Shopping , Τα καλύτερα της Κύπρου

The T-shirt project

Αλλάζοντας τον κόσμο μ’ ένα μπλουζάκι

Δημοσιεύτηκε στις 03 Μαρτίου 2016

Μια ομάδα δυναμικών Κυπρίων μαμάδων θέλει να αλλάξει τον κόσμο! Να τον κάνει πιο πράσινο, πιο φυσικό, πιο βιώσιμο. Έναν κόσμο όπου τα παιδιά θα μπορούν να μεγαλώσουν ευτυχισμένα και υγιή: ‘Ο κόσμος μας είναι το σπίτι μας. Γι’ αυτό, ας αρχίσουμε από αυτό!’.

Από βιολογικό βαμβάκι
Οι μαμάδες του T-shirt project έφτιαξαν, λοιπόν, μια σειρά από χαριτωμένα μπλουζάκια από 100% βιολογικό βαμβάκι, τυπωμένα στην Κύπρο με τη μέθοδο της μεταξοτυπίας χωρίς τοξικές βαφές. Μ’ αυτά διηγούνται στα παιδιά μια ιστορία σχετικά με το πώς οι μικρές, καθημερινές μας συνήθειες μπορούν να αλλάξουν το σπίτι μας και τον κόσμο προς το καλύτερο.

2 ήρωες, 2 μηνύματα

Πρωταγωνιστές της καμπάνιας δύο ήρωες, ο κύριος πρωταγωνιστής, ο Κίκο το αρκουδάκι και ο φίλος του ο Λίλο το λαγουδάκι, που μέσα από τις ιστοριούλες τους προκύπτουν κυρίως, δύο σημαντικά μηνύματα: πώς τα μικρά πράγματα, που κάνουμε κάθε μέρα, μπορούν να αλλάξουν το σπίτι μας και τον κόσμο προς το καλύτερο και πως δεν έχει σημασία πόσο μικρός είσαι, γιατί μπορείς να κάνεις πολλά -μπορείς να γίνεις σούπερ ήρωας!

Σε… 3 ιστορίες

Ο Κίκο είναι ο υπερασπιστής του δάσους και μεταμορφώνεται σε σούπερ ήρωα κάθε φορά που κάτι απειλεί το δάσος... Είτε μαζεύοντας το νερό της βροχής, για να μας θυμίζει ότι πρέπει να κάνουμε εξοικονόμηση νερού, είτε ξεθαρρεύοντας τον φίλο του τον Λίλο να κοιμάται χωρίς φως, για να μας πείσει να μην κάνουμε αλόγιστη χρήση ηλεκτρισμού και τέλος καθαρίζοντας και διαχωρίζοντας τα σκουπίδια του δάσους, για να μας εντάξει στην κουλτούρα της ανακύκλωσης!

Ας γίνουν παράδοση!

Με τον ίδιο τρόπο που τα παλιά χρόνια οι ιστορίες των παππούδων περνούσαν από γενιά σε γενιά, έτσι και οι ιστοριούλες του T-shirt Project θέλουν να ταξιδέψουν από στόμα σε στόμα και να αποτελέσουν παράδοση για τις επόμενες γενιές.
 

(22380707/www.ecohome-store.com/blog/the-tshirt-project) Ecohome, Κυπράνορος 36, Λευκωσία.

 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close