Shopping , News

Πασίγνωστη επωνυμία ανοίγει κατάστημα στο MYMALL Λεμεσού

Στυλάτα και ποιοτικά προϊόντα σε ένα διασκεδαστικό και ευχάριστο περιβάλλον.

Δημοσιεύτηκε στις 08 Ιουλίου 2016

To MYMALL Limassol διευρύνει τη λίστα των καταστημάτων που φιλοξενεί στους χώρους του, εμπλουτίζοντας έτσι την καταναλωτική εμπειρία που προσφέρει ενώ κατοχυρώνεται ως ο επικρατέστερος one-stop-shop προορισμός της Κύπρου.

Τον Ιούλιο, το πασίγνωστο Δανέζικο εμπορικό κατάστημα, σύμφωνα με δημοσίευμα του www.businessnews.com.cy, το Flying Tiger Copenhagen θα ανοίξει τις πύλες του στο MYMALL Limassol, ενδυναμώνοντας έτσι την παρουσία του στο νησί μέσω του μεγαλύτερου εμπορικού κέντρου της Κύπρου.

Τα καταστήματα Flying Tiger Copenhagen προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία από ευφάνταστα προϊόντα για το σπίτι και την εργασία μετατρέποντας την κάθε επίσκεψη σε μια μοναδική και χαρούμενη εμπειρία για όλη την οικογένεια. Τα προϊόντα Tiger φέρουν τη δική τους επωνυμία, είναι απλά με ζωντανά χρώματα και σκανδιναβική πινελιά.

Στόχος της επωνυμίας είναι να προσφέρει στους πελάτες στυλάτα και ποιοτικά προϊόντα σε ένα διασκεδαστικό και ευχάριστο περιβάλλον.
Το νέο κατάστημα Flying Tiger Copenhagen αποτελεί το 4ο στη σειρά κατάστημα στην Κύπρο ενώ είναι το 2ο στην περιοχή της Λεμεσού με δύο επιπλέον καταστήματα στις περιοχές Λευκωσίας και Πάφου.

Η Δανέζικη εμπορική αλυσίδα με καταστήματα σ' ολόκληρη την Ευρώπη και την Ιαπωνία έχει, ήδη, γίνει επιτυχία σε όλες τις χώρες που δραστηριοποιείται. Η επωνυμία Flying Tiger Copenhagen εκπροσωπείται σε 28 χώρες με περισσότερα από 600 καταστήματα και έχει καθιερωθεί ως ένας χώρος όπου οι καταναλωτές επισκέπτονται για να εξερευνήσουν και να διασκεδάσουν, ψωνίζοντας.

Στη Δανία, το Tiger έχει δημιουργήσει μια μικρή εμπορική επανάσταση. Αυτό που κάνει μοναδικά τα καταστήματα Tiger, είναι το πρωτοποριακό τους concept και η μηνιαία ανανέωση των προϊόντων, τα οποία καθιστούν την επίσκεψη στο κατάστημα κάθε φόρα και μια νέα εμπειρία! Παρέχουν προϊόντα με έμπνευση, design, μοναδικότητα, είναι προσιτά σε όλους μέσα σε ένα ευχάριστο και πολύχρωμο περιβάλλον. Οι τιμές των προϊόντων κυμαίνονται από 1€ έως 30€ και ξεχωρίζουν για την ποιότητα, την αισθητική και το δανέζικο σχεδιασμό τους! Το Tiger δεν "φωνάζει" τις χαμηλές τιμές του αλλά αφήνει τους πελάτες του να το διαπιστώσουν μόνοι τους.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close