Shopping , Shopping & Style Trends

25 designάτα και τρελά αντικείμενα για την κουζίνα σου

Στυλ που ανοίγει την όρεξη

Δημοσιεύτηκε στις 10 Μαρτίου 2015

Αν σκέφτεσαι να φρεσκάρεις τα σύνεργα της κουζίνας σου, αυτά τα μαραφέτια υπόσχονται πολλά χαμόγελα. Παιχνιδιάρικα, ευφάνταστα και χαριτωμένα, αυτά τα γκάτζετ κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και φροντίζουν να δώσουν μια νοστιμιά αισθητικής παραπάνω. Τα τρακάραμε στο Bored Panda και μας έφτιαξαν τη μέρα. 

 

Κουτάλα σούπας Λοχ Νες: Θα τη βρεις στο ottodesign και θα αντιμετωπίσεις το τέρας της μαγειρικής με άλλον αέρα.

 

Μίστερ Ενσταλακτής τσαγιού: Ένα μπαρμπαδέλι που μπορείς να ρίξεις στην κούπα σου και να το χαζεύεις για ώρα, όσο αυτό θα κάνει στη δουλειά του. Σε περιμένει στο amazon

 

Σούπερ ντούπερ βαλβίδα Φέρι-μποτ: Λεγκοτουβλίζει, είναι φτιαγμένη από σιλικόνη και είναι το τέλειο καπέλο για την κατσαρόλα σου. Σπεύσατε στο amazon

 

Βάση μαχαιριών α λα «Μονομάχος»: Μια ξύλινη κατασκευή με ελληνορωμαϊκή εσάνς για όλους τους μαχητές της κουζίνας. Μπορείς να την κάνεις δική σου με μερικά κλικ στο instructables και να πεις ave στη σαλάτα του Καίσαρα.

 

 

 

Δεινοσαυροπλάστης: Μια λύση στο etsy.com για μικρά κουλουράκια και άλλες λιχουδιές με τιτανοτεράστιο στιλ που θα κάνει την κουζίνα σου Τζουράσικ Παρκ.

 

Καρχαριομάχος: Ενσταλακτής τσαγιού πολύ μακριά από τη ζεν κλισεδούρα που θα βρεις όπου κι αν πας. Τα σαγόνια του Ζαχαρία θα τα βρεις στα DonkeyProducts.

 

Σπλάτερ σετ: Αν οι μαγειρικές σου ικανότητες είναι θρίλερ και τα κάνεις μαντάρα κάθε φορά που δοκιμάζεις να μαγειρέψεις, κάν’ το τουλάχιστον με στιλ και πλοηγήσου στο Amazon.

 

Ψαλιδοχέρης: Δε χρειάζεται φίκι φίκι γκασμάς για να κόψεις τα λαχανικά με μαχαίρι, αν εμπιστευτείς αυτό το εργαλείο που θα βρεις στο Amazon.

 

Παγοθήκη διαμάντι: Design για πολλά καράτια που θα κάνει το ποτό σας να αστράφτει από στιλ. Ένας κόπος στο Amazon, αρκεί.

 

Αλατοπίπερο ραβδάκι: Πασπαλίστε τη σαλάτα σας με μπαχαρικά και παραμυθένια αίγλη, αφού πρώτα μάθετε περισσότερα στο Amazon.

 

Ενσταλακτής δύτης: Βουτιά στον ανεξερεύνητο σχεδιαστικό βυθό και τσάι καταδύσεις με άποψη. Ρίξτε τα δίχτυα σας στον αχανή ψηφιακό ωκεανό του Amazon.

 

Λαβίδα γαντάκι: Προμοτάρεται ως κατάλληλη για να πιάνει παγάκια, αλλά γιατί να μη τη χρησιμοποιήσεις και για άλλα πράγματα; Οι φίλοι του Fred&Friends θα φροντίσουν να την παραλάβεις, αν τη ζητήσεις.

Κουπ Panda: Αν θέλεις να έχεις τα πάντα, δεν μπορείς να αρνηθείς αυτό το θαυματουργό γκάτζετ. Τοστ, μπισκότα και άλλες λιχουδοκατασκευές με τη ναζιάρα μουρίτσα ενός panda. Στο hands.net.

 

Σκαντζοχοιροτρίφτης: Κάθε τρίμμα και ένα χαμόγελο. Στο foodista.comξέρουν από γούστο και σου το κάνουν πακέτο.

 

Ο άγνωστος μυτόγκας: Ούτε εμείς καταλάβαμε τι ακριβώς κάνει. Αλλά έχει πλάκα. Ο «Boogey Yolk Separator» καραδοκεί στο thepresentfinder.

 

Αβγονεκροκεφαλάκι: Λίγο spooky, δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Στυλ που φωνάζει Τιμ Μπάρτον και διεύθυνση κατοικίας στο Amazon.

Πιτσοψάλιδο: Τι πιο εκνευριστικό από το να χαλάει η πίτσα όταν γίνεται ντου για να μοιραστούν τα κομμάτια στην παρέα; Με αυτό το γκάτζετ, όλα γίνονται όπως πρέπει. Ψαχτείτε στο Amazon.

 

Κανόνι ποπκόρν: Ε, ναι. Τα λόγια περιττεύουν. Στο commentseruiner.com υπάρχει θεός.

 

Βάση κατσαρόλας ανθρωπάκι: Αντέχει το βάρος, δεν πιάνει χώρο και θα το προμηθευτείς στο PelegDesign.

Καρχαριοθήκη μαχαιριών: Μουράτη, χιουμοράτη και φαντεζί. Κοφτερό στιλ που για να ακονίσεις την άποψή σου περί στιλάτης κουζίνας. Στο fancy.com.

Κροκοδειλοκουτάλα: Δόξα και τιμή στο «Σήφη», ποπ κουλτούρα εδώ και τώρα στην κουζίνα. Στο Amazon.

Παγοθήκη-εγκέφαλος: Κάνε το πείραμα και δώσε ένα τόνο ευφυίας στο ποτήρι σου. Πιο nerdie, πεθαίνεις. Ναι, κι αυτό στο Amazon θα το πετύχεις.

Πιάτο-καρχαρίας για σούσι: Αν αντιμετωπίζεις υπαρξιακά προβλήματα για το πώς πρέπει να σερβίρεται ιδανικά το σούσι, μην αφήσεις αυτή τη λύση να πάει χαμένη. Στο aviceramics, περισσότερα.

Μονόκερως για cupcakes: Μια ακόμα πρόταση για καταναλωτικά όργια και design του κερατά. Cook.my και ίντερνετ, γωνία.

Ενσταλακτής φώκια: Αυλαία με ένα χαριτωμένο αξεσουάρ για τσάι. Στο urbanoutfitters.com

[ΠΗΓΗ: athensvoice.gr] 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close