Shopping , Shopping & Style Trends

Μαρτάκι: το must-have αξεσουάρ της σεζόν!

Βρήκαμε κάποια από τα πιο όμορφα μαρτάκια της αγοράς και σου τα παρουσιάζουμε

Δημοσιεύτηκε στις 24 Φεβρουαρίου 2016

Ο Μάρτης θέλει το αξεσουάρ του, που δεν είναι άλλο από το μαρτάκι!

Πείτε μας προνοητικούς, πείτε μας επιφυλακτικούς ή ακόμα και προληπτικούς... λίγο πριν τον υποδεχθούμε ψάξαμε και βρήκαμε τα πιο stylish μαρτάκια που θα τυλίξουμε γύρω από τον καρπό μας, για να κρατήσουμε κάθε κακό μακριά και να υποδεχθούμε την άνοιξη όπως της αξίζει!

Κι ας ελπίσουμε ότι ο φετινός Μάρτιος δεν θα είναι γδάρτης... ή κακός παλουκοκάφτης.
 

Le Pou
H LePou μάς προτρέπει να καλωσορίσουμε την άνοιξη συνεχίζοντας την παράδοση εκατοντάδων χρόνων! Εξ ου και μας φτιάχνει μαρτάκια βραχιολάκια με μουράνο στολιδάκια, ζάρι για καλή τύχη, πασχαλίτσα για τύχη και χαρά, μανιτάρι παραμυθένιο και νεραιδένιο! Mατάκι για να σας προστατεύει από το κακό μάτι και η φουντίτσα είναι σύμβολο καλών μαντάτων!
Θα τα βρείτε στο The Gym στη Λευκωσία, στην τιμή των €5.
Περισσότερα εδώ.


Malochicolove Concept Store
Η ομάδα του MalochicoLove, υποδέχεται την άνοιξη με υπέροχα χειροποίητα μαρτάκια, τα οποία μπορείς να παραγγείλεις και μέσω της ιστοσελίδας τους. Θα τα βρεις σε διάφορες εκδοχές, για εκείνον και εσένα! (22953331) Αγίας Ελένης 7Α, Λευκωσία.

 

Dali-da
Υπέροχα μαρτάκια έφτιαξε και φέτος η Didadi! Και μάλιστα είναι από τα πιο όμορφα βραχιολάκια που είδαμε τελευταία! Η Ντίντα χρησιμοποιεί άσπρο και κόκκινο κερόνημα ή μπλε με άσπρο, προσθέτοντας κι ένα ματάκι σε διάφορα χρώματα, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει. Επίσης έφτιαξε και μαρτάκια με χάντρες, σε μαύρο και χρυσό, όπως και σε διάφορα άλλα χρώματα! Μπορείς να τα προμηθευτείς από το Elisascloset Facebook
(https://www.facebook.com/Dida_Di)

 

DT Design Jewellerry Boutique
Το βραχιόλι από το DT DESPINA TZIAPOURA στοιχίζει μόνο 6 ευρώ και μπορείτε να το βρείτε στο κατάστημα στο Κέντρο της Λευκωσίας. Και πάλι υπάρχει η δυνατότητα να επιλέξετε το χρώμα του ματιού στο βραχιολάκι και φυσικά απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες. 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close