Δημοσιεύτηκε στις 29 Μαΐου 2020
Σήµερα ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος και αρχικά αναµένονται µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδα κυρίως στα δυτικά, στα βόρεια και στα ορεινά, ενώ σταδιακά θα καταστεί µερικώς συννεφιασµένος µε ενδεχόµενο να σηµειωθεί µεµονωµένη βροχή. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ και παροδικά τοπικά µέχρι πολύ ισχυροί, 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη και παροδικά στα προσήνεµα ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 27 βαθµούς στο εσωτερικό, στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 24 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 21 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ τοπικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις, κυρίως στα δυτικά και στα βόρεια. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ και σταδιακά ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη ενώ σταδιακά θα καταστεί γενικά λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 16 βαθµούς στο εσωτερικό, στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 18 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 7 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
Το Σαββατοκύριαακο και τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, ωστόσο θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, οι οποίες δεν αποκλείεται να δώσουν µεµονωµένη βροχή, από το µεσηµέρι και µετά, κυρίως στο εσωτερικό και στα ορεινά.
Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή µέχρι την Κυριακή ενώ τη ∆ευτέρα αναµένεται µικρή άνοδος, για να κυµανθεί κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.
Σχετικά
Αυτός είναι ο πρώτος προορισμός στην Κύπρο με ψηφιακό βοηθό (AI Chat Bot)
Ένα εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης που καθοδηγεί, ενημερώνει και υποστηρίζει κάθε επισκέπτη, εύκολα και άμεσα
Τα καλύτερα τουριστικά χωριά του κόσμου για το 2025
Τα 52 καλύτερα τουριστικά χωριά του ΟΗΕ για το 2025 ξεχωρίζουν για την ομορφιά, τον πολιτισμό και τις μοναδικές εμπειρίες που προσφέρουν.
Βραβείο Booker 2025: Νικητής ο Ουγγροβρετανός David Szalay για το «σκοτεινό μυθιστόρημα» Flesh
Οι κριτές «δεν είχαν διαβάσει ποτέ κάτι παρόμοιο», τόνισε ο πρόεδρος της επιτροπής Roddy Doyle ο οποίος κέρδισε το βραβείο το 1993
Δωρεάν δεντράκια από το Τμήμα Δασών
Παράταση της περιόδου υποβολής αιτήσεων για το Πρόγραμμα «Φυτεύω για το Κλίμα 2025 - 2026»
Πού θα βρεις αληθινό δέντρο για να στολίσεις τις γιορτές
Αληθινά Χριστουγεννιάτικα δέντρα διατίθενται προς πώληση για το κοινό από το Τμήμα Δασών
Μεμονωμένες βροχές σήμερα – Έρχεται αισθητή πτώση της θερμοκρασίας
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
Ανοίγουν (αύριο) οι δηλώσεις για τη μεγάλη παρέλαση του Λεμεσιανού Καρναβαλιού 2026
Τι πρέπει να κάνουν όσα άτομα θέλουν να συμμετάσχουν με άρμα ή ομάδα πεζών στη Μεγάλη Παρέλαση
Καταιγίδες και πιθανή χαλαζόπτωση στο καιρικό μενού της εβδομάδας (ΒΙΝΤΕΟ)
Όσα ανέφερε ο Μετεωρολογικός Λειτουργός Ανδρέας Χρυσάνθου
Ο Σύνδεσμος Μωρά Θαύματα και η Κατρίνα Τσάνταλη χάρισαν μαγικές στιγμές στα παιδιά μέσα από μια σειρά δράσεων
Με αφορμή τα 10 χρόνια προσφοράς, ο Σύνδεσμος ενημερώνει και ευαισθητοποιεί για την προωρότητα
Αλλάζει το σκηνικό του καιρού: Έρχονται βροχές τις επόμενες μέρες
Αναλυτικότερα η πρόγνωση του καιρού
Εδώ θα στηθεί η Παραμυθούπολη της Λεμεσού
Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για το πού και πότε θα λειτουργήσει το Limassol Christmas Land