Shopping , News

Τα προφυλακτικά Playboy τώρα και στην Κύπρο

Τα προϊόντα είναι κατασκευασμένα από άριστης ποιότητας φυσικό latex

Δημοσιεύτηκε στις 25 Νοεμβρίου 2015

Η εταιρεία FEREOS FOURPOINT DISTRIBUTION LTD, ανέλαβε πρόσφατα την  διανομή των προφυλακτικών της PLAYBOY στην Κυπριακή αγορά.

Τα προϊόντα είναι κατασκευασμένα από άριστης ποιότητας φυσικό latex, το οποίο κάνει τη διαφορά από α υπόλοιπα που κυκλοφορούν ήδη στην αγορά, με πιστοποιήσεις ISO, CE, FDA 510Kκαι WHO, υπερβαίνοντας τα διεθνή πρότυπα ποιότητας.

Δεν έχουν καμία μυρωδιά χημικών ή καουτσούκ, αφού έχουν σαν βάση παραγωγής τους, το φυσικό Latex. Είναι ελεγμένα για Βιοσυμβατότητα σύμφωνα με το ISO 10993, και όλες οι παρτίδες μετά την παραγωγή, είναι ελεγμένες για διαρροές μέσω της «Δοκιμής εξοπλισμού σε νερό ηλεκτρολυτών» με το κάθε προφυλακτικό να υπόκειται μεμονωμένα σε ηλεκτρονικό έλεγχο.

Περιέχουν άριστης ποιότητας λιπαντικό με βάση μια σιλικόνη που κατασκευάζεται από φυσικό latex. Το λιπαντικό αυτό δεν περιέχει νερό, οπότε το προφυλακτικό δεν στεγνώνει ποτέ και διατηρείται λείο και μεταξένιο. Επιπλέον, λόγω του ότι δεν περιέχουν νερό, δεν χρειάζεται η προσθήκη χημικών ουσιών για την καλή διατήρησή τους. Δεν σπάνε στο νερό και μπορούν να χρησιμοποιηθούν στη θάλασσα, στο ντους κλπ.

Η καρκινογόνος ουσία νιτροζαμίνη, που ανιχνεύεται σε μεγάλη ποσότητα  στις περισσότερες γνωστές μάρκες άλλων προφυλακτικών, στα προφυλακτικά PLAYBOY είναι σχεδόν μη ανιχνεύσιμη, σε τέτοιο βαθμό που τα PLAYBOY να  θεωρούνται ως Nitrοsamine Free.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close