Δημοσιεύτηκε στις 20 Ιανουαρίου 2021
Το Πολιτιστικό Εργαστήρι Αγίων Ομολογητών διοργανώνει στα πλαίσια των κινηματογραφικών του δράσεων στις 29 και 30 Ιανουαρίου (Παρασκευή και Σάββατο) ένα διαδικτυακό συνέδριο που θα απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, για την κινηματογραφική παιδεία.
Το συνέδριο διοργανώνεται σε συνεργασία με το Διεθνές Κέντρο Κινηματογράφου για Παιδιά και Νέους (CIFEJ) και με τη στήριξη των Πολιτιστικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας.
Στο συνέδριο θα λάβουν μέρος με παρουσιάσεις άτομα και εκπρόσωποι φορέων και οργανισμών, οι οποίοι θα απευθύνονται κυρίως στους εκπαιδευτικούς στην Κύπρο για την κινηματογραφική παιδεία, τη σημασία της, τρόπους να ενταχθεί στα σχολεία και άλλα θέματα που τους απασχολούν. Το συνέδριο είναι ανοικτό στο κοινό και δωρεάν και θα μπορούν να το παρακολουθήσουν όλοι όσοι ενδιαφέρονται για το θέμα της Κινηματογραφικής Παιδείας, όχι μόνο εκπαιδευτικοί. Στο τέλος του συνεδρίου θα δοθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης από την CIFEJ.
Το συνέδριο θα αρχίσει την Παρασκευή στις 16.00-18.00, και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο από τις 10.00-13.30.
Μάθε περισσότερα για το πρόγραμμα και τους ομιλητές, ΕΔΩ.
Σχετικά

To Nicosia Book Fest θα γιορτάσει φέτος τα 10χρονά του
Mια επετειακή διοργάνωση, με συγγραφείς από την Κύπρο και το εξωτερικό, με θεματικά αφιερώματα, παρουσιάσεις, εκπαιδευτικές δράσεις και πλήθος εκδηλώσεων για όλες τις ηλικίες.

Διεθνής Έκθεση Σκύλων: Κι όμως υπάρχει έκθεση με σκυλιά ράτσας και θα γίνει τον Μάιο στην Αγία Νάπα
Διεθνής Έκθεση Σκύλων Αγίας Νάπας: Μια γιορτή κυνοφιλίας διεθνούς κύρους στην καρδιά της Αγίας Νάπας.

Για 9η χρονιά η Μαρίνα Λεμεσού υποδέχεται το Limassol Boat Show
Με υπερπολυτελή σκάφη και towboats, μέχρι είδη αναψυχής και εξοπλισμό κατάδυσης

Σεμινάριο με τίτλο «Θετική γονεϊκότητα & επικοινωνία με τους εφήβους» από τον ΘΟΚ
Με τον ψυχολόγο Κώστα Πετρίδη

Οι δρόμοι του Παραλιμνίου θα πλημμυρίσουν μουσική και χορό
Πατινάδα στους κεντρικούς δρόμους του Παραλιμνίου την Κυριακή του Θωμά, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Παραδοσιακού Πολιτισμού “Φωνές τζιαι Θύμησες”

Μεγάλο παζάρι παλαιών ελληνικών κόμικς στην Λεμεσό
Ο παράδεισος για τους φίλους του κόμικ

45 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτό το σαββατοκύριακο στην Κύπρο
Mε επιλογές για κάθε γούστο

Οι Two Little Chefs "ροκάρουν" τη Λευκωσία
Οι vegan chefs οργανώνουν ένα ολοήμερο αυστηρά χορτοφαγικό τσιμπούσι στην παλιά πόλη!

“Χόρεψε - Χόρεψε στην γειτονιά”: Εργαστήρια παραδοσιακού χορού ανοικτά προς το κοινό
Για όλες τις ηλικίες, παιδιά και ενήλικες

Διαγωνισμός Μαγιάτικου στεφανιού σε μια γραφική πλατεία
Ένα έθιμο που συμβολίζει την άνοιξη και την αναγέννηση της φύσης

Την Τετάρτη γιορτάζουμε το κυπριακό κρασί στο σπίτι του κυπριακού αμπελώνα
Δοκιμάζουμε κρασιά από πέντε παραγωγούς

Η τρίτη βραδιά Nostalgia Quiz έρχεται στη Λευκωσία – Μια βραδιά γνώσης και διασκέδασης
Διεκδίκησε δώρα μαζί με την παρέα σου