9 December 2015
Guide , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Δοκιμάζουμε δωρεάν τα κρασιά ενός νέου κυπριακού οινοποιείου

Ένα wine tasting στο wine bar Φελλός

Δημοσιεύτηκε στις 09 Δεκεμβρίου 2015

Ένα ακόμη κυπριακό οινοποιείο έκανε την εμφάνισή του στον εγχώριο οινικό χάρτη. Πρόκειται για το καινούργιο Οινοποιείο Οίνου Λόγος το οποίο θα έχει έδρα του την Πάφο. Αν και δεν έχει ακόμη αποπερατώσει τις εγκαταστάσεις του εντούτοις έχει φτιάξει το κρασί του σε άλλο οινοποιείο της Πάφου βγάζοντας στην αγορά τρεις νέες ετικέτες με την ονομασία “Μύστης”  

Σήμερα το νέο οινοποιείο Οίνου Λόγος θα παρουσιάσει για πρώτη φορά στη Λευκωσία την γκάμα των κρασιών του στο wine bar Φελλός στη Λευκωσία το οποίο σερβίρει αποκλειστικά κυπριακά κρασιά.

Το Οινοποιείο Οίνου Λόγος εμπνεύστηκε τη σειρά των κρασιών του με το όνομα “Μύστης” από τον θεό Διόνυσο, τον μυσταγωγό της τέχνης της αμπελουργίας και του κρασιού. Το σύμβολο του είναι ένα ιδεόγραμμα από τη Γραμμική Β' που σημαίνει κρασί.

Τα κρασιά
Απόψε θα έχεις τη δυνατότητα να δοκιμάσεις δωρεάν τα κρασιά του Οινοποιείου Οίνου Λόγος τα οποία παρουσιάζονται για πρώτη φορά στο κοινό της πρωτεύουσας. Πρόκειται για τρία κρασιά ένα λευκό, ένα ροζέ και ένα κόκκινο.

Chardonnay 2013
Ένα κλασσικό Chardonnay το οποίο παράγεται από ένα αμπελώνα, οινοποιείται και παλαιώνεται σε καινούργια δρύινα βαρέλια. Εμπλουτισμένο με αρωματική πολυπλοκότητα, πλούσια γεύση και δυνατότητα εξέλιξης στη φιάλη.

Rose Syrah 2013
Παράγεται από ένα αμπελώνα της ποικιλίας σταφυλιού Syrah. Είναι ένα κομψό ημίξηρο κρασί. Με κερασί-ρόζ χρώμα και αρώματα σμέουρου, φράουλας και ροδιού.  

Μαραθεύτικο 2013
Ένα καινούργιο Μαραθεύτικο το οποίο παράγεται από ένα αμπελώνα, οινοποιείται και παλαιώνεται για έξι μήνες σε καινούργια δρύινα βαρέλια. Ζωντανό ρουμπινί χρώμα, με ώριμα κόκκινα, μαύρα φρούτα και βελούδινες τανίνες.

Από τις 19.00 μέχρι τις 21.00.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close