Εστιατόρια

Μία open plan kitchen μαγειρεύει νόστιμα πιάτα

Ο Jimmy ανοίγει την κουζίνα του για σένα

Δημοσιεύτηκε στις 28 Ιανουαρίου 2016

Η τάση της ανοιχτής κουζίνας σε ένα εστιατόριο δεν είναι διαδεδομένη στην Κύπρο όμως ο ιδιοκτήτης του Jimmy's Kitchen το τόλμησε. Εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο ο Δημήτρης Δημητρίου έφερε στην πολυσύχναστη λεωφόρο της 28ης Οκτωβρίου στην Έγκωμη κάτι το διαφορετικό. Έναν ενιαίο χώρο εστίασης, που κατέχει μερικά στοιχεία του bistro, όπου ο σεφ μαγειρεύει σχεδόν δίπλα σου μπροστά από ένα ντιζαϊνάτο kitchen island.

Η εξωτερική βεράντα του εστιατορίου είναι ιδανική για το καλοκαίρι ενώ το εσωτερικό είναι φωτεινό, με όμορφα ξύλινα τραπέζια και καρέκλες που σε κάνουν να νιώθεις πως βρίσκεσαι στην κουζίνα του σπιτιού σου.

Η εξυπηρέτηση είναι εξαιρετική ενώ ο ευγενέστατος σεφ έχει άμεση επαφή μαζί σου και θα έρθει ανά πάσα στιγμή κοντά σου να ρωτήσεις για το πόσο αλάτι προτιμάς, αν θέλεις λιγότερο ή περισσότερο πιπέρι στο tikka masala σου.

Το μενού του είναι μικρό και περιεκτικό με ιδιότυπα ορεκτικά, νόστιμη σούπα ημέρα και γαστρονομικές επιλογές από τη μεσογειακή και διεθνή κουζίνα με εκλεκτό φιλέτο σολομού με σπανακόρυζο, ινδικό tikka masala, εύγευστο ριζότο με μανιτάρια, φρέσκες σαλάτες, πάστα και ιδιαίτερα γλυκά, όμορφα σερβιρισμένα.

Easy lunch 8.90
To Jimmy's Kitchen είναι ένα all day εστιατόριο που το τελευταίο διάστημα καθιέρωσε το easy lunch κόστους 8.90. Το γεύμα περιλαμβάνει ένα ορεκτικό και ένα κυρίως πιάτο της αρεσκείας σου. Η προσφορά ισχύεις από Δευτέρα με Παρασκευή από τις 12.00 μέχρι τις 15.00.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close