Δημοσιεύτηκε στις 16 Ιουνίου 2014
Η Ελληνοαμερικανίδα Ολυμπία Δουκάκη είναι μια ισχυρή προσωπικότητα στο χώρο της ψυχαγωγίας. Είναι ακτιβίστρια και υπέρμαχος των ανθρώπινων δικαιωμάτων, σύζυγος, μητέρα, γέννημα της πολιτείας της Μασαχουσέτης.
Η ζωή της, που δεν θα μπορούσε ποτέ να χαρακτηριστεί μονοδιάστατη, θα καταγραφεί σε ντοκιμαντέρ για πρώτη φορά. Το ντοκιμαντέρ σκηνοθετεί ο Χάρης Μαυρομιχάλης ο οποίος ζει και εργάζεται στη Νέα Υόρκη. Ο Χάρης ταξίδευε μαζί με την Ολυμπία για τρία χρόνια όπου κατέγραψε με το φακό τα ταξίδια της σε Κύπρο, Ελλάδα, Καναδά, Λος Αντζελες, Σαν Φρανσίσκο, Φλώριδα και πολλά άλλα. Τα γυρίσματα τελειώνουν τον Σεπτέβρη του 2014 και η ταινία αναμένεται να είναι έτοιμη για τα φεστιβάλ τον Δεκέμβρη του 2014. Οι δύο νέοι Εκτελεστικοί Παραγωγοί, ο Χρήστος Β. Κωνσταντακόπουλος και ο Gregory C. Pappas, είναι γνωστοί στην Ελληνική Κοινότητα Αμερικής και στην Ελλάδα για το σημαντικό κινηματογραφικό τους έργο και την εμπειρία τους με τα διάφορα μέσα επικοινωνίας.
OLYMPIA DUKAKIS: UNDEFINED
Αυτό το μεγάλου μήκους ντοκιμαντέρ ακολουθεί την Ολυμπία Δουκάκη, καταγράφοντας τρία συνεχόμενα χρόνια της ζωής της, τη δουλειά της γύρω στον κόσμο και τις διαπροσωπικές της σχέσεις. Καταγράφει τους τρεις μήνες που έμεινε στην Κύπρο το 2011 ως επίσης κι ένα ταξίδι στην Ελλάδα, με την κόρη και τις εγγονές της στο χωριό της μητέρας της στην Πελοπόννησο.
Το OLYMPIA DUKAKIS: UNDEFINED είναι μια κατάθεση για μια ηθοποιό που αφιέρωσε όλη της τη ζωή στην τέχνη. Το φιλανθρωπικό της έργο και η αφοσίωσή της στις τέχνες αποτελεί ανεξάντλητη πηγή έμπνευσης για όλους μας. Η μεγάλη της αγάπη και η σύνδεσή της με τις ελληνικές της ρίζες είναι εμφανείς σ’ όλη την ταινία.
Για την αποπεράτωση του ντοκιμαντέρ αυτή τη στιγμή γίνεται μια crowdfunding καμπάνια για να πληρωθούν οι μισθοί, τα έξοδα και ο εξοπλισμός που έχει αγοραστεί. Για περισσότερες πληροφορίες για το πώς να βοηθήσετε στην ολοκλήρωση του OLYMPIA DUKAKIS: UNDEFINED, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα:
https://www.kickstarter.com/projects/2114795696/olympia-dukakis-undefined
Σχετικά

15+2 υπέροχα πράγματα να κάνεις στην Κύπρο τις επόμενες μέρες
Όλα όσα υπέροχα θα συμβούν στο νησί μας αυτήν την εβδομάδα

Μία υπέροχη βραδιά παρέα με τα αστέρια, στο Αστροπάρκο Τροόδους
Διαλέξεις, ουρανογραφία και παρατήρηση μέσα από τηλεσκόπια.... για να ανακαλύψεις την ομορφιά και τα μυστικά του σύμπαντος!

Erroneous Encounters: Η Κύπρος στο Φεστιβάλ Σύγχρονου Χορού με το έργο του Παναγιώτη Τοφή
Το έργο πραγματεύεται τον κατακερματισμό του εαυτού, ο οποίος προκύπτει ως αποτέλεσμα μετατραυματικών εμπειριών

22 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτό το τριήμερο στην Κύπρο
Γιορτές, συναυλίες, φεστιβάλ, μουσική, θέατρο, τέχνη και χορός.... όλα σε ένα τριήμερο

MAKERS FAIR 2025: Η γιορτή της δημιουργίας επιστρέφει στη Λάρνακα
Το Σάββατο 14 Ιουνίου, ο χώρος του Youth Makerspace δίπλα στο πάρκο Σαλίνα στη Λάρνακα, θα γεμίσει με χρώμα, ιδέες και έμπνευση!

Ένα τετραήμερο αφιερωμένο στον Άγιο Τύχωνα με πλούσιο πρόγραμμα
Ο Δήμος Αμαθούντας μας καλεί να γιορτάσουμε μαζί

Ευρωπαϊκές Ημέρες Αρχαιολογίας στο Πολιτιστικό Κέντρο της Τράπεζας Κύπρου
Μια σειρά δράσεων/εργαστηρίων, εμπνευσμένα από τις συλλογές του Αρχαιολογικού και Νομισματικού Μουσείου του

Το πιο νεανικό beach party επιστρέφει για 2η χρονιά!
Με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, πάνω στην χρυσή άμμο
Όλα όσα θα γίνουν το τριήμερο του Κατακλυσμού στον Δήμο Παραλιμνίου - Δερύνειας
Ο Δήμος Παραλιμνίου – Δερύνειας σας προσκαλεί να διασκεδάσετε στο τριήμερο των εκδηλώσεων του Κατακλυσμού, από τις 6 μέχρι και τις 8 Ιουνίου 2025


14 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτή την βδομάδα στην Κύπρο
Ο Ιούνης φέρνει αγαπημένους καλλιτέχνες, φεστιβάλ, θέατρο και γέλιο

Η αγαπημένη τετράδα του κυπριακού stand-up comedy επιστρέφει
Με μία από τις τέσσερις παραστάσεις να είναι ήδη sold out