Δημοσιεύτηκε στις 18 Ιουνίου 2021
Βρισκόμαστε μια ανάσα μακριά από το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος και το μόνο που σκεφτόμαστε είναι τη στιγμή που θα βάλουμε μαγιό και σαγιονάρες και θα βρεθούμε σε μια αμμώδη παραλία με καταγάλανα νερά.
Αυτό το τριήμερο προορισμός μας η επαρχία Λάρνακας που ευτυχώς διαθέτει όμορφα beach bars με αναπαυτικές ξαπλώστρες, δροσερά κοκτέιλ και νόστιμο φαγητό.
Όποτε βάλε μαγιό, πάρε πετσέτα και πάμε για βουτιές σε 3 εξωτικά, χαλαρά beach bars!

Akakia Beach bar
Λίγο η θέα, λίγο η χαλαρή μουσική και λίγο η θάλασσα, θα σε βάλουν σίγουρα σε κλίμα διακοπών και θα σε μεταφέρουν για λίγο σε έναν καθόλο εξωτικό προορισμό. Ο λόγος για το Akakia Beach Bar, το πανέμορφο σποτ που δημιουργήθηκε στην παραλία στον Άγιο Θεόδωρο Λάρνακας. Εκεί λοιπόν στήθηκε ένα μαγικό ξύλινο σκηνικό, με ψάθινες ομπρέλες και ξαπλώστρες, για να απολαύσεις κοκτέιλ και επιλογές φαγητών, όλη τη μέρα! Ένας επίγειος παράδεισος… για να χαλαρώσεις, να απολαύσεις τον ήλιο και τη θάλασσα, με ένα κοκτέιλ στο χέρι!
(96 277200) Άγιος Θεόδωρος, Λάρνακα

Green Mango
Το Green Mango, είναι ένα καλά κρυμμένο beach bar στην παραλία του Μαζωτού που σε περιμένει και φέτος με καλή παρέα για να ξεφύγεις λιγάκι, πλάι στο κύμα. Με μια ήρεμη θάλασσα κατάλληλη για όλες τις ηλικίες, και ένα άκρως χαλαρωτικό σκηνικό, με ξαπλώστρες πάνω στην άμμο, αλλά και τραπεζάκια για να αράξεις και να απολαύσεις υπέροχα δροσερά ροφήματα, καλοφτιαγμένο φαγητό και ανεβασμένες μουσικές. Στο menu του θα βρεις σάντουιτς, burger, σουβλάκια και εννοείται μια γκάμα καλοκαιρινών ποτών.
(99082204) παραλία Μαζωτού.

Careta Beach bar
Το beach bar που ακούει στο όνομα Caretta θα το βρεις στην παραλία Κιτίου κι εκεί σε περιμένει για ένα αξέχαστο καλοκαίρι με κέφι, μουσική, ποτά, platters για τσίμπημα και πολλά πάρτι! Αυτό ωστόσο που κάνει το σημείο αυτό να ξεχωρίζει είναι η υπεροχή παραλία. Μπορείς να καθίσεις, να απολαύσεις το ποτό σου ακούγοντας τη θάλασσα ή αν είσαι ρομαντικός να απολαύσεις το cocktail σου και να χαλαρώσεις, μακριά από κάθε έννοια και υποχρέωση.
(97656565) Παραλία Κιτίου.
Σχετικά
Αυτό θα είναι το πιο "δυνατό" πάρτι της πρωτοχρονιάς!
Τo Egklimata Event κατεβαίνει για πρώτη φορά στη Λευκωσία και υπόσχεται το πιο ανεβαστικό πάρτι
H Παλαιά Πινέζα μάς προσκαλεί στο τελευταίο πάρτι της χρονιάς
Mε δυνατή μουσική, ποτά και φαγητό!
Εσύ τι θα κάνεις την τελευταία μέρα του χρόνου;
Το Grecophilia πάντως θα κάνει πάρτι, το “The Last of 2025 Gathering”
Ένα αυθεντικό Old Skool RnB party που δεν πρέπει να χάσεις
To Old Skool RnB vo19 επιστρέφει στη Λάρνακα
Το Bordello Bar επανέρχεται πλήρως ανανεωμένο με νέα φιλοσοφία διασκέδασης
Νέα, σύγχρονη διακόσμηση, προηγμένος φωτισμός και ηχοσυστήματα, που αναβαθμίζουν την εμπειρία της νυχτερινής διασκέδασης στη Λεμεσό
To Φλου The Spot είναι το νέο, δυναμικό spot που έκανε την εμφάνισή του στην πόλη
Σε ένα πανέμορφο νεοκλασικό, θα πας για after-work drink και μουσική
Η Νεολαία Αγίας Νάπας παρουσιάζει το πρώτο underground Christmas party
Μια διαφορετική, πιο cozy και απόλυτα γιορτινή εμπειρία, με μουσική, φαγητό και ποτό
Δύο μέρες γεμάτες μουσική, street food, markets και festive διάθεση στο κέντρο της Λευκωσίας
Το MESTINPOLI επιστρέφει και μπαίνει σε Christmas Edition
Η Λευκωσία ετοιμάζεται για ένα πάρτι με κινηματογραφικό χειμωνιάτικο montage
Grecophilia: The Gathering of AMANO - Where the City Breathes in Winter Light
Το Τζινς Μπαρ είναι το νέο talk of the town spot της πόλης
Ένα bar με ιστορία, χαρακτήρα και πολύ… denim DNA.
Τα θρυλικά “I Love Greek Sundays” πάρτι επιστρέφουν στη Λεμεσό
... και κάνουν πρεμιέρα με τον Vasili Koutonia