Shopping , Shopping & Style Trends

O Mr. EasyJet πουλά τρόφιμα προς 32 σεντ ένα

Το νέο επιχειρηματικό βήμα του Στέλιου Χατζηιωάννου λέγεται "Easyfood"

Δημοσιεύτηκε στις 03 Φεβρουαρίου 2016

Μετά την Easyjet, την οικονομική αεροπορική εταιρία, ο Kύπριος επιχειρηματίας Στέλιος Χατζηιωάννου ίδρυσε την Easyfood… παρέχοντας πολύ οικονομικά προϊόντα διατροφής. Όπως είπε ο ίδιος στη DailyMail, εμπνεύστηκε το νέο του εγχείρημα από τις τράπεζες τροφίμων στην Ελλάδα.

Τα καταστήματα θα προσφέρουν τα πάντα στη χαμηλότερη δυνατή τιμή. Οι πελάτες θα βρουν ζάχαρη, τσάι, ρύζι, ζυμαρικά, κονσέρβες, τσάι, κέτσαπ και μια σειρά από άλλα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας. "Δεν υπάρχουν ακριβές μάρκες, μόνο φαγητό σε προσιτές τιμές" είναι το μότο που έρχεται να λανσάρει τα νέα σούπερ μάρκετ.

Σημειώνεται ότι τα 32 sent είναι τιμή γνωριμίας για τον Φεβρουάριο. Το πρώτο κατάστημα άνοιξε τις πύλες του στο Park Royal, βορειοδυτικά του Λονδίνου, και δίπλα στο άλλο του επιχειρηματικό εγχείρημα, το easyBus.

"Αυτός είναι ένας ακόμα τρόπος το brand Easy να εξυπηρετήσει με το μικρότερο κόστος. Λαμβάνοντας υπόψη την εμπειρία μου στη διανομή δωρεάν τροφίμων στην Ελλάδα και την Κύπρο, είναι ακόμα μια εμπορική προσπάθεια να πωληθούν βασικά προϊόντα στην τιμή των 32 σεντ (25p) για τους μη προνομιούχους στην περιοχή Royal Park" δήλωσε ο Στέλιος Χατζηιωάννου.

Τα καταστήματα της easyFoodstore, όπως δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας, θα ανοιχτούν στις πιο υποβαθμισμένες περιοχές του νοτιοανατολικού Λονδίνου

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close