Shopping , News

Ανοίγει το πρώτο Apple Store στην Κύπρο

Μετά από χρόνια έρχεται στη χώρα μας

Δημοσιεύτηκε στις 23 Μαρτίου 2016

Οι φανατικοί των iPhone σήμερα μπορούν να πανηγυρίσουν! Σημερινό δημοσίευμα του In Business News αναφέρει πως το πρώτο Apple Store ανοίγει στην Κύπρο και συγκεκριμένα στη Λευκωσία.

Το άνοιγμα του καταστήματος, σύμφωνα με το δημοσίευμα, αναμένεται να ανοίξει στην Κύπρο μέσα στο ερχόμενο καλοκαίρι. Ήδη η εταιρεία αναζητά χώρο για στέγαση του καταστήματος και επικεντρώνεται στο εμπορικό τρίγωνο Στασικράτους, Μακαρίου και Λήδρας. Το νέο κατάστημα θα προσφέρει και εξουσιοδοτημένο Service Center, επίσης στην πρωτεύουσα.

«Τόσο το κατάστημα Apple Store όσο και το εξουσιοδοτημένο Service Center θα λειτουργήσουν από τις εταιρείες iSquare και Info Quest, οι οποίες είναι αμφότερες θυγατρικές του ελληνικού ομίλου Quest Holdings» σημειώνει το In Business News. Η iSquare είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος των προϊόντων Apple τόσο στην Κύπρο όσο και στην Ελλάδα.  

Σκοπός και των δύο ενεργειών είναι η βελτίωσης της εξυπηρέτησης των πελατών της Apple στην Κύπρο, οι οποίοι αυξήθηκαν τα τελευταία χρόνια ένεκα της αύξησης της δημοφιλίας των συσκευών smartphones και tablets στην εγχώρια αγορά . Σημειώνεται ότι για όλες τις συσκευές της Apple (iPhone, Ipad, Mac κ.α.) παρέχεται εγγύηση δύο ετών, η οποία θα μπορεί να ισχύσει στο εξουσιοδοτημένο Service Center, που θα λειτουργήσει στη Λευκωσία.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close