Δημοσιεύτηκε στις 04 Ιουνίου 2015
Η Samsung Electronics Hellas ανακοινώνει τη συνεργασία της με το ειδησεογραφικό portal ‘The TOC’ (The Times Of Change), καθώς η εφαρμογή διατίθεται ειδικά στη Samsung Smart TV.
Το TheTOC.gr, αποτελεί ένα ειδησεογραφικό portal, το οποίο έχοντας παρουσία στο διαδίκτυο, στα smartphones και τα tablets, ενισχύει την παρουσία του στα ψηφιακά μέσα με τη Samsung Smart TV. Το portal φέρει την υπογραφή της Έλλης Στάη και προσφέρει έγκυρη ενημέρωση μέσα από multimedia περιεχόμενο με το βέλτιστο δυνατό τρόπο.
Μέσα από μια εύχρηστη εφαρμογή, ειδικά σχεδιασμένη για τη Samsung Smart TV, οι κάτοχοι των τηλεοράσεων έχουν διαρκή και έγκυρη ενημέρωση σε πλήθος θεμάτων, όπως αυτά καταγράφονται από το ‘The TOC’. H εφαρμογή καλύπτει την επικαιρότητα, με ρεπορτάζ, συνεντεύξεις και high definition video.
Η κα Έλλη Στάη, Πρόεδρος του thetoc.gr δήλωσε: «Έχοντας ήδη ισχυρή παρουσία σε όλες τις πλατφόρμες, σε desktop, tablet και smartphones, η συνεργασία μας με την Samsung για την Smart TV εφαρμογή, “κουμπώνει” απόλυτα με το αρχικό αναπτυξιακό όραμα του THE TOC, για ένα δυναμικό ιντερνετικό τηλεοπτικό προϊόν, γεγονός που κάνει την τηλεοπτική εφαρμογή πολύ ελκυστική».
Ο κ. Γιώργος Τσαούσης, Consumer Electronics Director της Samsung Electronics Hellas, δήλωσε: «Το ελληνικό περιεχόμενο και ο τομέας της ειδησεογραφίας στη Samsung Smart TV ενισχύονται σημαντικά με τη συνεργασία μας με το ‘The TOC’. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για τους κατόχους Smart TV τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο».
H εφαρμογή ‘The TOC’ είναι διαθέσιμη σε μοντέλα Smart TV 2012, 2013, 2014 και 2015 στην κατηγορία «Πληροφορίες» του Samsung Apps.

Σχετικά
Το ωράριο των mall από τη Μεγάλη Παρασκευή μέχρι τη Δευτέρα του Πάσχα
Δες όλες τις λεπτομέρειες
Έτσι θα λειτουργήσει το Μy Mall Limassol τις μέρες του Πάσχα
To Μy Mall Limassol έφτιαξε το πρόγραμμά του για το Πάσχα και ανακοίνωσε το ωράριο λειτουργίας του
Το ωράριο των mall της Κύπρου για την αργία της 1ης Απριλίου
Δες αναλυτικά πώς θα λειτουργήσουν τα πιο μεγάλα πολυκαταστήματα του νησιού
Το μεγαλύτερο sneaker event της Κύπρου, επιστρέφει
Mια ολοήμερη γιορτή αφιερωμένη στη sneaker και streetwear κουλτούρα
Το (πιο διάσημο) παζαράκι καλλυντικών, ανακοίνωσε ημερομηνίες
Το καθιερωμένο MPM BAZAAR με εκπτώσεις έως και 70%, σε επώνυμα καλλυντικά, αρώματα, μακιγιάζ, ταξιδιωτικά είδη, summer accessories και πολλές επιλογές δώρων, έρχεται
Το ωράριο των mall της Κύπρου για την 25η Μαρτίου
Πώς θα λειτουργήσουν τα μεγάλα πολυκαταστήματα του νησιού την αργία της Τετάρτης
Shein, Temu: Το μεγάλο… κόλπο με το χαράτσι των 3 ευρώ στα δέματα από Κίνα
Τα δέματα ανακατευθύνονται σε άλλες περιοχές της ΕΕ για να αποφευχθεί η επιβολή φόρου στα δέματα χαμηλής αξίας από εταιρείες όπως η Shein
Επένδυση άνω των €1,3 εκατ. από τη Lidl Κύπρου για την επέκταση του καταστήματος στη Μουτταγιάκα
Με ανανεωμένες υποδομές και έμφαση στην ενεργειακή απόδοση, η Lidl Κύπρου αναβαθμίζει την αγοραστική εμπειρία στη Λεμεσό.
Η νέα εποχή της κομψότητας από την Έλενα Στρογγυλιώτου
Η καταξιωμένη fashion designer αποκαλύπτει τη Special Occasion Collection 2026, μια συλλογή υψηλής ραπτικής με μοναδικές couture δημιουργίες για γάμους και ξεχωριστά events
Αυτά είναι τα 4 νέα και δημοφιλή καταστήματα που ανοίγουν στο My Mall
Το My Mall καλωσορίζει 4 νέα διεθνή και σύγχρονα brands, τα οποία επιλέγουν το εμπορικό κέντρο ως σημείο αναφοράς για την παρουσία τους στη Λεμεσό
Καθαρά Δευτέρα: Πώς λειτουργούν καταστήματα και υπεραγορές
Κανονικά φούρνοι και ιχθυοπωλεία - Πώς θα κινηθεί η αγορά μέχρι το μεσημέρι και τι προβλέπει η νομοθεσία για τους εργαζομένους