεγμένη πρόταση εξόδου, προσφέροντας ανάμεσα σε άλλα εξαιρετικά sushi και signature cocktails. Οι ιδιοκτήτες έδωσαν ιδιαίτερη σημασία στην ποιότητα του μενού, που το προσφέρουν σε value for money τιμές.

Εξάλλου, δεν είναι τυχαίο που αποτελεί διαχρονική αξία στην τουριστική σκηνή εδώ και 30 συνολικά χρόνια, παρασύροντας στη γευστική του δίνη τους λάτρεις της μεσογειακής κουζίνας και όχι μόνο.

Οι μοναδικές προτάσεις sushi, είναι έτοιμες να γαργαλίσουν τον ουρανίσκο σου, μαζί με ξεχωριστά κοκτέιλ, αρωματικούς ναργιλέδες, κρέπες και καφέδες, σ' έναν άνετο και όμορφο χώρο, κάτω από τις γραφικές βουκαμβίλιες, συνθέτοντας την ιδανική ατμόσφαιρα εξόδου.

Τι να δοκιμάσεις...
Ξεκίνα με ορεκτικό ένα Dragon Maki, στη συνέχεια προτίμησε το Chicken Di Mare ως κυρίως πιάτο προσφέροντας τον τέλειο συνδυασμό κοτόπουλου και γαρίδας, λουσμένα με μία βελούδινη σάλτσα άνηθου.

Γιατί να πας...
Έχει μεγάλη κάρτα μενού κι εκτός από τα κλασικά πιάτα διαθέτει sushi menu, ενώ τα signature cocktails του είναι μοναδικά! Ακόμη, ο πανέμορφος παιχνιδότοπός του είναι μια όαση χαράς και διασκέδασης για τους μικρούς επισκέπτες.

Γιατί ξεχωρίζει...
Η lifestyle εικόνα του συνδυασμένη με την άψογη εξυπηρέτηση και το προσεγμένο menu φαγητού και ποτών, συνθέτουν τον απόλυτο προορισμό στο κέντρο του Πρωταρά.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close