Δημοσιεύτηκε στις 07 Απριλίου 2016
Δεκατέσσερα ολόκληρα χρόνια μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε στο box office σε Ελλάδα και εξωτερικό, το sequel του ‘My Big Fat Greek Wedding’ είναι γεγονός! Η Nia Vardalos πρωταγωνιστεί ξανά ως Toula Miller και υπογράφει και το σενάριο, ενώ ο John Corbett υποδύεται εκ νέου το ρόλο του συζύγου της, Ian Miller, με τη θορυβώδη οικογένεια Πορτοκάλος να επανέρχεται δριμύτερη! Η Toula και ο Ian είναι χρόνια παντρεμένοι και έχουν αποκτήσει μια κόρη, η οποία βρίσκεται στη φάση της ενηλικίωσης. Οι δυο τους ενώ τόσο καιρό είχαν επικεντρωθεί στα προβλήματα της έφηβης κόρης τους, τώρα έχουν να αντιμετωπίσουν την κρίση που περνά ο γάμος τους. Θα τους αφήσει όμως η οικογένεια της Toula, οικογένεια Ελλήνων ομογενών της Αμερικής, που συνεχώς μπλέκονται –όπως και στην πρώτη ταινία– μέσα στα πόδια τους και ανακατεύονται στις προσωπικές τους υποθέσεις; Άλλο ένα μεγάλο μυστικό της οικογένειας Πορτοκάλος αποκαλύπτεται και φέρνει τους πάντες πίσω, για ένα μεγαλύτερο και ακόμα πιο ελληνικό γάμο. Στην ταινία συμμετέχουν ακόμα οι ελληνικής καταγωγής ηθοποιοί Elena Kampouris, John Stamos και Rita Wilson, ενώ στην καρέκλα του σκηνοθέτη συναντούμε τον Kirk Jones (‘Nanny McPhee’).
-
Κ-Cineplex 1-6 Λάρνακα
12 Μαΐου - 18 Μαΐου 2016
Σχετικά

«Κωνστάντια»: Οι προβολές ταινιών στην πρωτεύουσα αυτή τη βδομάδα
Δες το αναλυτικό πρόγραμμα του Μαραθώνιου Θερινών Προβολών

H «Οδύσσεια» του Κρίστοφερ Νόλαν ολοκλήρωσε τα γυρίσματα: «Δεν θα ξαναγίνει ταινία σαν αυτή»
Τα γυρίσματα διήρκεσαν έξι μήνες σε διάφορες περιοχές του κόσμου

Πάμε για θερινό σινεμά σε ένα ειδυλλιακό χωριό της Μαραθάσας
Μία μοναδική βραδιά για μικρούς και μεγάλους για ταινίες κάτω από τ' αστέρια

Ο Μπίλι Ζέιν ενσαρκώνει τον Μάρλον Μπράντο στη νέα ταινία «Waltzing with Brando»
Ο Μάρλον Μπράντο (Marlon Brando) «ζει ξανά» στη μεγάλη οθόνη, αυτήν τη φορά μέσα από την ερμηνεία του Μπίλι Ζέιν (Billy Zane).

«Τα Πάθη του Χριστού»: Το 2027 και σε δύο μέρη το σίκουελ της ταινίας του Μελ Γκίμπσον
Η πρώτη ταινία θα κάνει πρεμιέρα Μεγάλη Παρασκευή και η δεύτερη στην εορτή της Αναλήψεως.

Στην Αγία Νάπα θα στηθεί για άλλη μία χρονιά σινεμά κάτω από τα αστέρια
Μάθε τις 5 ταινίες που θα δούμε δίπλα στη θάλασσα

Αυτές είναι οι 4 ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα στην Κύπρο
Από συναρπαστικά blockbusters μέχρι ταινίες με βαθιά συναισθηματικά μηνύματα, αυτή την εβδομάδα, οι κινηματογραφικές αίθουσες γεμίζουν δράση, γέλιο και συγκίνηση

Ο Φράνσις Φορντ Κόπολα εισήχθη σε νοσοκομείο της Ρώμης
Ο Κόπολα, 86 ετών, είχε προγραμματίσει εδώ και καιρό να πραγματοποιήσει επέμβαση στην καρδιά


Drive in Cinema: Κλασικά αυτοκίνητα, θερινό σινεμά και καλοκαιρινή διάθεση στην πρωτεύουσα
Φέρε την παγωνιέρα σου και απόλαυσε την ταινία μέσα από την άνεση του αυτοκινήτου σου

Το Jurassic World Rebirth ξεπέρασε τα 750 εκατ. δολάρια στο παγκόσμιο box office – Στα ύψη και το «F1»
Το «F1» είναι πλέον η ταινία με τις υψηλότερες εισπράξεις στην καριέρα του Μπραντ Πιτ, αλλά και στην ιστορία της Apple.

Αύγουστος στον θερινό κινηματογράφο του «Κωνστάντια»
Οι ταινίες που θα δούμε αυτή τη βδομάδα στον Μαραθωνιο Θερινών Προβολών 2025