25-31 August 2016
Κινηματογράφος , Cinema: Τα Καλύτερα

Ghostbusters

Κυνηγοί φαντασμάτων γένους θηλυκού!

Δημοσιεύτηκε στις 28 Ιουλίου 2016

Αν είσαι παιδί των 80's, τότε αποκλείται να μην έχεις λατρέψει το θρυλικό 'Ghostbusters' του Ivan Reitman.

32 χρόνια μετά, ο Paul Feig ('Bridesmaids') σκηνοθετεί το reboot της ταινίας, με μια... μικρή διαφορά όμως! Η βασική πρωταγωνιστική τετράδα απαρτίζεται μόνο από γυναίκες!

Όντας φεμινιστής, ο Feig συγκέντρωσε στο ίδιο φιλμ τις αγαπημένες του comedians (Leslie Jones, Melissa McCarthy, Kate McKinnon και Kristen Wiig), θέλωντας να τονίσει για ακόμα μια φορά, ότι οι γυναίκες κωμικοί δεν είναι κατάλληλες μόνο για τις γλυκανάλατες rom-com, αλλά μπορούν να αποτελέσουν τον κεντρικό πυρήνα σε ξεκαρδιστικές (και σε πολλές περιπτώσεις κάφρικες) κωμωδίες του Χόλιγουντ. Η τεράστια επιτυχία άλλωστε που σημείωσε το 'Bridsmaids' το 2011, το οποίο έφτασε μέχρι και στα Όσκαρ, το αποδεικνύει.

Η Erin Gilbert (Kristen Wiig) και η Abby Yates (Melissa McCarthy) υπήρξαν κάποτε ένα άσημο συγγραφικό δίδυμο με μοναδικό δείγμα δουλειάς ένα βιβλίο, το οποίο υποστήριζε ότι τα φαντάσματα ήταν υπαρκτά. Μερικά χρόνια αργότερα, η Gilbert καταφέρνει να γίνει καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια, αλλά το βιβλίο της έρχεται ξανά στην επιφάνεια και την κάνει τον περίγελο της ακαδημίας. Όταν όμως φαντάσματα εισβάλλουν στο Μανχάταν, η παρέα της Gilbert και της Yates θα αναλάβει δράση!

Στην ταινία συμμετέχουν ακόμα ο Chris Hemsworth και ο Andy Garcia, ενώ cameo εμφανίσεις κάνουν και οι αρχικοί πρωταγωνιστές του φιλμ Bill Murray, Dan Aykroyd, Sigourney Weaver, Ernie Hudson, Annie Pots, αλλά και ο Ozzy Osbourne!

ΤΙ ΕΙΝΑΙ... Reboot της κλασικής κωμωδίας τρόμου του 1984.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΩ... Γιατί θα έχει τρομερό ενδιαφέρον να δεις τέσσερις γυναίκες να αντικαθιστούν το αρχικό αντρικό καστ της ταινίας.

 

Καθ και Σκ 22.15

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close