Δημοσιεύτηκε στις 07 Απριλίου 2025
Η Wizz Air, η πιο περιβαλλοντικά βιώσιμη αεροπορική εταιρεία της EMEA*, προετοιμάζεται για τη μεγαλύτερη καλοκαιρινή σεζόν της στην Κύπρο, προσφέροντας περισσότερους προορισμούς, αυξημένη χωρητικότητα και ασυναγώνιστες ταξιδιωτικές ευκαιρίες για τους Κύπριους επιβάτες.
Από τον Ιούνιο, η Wizz Air θα λειτουργεί με τέσσερα αεροσκάφη από τη βάση της στη Λάρνακα, προσφέροντας περισσότερες θέσεις από κάθε άλλη χρονιά. Με σχεδόν 30 διαθέσιμους προορισμούς, οι ταξιδιώτες θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν μοναδικές τοποθεσίες σε όλη την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή.
Ανάμεσα στα κορυφαία σημεία του καλοκαιρινού προγράμματος είναι η έναρξη των πτήσεων προς το Κισινάου της Μολδαβίας, με την πρώτη πτήση προγραμματισμένη για τις 19 Αυγούστου, διευρύνοντας έτσι την παρουσία της εταιρείας σε νέες αγορές.
Αυτό το καλοκαίρι, η Wizz Air θα συνδέει τη Λάρνακα με 28 προορισμούς σε Ευρώπη και Μέση Ανατολή, συμπεριλαμβανομένου του Καΐρου της Αιγύπτου, ενός προορισμού που συνδυάζει ιστορία, πολιτισμό και περιπέτεια. Η εταιρεία προσφέρει επίσης απευθείας δρομολόγια προς μεγάλες πόλεις όπως η Αθήνα, το Άμπου Ντάμπι, η Βουδαπέστη, το Λονδίνο, το Μιλάνο, το Βουκουρέστι, η Πράγα και η Βιέννη. Με αυτό το εκτεταμένο δίκτυο, οι ταξιδιώτες μπορούν να απολαμβάνουν περισσότερες επιλογές και προσιτές τιμές.
«Με τέσσερα αεροσκάφη στη βάση μας στη Λάρνακα και ένα διευρυμένο δίκτυο δρομολογίων, δεσμευόμαστε να προσφέρουμε στους Κύπριους ταξιδιώτες ακόμη περισσότερες προσιτές και συναρπαστικές επιλογές ταξιδιού αυτό το καλοκαίρι», δήλωσε η Olivia Harangozo, Corporate Communications Manager της Wizz Air. «Είτε εξερευνείτε μια νέα πόλη είτε επισκέπτεστε αγαπημένα σας πρόσωπα, η Wizz Air παραμένει η κορυφαία επιλογή για οικονομικά ταξίδια.»
Οι επιβάτες μπορούν να κλείσουν τώρα τις καλοκαιρινές τους αποδράσεις μέσω της ιστοσελίδας της Wizz Air ή της εφαρμογής για κινητά, απολαμβάνοντας χαμηλές τιμές, υψηλή αξιοπιστία και νέους προορισμούς.

Σχετικά

Έρχονται αισθητή άνοδος της θερμοκρασίας και σκόνη στην ατμόσφαιρα
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Τέλος κι επίσημα το Skype - Η Microsoft τερμάτισε οριστικά τη λειτουργία του, αλλά έχει εναλλακτική
Η εταιρεία ανακοίνωσε επισήμως την κατάργηση του Skype τον Φεβρουάριο του 2025

Κλείνει ξανά το highway για εργασίες
Κλειστά από τις 8 το βράδυ τμήματα των αυτοκινητοδρόμων Λευκωσίας-Λεμεσού και Λευκωσίας-Λάρνακας για εργασίες - Κλειστή η συμβολή προς Λάρνακα με την κυκλοφορία να διοχετεύεται μέσω Αλάμπρας

Η Lidl Κύπρου γιορτάζει 15 χρόνια με έκπτωση -15% σε όλα τα φρέσκα χοιρινά και βόεια κρεατικά
Με 15 χρόνια διαρκούς ανάπτυξης και εμπιστοσύνης, η εταιρεία συνεχίζει να επενδύει σε ανταγωνιστικές τιμές και αυστηρά ποιοτικά πρότυπα για όλους τους καταναλωτές

The Landmark Nicosia: Εκεί που το αύριο αγκαλιάζει το χθες
Το The Landmark Nicosia, Autograph Collection by Marriott, ετοιμάζεται να αφηγηθεί ιστορίες πολυτελούς φιλοξενίας και απαράμιλλης κομψότητας στην καρδιά της Λευκωσίας



Ολισθηροί λόγω χαλαζόπτωσης οι δρόμοι που οδηγούν στο Τρόοδος
Ανοικτοί μόνο για οχήματα 4Χ4 ή με αντιολισθητικές αλυσίδες οι δρόμοι στο Τρόοδος

"Έφυγε" από τη ζωή η Άννα Σιάλαρου
Το κορίτσι που μας έδινε δύναμη μέσα από το Τικ Τοκ, πέταξε για τους ουρανούς

Ένας παλιός χώρος στάθμευσης δημοτικών οχημάτων, μετατράπηκε σε σημείο για street basketball
Ένα νέο πολύχρωμο, ανοικτό σημείο συνάντησης για όλη την πόλη


Οι παραλίες της Λάρνακας είναι (από σήμερα) έτοιμες για βουτιές και άραγμα!
Πλήρως εξοπλισμένες με κρεβατάκια και ομπρέλες, περιμένουν το κοινό