Δημοσιεύτηκε στις 09 Δεκεμβρίου 2024
Σε μια κίνηση ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, ο Κυπριακός Ερυθρός Σταυρός στηρίζει και φέτος πέραν των δύο χιλιάδων οικογενειών, στο πλαίσιο της καθιερωμένης Χριστουγεννιάτικης Εκστρατείας Αγάπης. Όπως κάθε χρόνο, η εκστρατεία διαρκεί καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα Δεκέμβρη και στοχεύει στην παροχή βοήθειας σε ευάλωτες οικογένειες και παιδιά σε όλη την Κύπρο με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης. Τα «Πακέτα Αγάπης» διανέμονται σε σχολεία της Κύπρου, σε συνεργασία με τις κατά τόπους διευθύνσεις, οι οποίες γνωρίζουν τις ανάγκες των μαθητών.

Με το μήνυμα «Μαζί σας, μπορούμε περισσότερα! Βοηθήστε μας, να βοηθήσουμε!» ο Κυπριακός Ερυθρός Σταυρός, το προηγούμενο διάστημα απηύθυνε κάλεσμα για συλλογή τροφίμων, προκειμένου να βοηθήσει συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες, να αποκτήσουν τα απαραίτητα αγαθά για το γιορτινό τους τραπέζι. Δεκάδες συμπολίτες μας και εταιρείες ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα και στήριξαν έμπρακτα την προσπάθεια του Οργανισμού.

Από τις εγκαταστάσεις του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού πέρασαν δεκάδες μαθητές σχολείων, εργαζόμενοι σε εταιρείες και απλοί πολίτες οι οποίοι προσέφεραν εθελοντική εργασία για την ετοιμασία των «Πακέτων Αγάπης». Αξίζει να σημειωθεί ότι η εκστρατεία του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού πραγματοποιείται σε όλες τις επαρχίες με τη συμβολή των εθελοντών των Κλάδων της Οργάνωσης και του Τμήματος Νέων, τόσο για την ετοιμασία των «Πακέτων Αγάπης» όσο και για την ετοιμασία κουπονιών για αγορά αγαθών.

Η Πρόεδρος του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού, κ. Φωτεινή Παπαδοπούλου, εξέφρασε ευχαριστίες προς όλους όσοι στήριξαν τη Χριστουγεννιάτικη Εκστρατεία Αγάπης. «Γι’ ακόμη μια φορά η ανταπόκριση του κοινού ήταν συγκινητική και αυτό μας δίνει δύναμη και μας εμπνέει να συνεχίσουμε το έργο μας. Μαζί καταφέραμε να δημιουργήσουμε ένα κλίμα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς και περισσότερες από δύο χιλιάδες οικογένειες θα μπορέσουν να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα με ζεστασιά και αισιοδοξία», επισήμανε η κ. Παπαδοπούλου.
Σχετικά

Τέλος τα Made in China iPhones - Αλλάζει στέγη η Apple
Ο τεχνολογικός κολοσσός αναγκάζεται να στραφεί μακριά από την Κίνα

Τα 5 ελληνικά νησιά που προτείνει η Daily Mail για το φετινό καλοκαίρι
Αν αναζητάτε διακοπές με λιγότερο κόσμο, ανεξερεύνητα τοπία και την αίσθηση ότι ανακαλύπτετε έναν μικρό παράδεισο, αυτά τα πέντε νησιά είναι ιδανικά

Κλείνει (την Παρασκευή) τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας-Λεμεσού
Από τη Σκαρίνου μέχρι την Ακτή του Κυβερνήτη

Καιρός: Βροχή και σκόνη σήμερα στην Κύπρο - Αναμένεται πτώση θερμοκρασίας
Αναλυτικά η πρόγνωση

Αρχίζουν οι κατασκευαστικές εργασίες στη δυτική λωρίδα της οδού Τσερίου
Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Τσερίου

Time Out: Οι 15 τοπ προορισμοί στον κόσμο για διακοπές τον Μάιο
Nα γιατί πρέπει να πάτε στην Αθήνα, εξηγεί

Εκεί που το αύριο αγκαλιάζει το χθες
Το The Landmark Nicosia, Autograph Collection by Marriott, ετοιμάζεται να αφηγηθεί ιστορίες πολυτελούς φιλοξενίας και απαράμιλλης κομψότητας στην καρδιά της Λευκωσίας

H Telegraph προτείνει άλλους καλοκαιρινούς προορισμούς αντί για Μύκονο και Βενετία
Οι προτάσεις του πρακτορείου για καλοκαιρινές διακοπές μακριά από τα μέρη που πλήττει ο υπερτουρισμός

Αγίου Πνεύματος 2025: Πότε πέφτει το τριήμερο του Κατακλυσμού φέτος;
Η εορτή του Αγίου Πνεύματος είναι κινητή, εορτάζεται πάντα ημέρα Δευτέρα, 7 εβδομάδες μετά το Πάσχα

Οι καλοκαιρινοί προορισμοί που προτείνει η Telegraph «αντί για Μύκονο και Βενετία»
Οι προτάσεις του πρακτορείου για καλοκαιρινές διακοπές μακριά από τα μέρη που πλήττει ο υπερτουρισμός


Δωρεάν είσοδος για μία ολόκληρη μέρα στο Fasouri Watermania Waterpark
Στο διάσημο υδροπάρκο της Λεμεσού οι μαμάδες μπαίνουν δωρεάν!