Δημοσιεύτηκε στις 09 Αυγούστου 2019
Το Lost and Found Drinkery, το Old Souls, το MAD Nights και το Ala D’allon μας προσκαλούν σε ένα αλλιώτικο Μαραθώνιο που θα λάβει χώρα στο Nava Seaside στις 12 Αυγούστου από τις 16:00 μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες σε ένα μοναδικό παραλιακό set up.
Ο αλλιώτικος αυτός Μαραθώνιος σύμφωνα με τους διοργανωτές θα διεξαχθεί ως εξής:
α) Lost and Found και Old Souls στην παραλία! The Lost Souls!
Το Lost and Found Drinkery που τα τελευταία χρόνια συγκαταλέγεται ανάμεσα στα καλύτερα Bars του κόσμου και το ξεχωριστό Old Souls, ενώνουν δυνάμεις και μας εκπλήσσουν θετικά αφού σε αυτό το Μαραθώνιο Πάρτι θα τους δούμε στο Bar του NAVA Seaside να κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα.
Απλή συνταγή: Οι άνθρωποι που ξέρουν να φτιάχνουν ποτά καλύτερα από οποιονδήποτε, oι άνθρωποι που ξέρουν πώς να διοργανώνουν μοναδικά πάρτι, θα ενώσουν δυνάμεις και θα μας προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία φτιάχνοντας τα ξεχωριστά τους cocktails που τόσο αγαπήσαμε, την ίδια ώρα που 3 DJs θα μας ‘απογειώνουν’ με τις μοναδικές τους μουσικές επιλογές από την σκηνή του Nava!
Κοκτέιλ, ξεχωριστές μουσικές και bottles θα ξεκινήσουν το πάρτι που καλούμαστε να συμμετάσχουμε για πρώτη φορά! Αυτό είναι ένα ντεμπούτο κυριολεκτικά που δεν θα θέλαμε να χάσουμε.
β) Στη συνέχεια αναλαμβάνουν οι MAD Nights και Ala D'allon, οι γνωστές ομάδες πίσω από την διοργάνωση events τα τελευταία χρόνια, θα συνεχίσουν το πάρτι κορυφώνοντας την διασκέδαση με ελληνικές και ξένες επιτυχίες από τον DJ Michael C και με πολλές εκπλήξεις κατά την διάρκεια αυτού του ολοήμερου μαραθώνιου πάρτι!
Το Line up της βραδιάς όσον αφορά τους DJs προμηνύεται φανταστικό και έχει ως εξής:
DJ Cordoba
DJ Panaman
DJ LPS
DJ Michael C
Ετοιμαστείτε για ένα ολοήμερο πάρτι στο πανέμορφο και ξεχωριστό Nava Seaside, μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού!
Πληροφορίες & Κρατήσεις: 99 328 736.
Οι κρατήσεις πρέπει να φτάσουν αυστηρά πριν από τις 17:30, προκειμένου να αποφευχθεί οποιαδήποτε ταλαιπωρία.
-
NAVA Seaside
12 Αυγούστου 2019
Σχετικά

Τις Τρίτες ο Θωμάς και ο Χρήστος τραγουδούν στο Neverland Rock Bar
Ο Οκτώβριος γεμίζει μουσική

Μάθαμε πότε κλείνει το Seline
Το εντυπωσιακό rooftop bar-restaurant με θέα την Πλατεία Ελευθερίας, αποχαιρετά τη σεζόν και εμείς μάθαμε την ημερομηνία!

30 Σεπτεμβρίου το Grand Finale: Το απόλυτο live της χρονιάς στο Garden, που δεν πρέπει να χάσεις
Ο Hovig αποχαιρετά τη φετινή σεζόν στο Garden με ένα μοναδικό live performance

Το αθηναϊκό στέκι που μπήκε στη λίστα με τα 100 καλύτερα μπαρ του κόσμου για το 2025
Πρόκειται για το Barro Negro της Αθήνας, το οποίο ανέβηκε έξι θέσεις από πέρυσι και βρίσκεται πλέον στο Νο 62

Wet Glam - Summer Poolside Series: Season Finale
Αποχαιρετούμε τα πιο hot parties του νησιού, με στυλ, ένταση και λάμψη

Ένα δυνατό πάρτι από τα Maison Anemi και Smunkki
Μια βραδιά διαφορετική από τις άλλες, όπου το street food ξανασυστήνεται με τρόπο ανατρεπτικό, τολμηρό και απόλυτα απολαυστικό

Ο Γιάννης Μαργάρης επιστρέφει δυναμικά στην Λευκωσία τον Σεπτέμβρη
Ένα μοναδικό live με τον Κωνσταντίνο Δράκου


Το Garden Day and Night παραμένει το σημείο συνάντησης μέχρι τέλος Οκτωβρίου
Ζωντανή μουσική, καλλιτέχνες και φαγητό σε έναν υπέροχο κήπο

Διάσημο rooftop bar του νησιού, κατεβάζει ρολά
Αποχαιρετούμε ένα μέρος με ωραία θέα, δυνατά κοκτέιλ, μοναδική ατμόσφαιρα και ανεβαστική μουσική

Ετοιμάσου για ένα επικό Jungle Street Party στην Παλαιά Πινέζα
Ο Σεπτέμβρης κλείνει με δροσερά κοκτέιλ, δυνατούς ρυθμούς και ανεβαστική διάθεση

Αποχαιρετάμε το καλοκαίρι με 17 ανεβαστικά events σε Αγία Νάπα και Πρωταρά
Με αγαπημένους Έλληνες καλλιτέχνες και dj sets