Δημοσιεύτηκε στις 17 Ιουνίου 2020
Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα πιθανό να παρατηρηθεί αραιή σκόνη, που θα υποχωρήσει σταδιακά απόψε.
Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν αργότερα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Τοπικά, στα νότια, θα πνέουν μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ, το απόγευμα. Η θάλασσα θα είναι το πρωί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, για να καταστεί αργότερα λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 36 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 33 στα νοτιοανατολικά και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 30 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 29 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά στα δυτικά και στα βόρεια θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Τοπικά, στα υπήνεμα, δυνατό να σχηματιστεί αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και παροδικά στα προσήνεμα μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ.
Η θάλασσα θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, στα υπήνεμα, αλλά στα προσήνεμα θα παραμείνει λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 19 στα παράλια και γύρω στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στα δυτικά και στα βόρεια. Την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, το μεσημέρι και το απόγευμα, αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες, στα ορεινά, στο εσωτερικό ή και στα νοτιοανατολικά-ανατολικά παράλια.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση την Πέμπτη και μη αξιόλογη μεταβολή στη συνέχεια, για να κυμαίνεται πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, κυρίως στο εσωτερικό και στα ορεινά.
Σχετικά
Αυτός είναι ο πρώτος προορισμός στην Κύπρο με ψηφιακό βοηθό (AI Chat Bot)
Ένα εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης που καθοδηγεί, ενημερώνει και υποστηρίζει κάθε επισκέπτη, εύκολα και άμεσα
Τα καλύτερα τουριστικά χωριά του κόσμου για το 2025
Τα 52 καλύτερα τουριστικά χωριά του ΟΗΕ για το 2025 ξεχωρίζουν για την ομορφιά, τον πολιτισμό και τις μοναδικές εμπειρίες που προσφέρουν.
Βραβείο Booker 2025: Νικητής ο Ουγγροβρετανός David Szalay για το «σκοτεινό μυθιστόρημα» Flesh
Οι κριτές «δεν είχαν διαβάσει ποτέ κάτι παρόμοιο», τόνισε ο πρόεδρος της επιτροπής Roddy Doyle ο οποίος κέρδισε το βραβείο το 1993
Δωρεάν δεντράκια από το Τμήμα Δασών
Παράταση της περιόδου υποβολής αιτήσεων για το Πρόγραμμα «Φυτεύω για το Κλίμα 2025 - 2026»
Πού θα βρεις αληθινό δέντρο για να στολίσεις τις γιορτές
Αληθινά Χριστουγεννιάτικα δέντρα διατίθενται προς πώληση για το κοινό από το Τμήμα Δασών
Μεμονωμένες βροχές σήμερα – Έρχεται αισθητή πτώση της θερμοκρασίας
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
Ανοίγουν (αύριο) οι δηλώσεις για τη μεγάλη παρέλαση του Λεμεσιανού Καρναβαλιού 2026
Τι πρέπει να κάνουν όσα άτομα θέλουν να συμμετάσχουν με άρμα ή ομάδα πεζών στη Μεγάλη Παρέλαση
Καταιγίδες και πιθανή χαλαζόπτωση στο καιρικό μενού της εβδομάδας (ΒΙΝΤΕΟ)
Όσα ανέφερε ο Μετεωρολογικός Λειτουργός Ανδρέας Χρυσάνθου
Ο Σύνδεσμος Μωρά Θαύματα και η Κατρίνα Τσάνταλη χάρισαν μαγικές στιγμές στα παιδιά μέσα από μια σειρά δράσεων
Με αφορμή τα 10 χρόνια προσφοράς, ο Σύνδεσμος ενημερώνει και ευαισθητοποιεί για την προωρότητα
Αλλάζει το σκηνικό του καιρού: Έρχονται βροχές τις επόμενες μέρες
Αναλυτικότερα η πρόγνωση του καιρού
Εδώ θα στηθεί η Παραμυθούπολη της Λεμεσού
Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για το πού και πότε θα λειτουργήσει το Limassol Christmas Land