Δημοσιεύτηκε στις 09 Ιανουαρίου 2015
Πρόσεχε τι εύχεσαι γιατί μπορεί να γίνει πραγματικότητα!
Το βραβευμένο με Tony μιούζικαλ φαντασίας του Broadway ‘Into the Woods’ μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη από το μετρ του είδους Rob Marshall (‘Chicago’, ‘Nine’), με τη Meryl Streep ντυμένη μάγισσα να μας επιδεικνύει για ακόμα μια φορά τις φωνητικές της ικανότητες και να ενθουσιάζει -σαφώς- και πάλι κοινό και κριτικούς με την ερμηνεία της, αλλά και τον ‘όπου κοστούμι και χαρά’ Johnny Depp να μεταμορφώνεται (άλλο που δεν ήθελε θα μου πεις) σε Κακό Λύκο.
Η ταινία παρακολουθεί τις περιπέτειες της Σταχτοπούτας, της Κοκκινοσκουφίτσας, του Τζακ -και της φασολιάς του- και της Ραπουνζέλ, ξετυλίγοντας την αστεία και συγκινητική ιστορία ενός φούρναρη και της γυναίκας του (την οποία υποδύεται η Emily Blunt) που στην προσπάθειά τους να αποκτήσουν παιδί, μπλέκουν στα δίχτυα μιας κακιάς μάγισσας που τους καταριέται.
Το ‘Into the Woods’ είναι μια μοντέρνα παραλλαγή στα κλασικά παραμύθια των αδερφών Γκριμ, που διασυνδέει τις ιστορίες μεταξύ τους και εξερευνά τις συνέπειες των ευχών και των αναζητήσεων των ηρώων.
Στην ταινία που είναι υποψήφια για τρεις Χρυσές Σφαίρες (Καλύτερη Ταινία-Κωμωδία/Μιούζικαλ, Α’ Γυναικείου Ρόλου-Emily Blunt και B’Γυναικείου Ρόλου-Meryl Streep/υποψήφια και για βραβείο SAG για την ερμηνεία της) πρωταγωνιστούν επίσης οι: Anna Kendrick, Chris Pine και James Corden.
-
Ρίο 1-6 Λεμεσός
13 Φεβρουαρίου - 19 Φεβρουαρίου 2015
Σχετικά
Η Λευκωσία βλέπει το βραβευμένο "When Will It Be Again Like It Never Was Before"
Στο πλαίσιο της σειράς προβολών EUROPE IN CINEMA
«House of the Dragon»: Η πρίκουελ σειρά του Game of Thrones επιστρέφει με τον μεγάλο εμφύλιο
Η τρίτη σεζόν είναι «σκοτεινή, γεμάτη δράση και συναίσθημα. Και, φυσικά, έχει πολλούς, πάρα πολλούς δράκους». Στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ.
Πρεμιέρα που περιμέναμε: The Devil Wears Prada 2 & οι νέες ταινίες της εβδομάδας
Από την πολυαναμενόμενη επιστροφή στον λαμπερό κόσμο της μόδας μέχρι horror, animation και συγκινητικό σινεμά, οι πρεμιέρες αυτής της εβδομάδας έχουν επιλογές για όλους.
Τρέιλερ «Leviticus»: Η queer horror ταινία της χρονιάς έρχεται το καλοκαίρι
Η ταινία τρόμου του Έιντριαν Τσιαρέλα ενθουσίασε το Φεστιβάλ του Σάντανς και κυκλοφορεί στις αίθουσες το καλοκαίρι από τη ΝΕΟΝ
Οι κριτικοί κατακεραυνώνουν την ταινία για τον Μάικλ Τζάκσον, ανάμεσα στα βιογραφικά φιλμ με τη χειρότερη βαθμολογία
Απλοϊκή, άτολμη και γεμάτη κραυγαλέες παραλείψεις, γράφουν για το Michael
Το «Miami Vice» επιστρέφει στη δεκαετία του ’80 με τον Μάικλ Μπ. Τζόρνταν και τον Όστιν Μπάτλερ
Η Universal επιβεβαίωσε επίσημα το «Miami Vice ’85», με τον Μάικλ Μπ. Τζόρνταν και τον Όστιν Μπάτλερ στους ρόλους του Ρίκο Ταμπς και του Σόνι Κρόκετ
3ος Παγκύπριος Διαγωνισμός Ταινίας Μικρού Μήκους για Παιδιά και Νεαρά Άτομα: Οι νικητές
Στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογραφικές Μέρες – Κύπρος 2026
Η Ναόμι Γουότς γίνεται Μαργκότ Φοντέιν σε ταινία για τον πιο θρυλικό έρωτα του μπαλέτου
Η ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στο «Margot & Rudi», το νέο ρομαντικό δράμα του Άντονι Φάμπιαν, που αφηγείται τη θυελλώδη καλλιτεχνική και προσωπική σχέση της Μαργκότ Φοντέιν με τον Ρούντολφ Νουρέγιεφ
Σοφοκλής: Κυπριακή ταινία που αναφέρεται στο άνοιγμα των οδοφραγμάτων κάνει πρεμιέρα στο διαδίκτυο
Η ταινία κάνει πρεμιέρα στο YouTube ανήμερα της επετείου του ανοίγματος των οδοφραγμάτων του νησιού το 2003
Τέσσερις μεγάλες πρεμιέρες στις αίθουσες – Ξεχωρίζει το "Michael" για τον Βασιλιά της ποπ
Από τη συγκλονιστική βιογραφία του Michael Jackson μέχρι δράση, animation και ευρωπαϊκό σινεμά, οι νέες ταινίες καλύπτουν κάθε γούστο
Με αρκετή μαγεία με δόσεις νοσταλγίας έρχεται το πρώτο τρέιλερ του «Practical Magic 2»
Περισσότερο από δύο δεκαετίες μετά την πρώτη ταινία, οι αδελφές Οουενς επιστρέφουν στη μεγάλη οθόνη, φέρνοντας μαζί τους μια νέα ιστορία γεμάτη μυστήριο, συναίσθημα και ακαταμάχητη κινηματογραφική μαγεία.