Δημοσιεύτηκε στις 06 Σεπτεμβρίου 2025
Η Ryanair ανακοίνωσε την περασμένη Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου ότι όλοι οι επιβάτες της θα μπορούν από εδώ και στο εξής να μεταφέρουν δωρεάν μια μεγαλύτερη χειραποσκευή, διαστάσεων 40 x 30 x 20 εκατοστά. Το νέο όριο είναι αυξημένο κατά 33% σε σχέση με το ευρωπαϊκό πρότυπο για τις δωρεάν προσωπικές τσάντες, που μέχρι τώρα ήταν 40 x 30 x 15 εκατοστά.
Σύμφωνα με την εταιρεία, έχουν ήδη εγκατασταθεί νέοι μετρητές χειραποσκευών (bag sizers) σε όλα τα 235 αεροδρόμια του δικτύου της, ώστε να εφαρμοστεί ενιαία η νέα πολιτική.
Η δωρεάν τσάντα θα πρέπει να χωρά κάτω από το κάθισμα κάθε επιβάτη, ενώ όσοι επιθυμούν να μεταφέρουν δεύτερη χειραποσκευή μπορούν να αγοράσουν την υπηρεσία Priority Boarding. Παράλληλα, εξακολουθεί να υπάρχει η δυνατότητα αγοράς παραδοτέας αποσκευής κατά τη διαδικασία κράτησης.
Ο Chief Marketing Officer της Ryanair, Ντάρα Μπρέιντι, τόνισε: «Από σήμερα, η νέα, μεγαλύτερη δωρεάν χειραποσκευή της Ryanair είναι πλέον 33% μεγαλύτερη από το ευρωπαϊκό πρότυπο. Οι μετρητές μας σε όλα τα αεροδρόμια έχουν προσαρμοστεί, ώστε να αντικατοπτρίζουν αυτό το νέο όριο. Ελπίζουμε οι πελάτες μας να απολαύσουν αυτές τις μεγαλύτερες, δωρεάν χειραποσκευές, αλλά κάθε επιβάτης που δεν θα συμμορφωθεί με τα νέα γενναιόδωρα όρια θα χρειαστεί να πληρώσει τέλος παραδοτέας αποσκευής στην πύλη επιβίβασης».
Σχετικά

Η Κύπρος απέκτησε δύο νέα, εντυπωσιακά σημεία θέασης!
Ετοιμάσου για φωτογραφίες σε μοναδικά σημεία με ανεπανάληπτη θέα;

Ολονύκτιες εργασίες στον αυτοκινητόδρομο - Ποιοι επηρεάζονται
Από τη Δευτέρα 8 μέχρι και την Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου


Επαρχία Αμμοχώστου: Η ολόχρονη συνήθειά σου
Βίωσε την αυθεντικότητα, απόλαυσε την Επαρχία Αμμοχώστου… Από τις παραλίες μέχρι την ενδοχώρα, πάντα κάτι νέο σε περιμένει

Εικόνες από το 1ο Φεστιβάλ Αμπελώνα στην Αλέκτορα
Μια αξέχαστη γιορτή με παραδοσιακά εδέσματα, βιωματικά εργαστήρια και ζωντανή μουσική

Οι ταχύτερα αναπτυσσόμενοι ταξιδιωτικοί προορισμοί στον κόσμο
Μια χώρα της Μέσης Ανατολής στην πρώτη θέση

H Wizz Air ξεκινά (ξανά) τις πτήσεις για έναν εντυπωσιακό προορισμό
H εταιρεία επεκτείνει τις προσιτές ταξιδιωτικές επιλογές σε όλη την περιοχή.

6ο Τουρνουά Καλαθόσφαιρας με τέσσερις κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες
Ολυμπιακός Πειραιώς, Μόνακο, Παρί και Ερυθρός Αστέρας στο μαγικό τριήμερο Ευρωλίγκας στην Κύπρο


Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Φικάρδου έρχεται φέτος πιο εντυπωσιακό από ποτέ!
Εκπλήξεις, καινούριες ιδέες και ένα πρόγραμμα γεμάτο μαγεία

Αυτή είναι η νέα λίστα με τα ονόματα των ακραίων καιρικών φαινομένων: Ζορμπάς, Κορνάρο και Ελίνα…
Για την περίοδο Οκτωβρίου 2025-Σεπτεμβρίου 2026, η λίστα με τα ονόματα που επιλέχθηκαν και θα χρησιμοποιούνται με αλφαβητική σειρά, καταρτίστηκε από κοινού μεταξύ των τριών Εθνικών Μετεωρολογικών Υπηρεσιών (Κύπρου, Ελλάδας, Ισραήλ)

Οι Μικρές Κυκλάδες στα 10 πιο αγαπημένα «μικροσκοπικά νησιά»
Οι μη τετριμμένοι αυτοί προορισμοί προσφέρουν αυθεντικές εμπειρίες που δεν συγκρίνονται με τα μεγαλύτερα νησιά της Μεσογείου