Δημοσιεύτηκε στις 16 Δεκεμβρίου 2024
Βροχερός θα είναι από σήμερα το απόγευμα ο καιρός με τη θερμοκρασία να ανέρχεται στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 20 στα παράλια και στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Το απόγευμα αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Σε καταιγίδα δεν αποκλείεται να πέσει και χαλάζι.
Αναλυτικά το δελτίο καιρού
Ασθενής χαμηλή πίεση αναμένεται να επηρεάσει πρόσκαιρα το νησί.
Σήμερα, ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως συννεφιασμένος. Το απόγευμα αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, οι οποίες θα ξεκινήσουν από τα βορειοδυτικά και σταδιακά θα επηρεάσουν και τις υπόλοιπες περιοχές. Σε καταιγίδα δεν αποκλείεται να πέσει και χαλάζι. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 20 στα παράλια και στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και αναμένονται μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Την Τρίτη, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα αναμένονται μεμονωμένες βροχές. Αργά το απόγευμα ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Την Τετάρτη και την Πέμπτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.
Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή κατά το τριήμερο και θα παραμείνει κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.
Σχετικά

Εκδόθηκε νέα πορτοκαλί προειδοποίηση - Στους 43 βαθμούς η θερμοκρασία
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

«Σε σκοτεινούς ουρανούς θα μπορείτε να δείτε περίπου 40 και 50 Περσείδες ανά ώρα»
Η φωτεινή Σελήνη θα εμποδίζει την ορατότητα των Περσείδων φέτος

"Άνοιξε" ξανά η παραλία Αγίας Βαρβάρας στη Λεμεσό
"Καθαρά και κατάλληλα για κολύμβηση" τα νερά της σήμερα

Πού κάνεις camping; Oι 3+1 οργανωμένοι και πιο δημοφιλείς χώροι στην Κύπρο
Οι πιο πολυσύχναστοι χώροι για camping, οι παροχές και οι υποδομές


Πανσέληνος του οξύρρυγχου: 10 μαγικές εικόνες από όλο το νησί
Το ουράνιο θέαμα ήταν σπάνιο, γιατί η Σελήνη ήταν ορατή κατά την ανατολή της σε δύο συνεχόμενες νύχτες. Το Σάββατο και την Κυριακή.

Στους 43 βαθμούς η θερμοκρασία σήμερα - Νέα πορτοκαλί προειδοποίηση για καύσωνα
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Σε ισχύ έκτακτα μέτρα για καύσωνα- Σταματούν υπαίθριες εργασίες και ντελίβερι
Έκτακτα μέτρα για την προστασία των εργαζομένων από τη θερμική καταπόνηση

Επεκτείνεται το ωράριο επισκέψεων για τις Τοιχογραφημένες Εκκλησίες του Τροόδους
Το Υφυπουργείο Πολιτισμού προχωρεί σε επέκταση του ωραρίου

Καμίνι η Κύπρος: Σε ισχύ διπλή προειδοποίηση για ακραία μέγιστη θερμοκρασία
Διπλή προειδοποίηση εξέδωσε το απόγευμα του Σαββάτου το Τμήμα Μετεωρολογίας, καθώς και οι ελάχιστες αλλά και οι μέγιστες θερμοκρασίες διατηρούνται σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα

Σύσταση προς το κοινό για αποφυγή κολύμβησης στην παραλία Αγίας Βαρβάρας
Διαπίστωση ρύπανσης στη θαλάσσια περιοχή Αγίου Τύχωνα

Στους 43 βαθμούς η θερμοκρασία-Πότε τίθεται σε ισχύ η πορτοκαλί προειδοποίηση
Στους 43 βαθμούς θα ανέλθει σήμερα η θερμοκρασία στο εσωτερικό, σύμφωνα με τη Μετεωρολογική Υπηρεσία.