Δημοσιεύτηκε στις 11 Ιουλίου 2014
Παρόλο που εδώ στην Κύπρο έχουμε μια αναμφισβήτητα υπέροχη σχέση με το φαγητό, δεν έχουμε ακόμη εξοικειωθεί με τη "food market" φιλοσοφία, που εξαπλώνεται εδώ και καιρό σ’ όλη την Ευρώπη.
Καιρός ήταν όμως να το ζήσουμε κι εμείς! Το 1ο Fork Food Market άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό για πρώτη φορά την Παρασκευή 27 Ιουνίου. Πρόκειται για ένα φρέσκο κόνσεπτ το οποίο μας δίνει την ευκαιρία να απολαύσουμε υπέροχο φαγητό σε ατμόσφαιρα "υπαίθριου φεστιβάλ". Στο πλαίσιο εν λόγω φεστιβάλ φιλοξενούνται σεφ και μάγειρες με πάθος για τη δημιουργική μαγειρική εκφραστικότητα, που ετοιμάζουν εμπνευσμένα αριστουργήματα μπροστά στα μάτια μας, σε μια τη διαδικασία που συνδυάζει φαγητό και ποτό με μουσική και μπόλικο μεράκι. Γιατί, κακά τα ψέματα, το καλό φαγητό, θέλει και καλή παρέα!
Η τοποθεσία που θα γίνεται το Fork Food Market θα ανακοινώνεται κάθε φορά μέσω των καναλιών κοινωνικής δικτύωσης.
Ζήσε την εμπειρία σήμερα Παρασκευή 11 Ιουλίου, στο Σκαλί Αγλαντζιάς, όπου από τις 6 το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ στο μοναδικό FORK FOOD MARKET θα προσφέρονται λαχταριστά Burgers με beef, ή με beetroot και abocado, αυθεντικά Burritos με beef, chicken, or veggie, ταϊβανέζικα Gua Bao με σολομό, ή χοιρινό, ιταλικά Αrancini με μοτσαρέλα, ή προσούτο, Jamaican Jerk Clicken, yummy pulled pork sandwich, απίθανα γλυκά Churros.
"Ψηθείτε" λοιπόν, για κάτι πολύ διαφορετικό και ακολουθήστε την κινητή "φαγητο-αγορά" όπου κι αν βρίσκεται! Ενημερωθείτε για τις εβδομαδιαίες εξορμήσεις από τις σελίδες του FORK FOOD MARKET στο facebook (facebook.com/forkcy), twitter (twitter.com/forkcy) και instagram (instagram.com/forkcyp) και... καλή σας όρεξη!
-
Πολιτιστικός χώρος Σκαλί Αγλαντζιάς
11 Ιουλίου 2014
Σχετικά

Η Οδός Χριστουγέννων επιστρέφει στη Λεμεσό για 7η χρονιά!
Διήμερο γεμάτο παζαράκι, μουσική, παιχνίδια, φαγητό και πολλές εκπλήξεις

Έρχεται το 2ο Κυριακάτικο μπουφέ σε μία υπέροχη φάρμα για όλη την οικογένεια
Αυτή την Κυριακή, με ξενάγηση, παιχνίδι γνώσεων και φαγητό

Ετοιμάσου για την «Πορεία με τις Ροζ Φιγούρες» της Europa Donna Κύπρου
Το Σάββατο, 4 Οκτωβρίου 2025, στη Λευκωσία, περπατάμε με κεντρικό μήνυμα “Από τη σιωπή ΣΤΗ ΦΩΝΗ. Διεκδικούμε”

Όλες οι πληροφορίες για τον 10ο αγώνα δρόμου "Run as One 2025"
Δήλωσε συμμετοχή και τρέξε για τα παιδιά μας

40 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτό το σαββατοκύριακο στην Κύπρο
Συναυλίες, παραστάσεις, φεστιβάλ και εκδηλώσεις που αξίζει να επισκεφθείς

Τα Λεύκαρα γεμίζουν ξανά με τη μαγεία των Χριστουγέννων
Ένα από τα πιο γραφικά χωριά της Κύπρου μάς προσκαλεί και φέτος τις γιορτές

Δωρεάν παλουζές, τραχανάς, ρέσι και χαλούμι με παραδοσιακή μουσική στις "Γεύσεις Παράδοσης"
Μία ημέρα αφιερωμένη στην παρασκευή πιάτων και εδεσμάτων

10+1 παραστάσεις που θα σε κάνουν να γελάσεις δυνατά το φετινό φθινόπωρο
Βραδιές γέλιου στην Κύπρο: Θέατρο, φεστιβάλ και αγαπημένοι κωμικοί από εξωτερικό και Κύπρο

Όλα όσα θα δούμε στον Δήμο Αγίας Νάπας τον Σεπτέμβριο
Φεστιβάλ, θέατρο, κεραμική και άλλες εκπλήξεις

Η Ειρήνη Πελαγία μας ταξιδεύει στην παράδοση και τις γεύσεις της Κύπρου
Εορτασμός της Παγκόσμιας Μέρας Τουρισμού με μουσική, παραδοσιακά προϊόντα και λαϊκή τέχνη

Το European Researchers’ Night ετοιμάζεται για ακόμη ένα «Mission Possible» τον Σεπτέμβριο
Λάβετε μέρος σε διαγωνισμούς, παρακολουθείστε πειράματα και συνομιλήστε με τον αγαπημένο σας επιστήμονα στον χώρο της Κρατικής Έκθεσης

Η γειτονιά των Αγίων Ομολογητών μεταμορφώνεται σε ζώνη χωρίς αυτοκίνητα
Δραστηριότητες, ποδηλατάδες, τέχνη, μουσική και δημιουργία γεμίζουν τους δρόμους της Λευκωσίας