Δημοσιεύτηκε στις 05 Φεβρουαρίου 2019
Η κ. Άντρη Σιαηλή (Δημότης Δερύνειας και γνωστή καρναβαλίστρια) θα ενσαρκώσει το ρόλο της Βασίλισσας Καρναβαλιού Αμμοχώστου 2019, με θέμα "Η Βασίλισσα των Καππάριων Νήσων".
Πραγματοποιείται αύριο στο Υπαίθριο Μουσείο Λαϊκής Τέχνης και Παραδοσιακών Επαγγελμάτων στη Δερύνεια στις 11.00 η κοινή δημοσιογραφική διάσκεψη τύπου μεταξύ των Δήμων Παραλιμνίου και Δερύνειας για την παρουσίαση του Καρναβαλιού Αμμοχώστου 2019, με τον Δήμο Δερύνειας φέτος να ηγείται του θεσμού.
Σημειώνεται ότι το άρμα του Βασιλιά Καρνάβαλου αναλαμβάνουν εκ περιτροπής κάθε χρόνο όλοι οι Δήμοι της ελεύθερης Αμμοχώστου.
Διάβασε ακόμα: Το Καρναβάλι Αμμοχώστου απέκτησε τραγούδι!
Κατά τη δημοσιογραφική διάσκεψη θα παρουσιαστούν και οι εκδηλώσεις για το Καρναβάλι Αμμοχώστου που ξεκινούν την Τσικνοπέμπτη 28 Φεβρουαρίου και ολοκληρώνονται με τη μεγάλη επαρχιακή παρέλαση την Κυριακή 10 Μαρτίου στο Παραλίμνι.
Η επίσημη εκδήλωση παράδοσης του σκήπτρου θα πραγματοποιηθεί την Τσικνοπέμπτη στην πλατεία του Παραλιμνίου, όπου η περσινή Βασίλισσα από τον Δήμο Αγίας Νάπας κ. Μαρία Αρμενάκη Η θεά Αφροδίτη του Κάβο Γκρέκο», θα χρίσει τη φετινή Βασίλισσα.
Η αυριανή διάσκεψη τύπου σηματοδοτεί την επίσημη παρουσίαση και έναρξη των Καρναβαλιών Αμμοχώστου 2019.
Σχετικά

To Nicosia Book Fest θα γιορτάσει φέτος τα 10χρονά του
Mια επετειακή διοργάνωση, με συγγραφείς από την Κύπρο και το εξωτερικό, με θεματικά αφιερώματα, παρουσιάσεις, εκπαιδευτικές δράσεις και πλήθος εκδηλώσεων για όλες τις ηλικίες.

Διεθνής Έκθεση Σκύλων: Κι όμως υπάρχει έκθεση με σκυλιά ράτσας και θα γίνει τον Μάιο στην Αγία Νάπα
Διεθνής Έκθεση Σκύλων Αγίας Νάπας: Μια γιορτή κυνοφιλίας διεθνούς κύρους στην καρδιά της Αγίας Νάπας.

Για 9η χρονιά η Μαρίνα Λεμεσού υποδέχεται το Limassol Boat Show
Με υπερπολυτελή σκάφη και towboats, μέχρι είδη αναψυχής και εξοπλισμό κατάδυσης

Σεμινάριο με τίτλο «Θετική γονεϊκότητα & επικοινωνία με τους εφήβους» από τον ΘΟΚ
Με τον ψυχολόγο Κώστα Πετρίδη

Οι δρόμοι του Παραλιμνίου θα πλημμυρίσουν μουσική και χορό
Πατινάδα στους κεντρικούς δρόμους του Παραλιμνίου την Κυριακή του Θωμά, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Παραδοσιακού Πολιτισμού “Φωνές τζιαι Θύμησες”

Μεγάλο παζάρι παλαιών ελληνικών κόμικς στην Λεμεσό
Ο παράδεισος για τους φίλους του κόμικ

45 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτό το σαββατοκύριακο στην Κύπρο
Mε επιλογές για κάθε γούστο

Οι Two Little Chefs "ροκάρουν" τη Λευκωσία
Οι vegan chefs οργανώνουν ένα ολοήμερο αυστηρά χορτοφαγικό τσιμπούσι στην παλιά πόλη!

“Χόρεψε - Χόρεψε στην γειτονιά”: Εργαστήρια παραδοσιακού χορού ανοικτά προς το κοινό
Για όλες τις ηλικίες, παιδιά και ενήλικες

Διαγωνισμός Μαγιάτικου στεφανιού σε μια γραφική πλατεία
Ένα έθιμο που συμβολίζει την άνοιξη και την αναγέννηση της φύσης

Την Τετάρτη γιορτάζουμε το κυπριακό κρασί στο σπίτι του κυπριακού αμπελώνα
Δοκιμάζουμε κρασιά από πέντε παραγωγούς

Η τρίτη βραδιά Nostalgia Quiz έρχεται στη Λευκωσία – Μια βραδιά γνώσης και διασκέδασης
Διεκδίκησε δώρα μαζί με την παρέα σου