Δημοσιεύτηκε στις 17 Δεκεμβρίου 2018
Γιατί είναι όλα στολισμένα, από τα σπίτια μας μέχρι τους δρόμους της πόλης, όλος ο κόσμος είναι σε καλή διάθεση και γενικά επικρατεί μια όμορφη, γιορτινή ατμόσφαιρα.
Είναι η γιορτινή περίοδος που θέλεις να βγεις από το σπίτι. Να σηκώνεσαι χαλαρός το πρωί για καφέ ή brunch, και αργότερα να κανονίζεις για φαγητό ή για ποτάκι μέχρι αργά. Να βρεθείς με τους κολλητούς για την καθημερινή βόλτα, να δεις φίλους που ζουν στο εξωτερικό και να θυμηθείτε τα παλιά ή να κανονίσεις με το αμόρε για ρομαντικό ραντεβού. Δεν υπάρχει κάτι που να σας σταματά, μπορείτε να βγείτε έξω από το πρωί και να μην επιστρέψετε μέχρι το επόμενο.

Το να ξυπνάς χωρίς το ξυπνητήρι και το άγχος της δουλειάς, έστω και για λίγες μέρες είναι αξία ανεκτίμητη. Γι’ αυτό και όλοι μας προσπαθούμε να χωρέσουμε σε αυτές τις λίγες μέρες όσες περισσότερες εξόδους μπορούμε, να διασκεδάσουμε, να δούμε όλους τους φίλους και τους συγγενείς μας, μέχρι την ημέρα που θα επιστρέψουμε στο γραφείο και την ρουτίνα μας πλήρως φορτισμένοι. Φέτος όμως, εκτός από φορτισμένοι, πληρώνοντάς κατά τις γιορτινές μας εξόδους με κάρτες της Τράπεζας Κύπρου βγαίνουμε και κερδισμένοι. Γιατί εκτός από βαθμούς Ανταμοιβής, μπαίνουμε σε κλήρωση για να κερδίσουμε μέχρι και €3.000, τα οποία μπορούμε να τα ξοδέψουμε σε μία από τις 250 επιχειρήσεις του Σχεδίου.
Γι’ αυτό, όποιο πρόγραμμα κι αν ακολουθήσετε αυτές τις γιορτές, έχετε πάντα κατά νου, ότι οι έξοδοι σε επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο Σχέδιο Ανταμοιβή, μπορεί να είναι το κλειδί για τα πιο αξέχαστα Χριστούγεννα.
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

*Sponsored Content
Σχετικά
8 μεγάλες διεθνείς παραγωγές φέρνουν μαγεία στη σκηνή της Κύπρου
Από συγκλονιστικό θέατρο και σύγχρονο χορό μέχρι φλαμένκο και όπερα, κορυφαίες παραστάσεις από το εξωτερικό ταξιδεύουν στο νησί
Έτσι θα γιορτάσουν το Πάσχα στα Κατύδατα
Φέτος το Πάσχα τα Κατύδατα γεμίζουν ξανά με ντόπιους και ξένους που θέλουν να γνωρίσουν τα ήθη και τα έθιμα της περιοχής!
Την Κυριακή η οδός Ανεξαρτησίας γίνεται πεζόδρομος και γεμίζει μουσική, γιορτή και μασκότ
Πασχαλινή εκδήλωση του Δήμου Λεμεσού
Διεθνής Ημέρα Μνημείων και Χώρων 2026: Εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο από το Τμήμα Αρχαιοτήτων
Η φετινή θεματική, «Ζωντανή Κληρονομιά και Αντιμετώπιση Εκτάκτων Αναγκών», εστιάζει στη διαφύλαξη της πολιτιστικής κληρονομιάς
Το Circus Atmosphere συνεχίζει να κόβει την ανάσα της Λευκωσίας
Αδρεναλίνη, θέαμα και μαγεία: Το τσίρκο που έκανε την πρωτεύουσα να παραμιλά συνεχίζεται κι αυτήν την εβδομάδα
Έρχεται το Cake Picnic: Το πιο fun και… γευστικό event που θα συζητηθεί
Θα γίνει το νέο trend στο νησί
ΚΕΝΤΗΤΟ: Τα Λεύκαρα ετοιμάζονται να ζήσουν κάτι καινούριο φέτος το Πάσχα
«Εν ΚΕΝΤΗΜΑ λαλώ σου!» - Το νέο πασχαλινό event στα Λεύκαρα φιλοδοξεί να γίνει θεσμός
Αυτό το Πάσχα, η ΚΟΚ και τα σωματεία της Basket League ενώνουν δυνάμεις για την κοινωνία
Η πρωτοβουλία ανήκει στην ΚΟΚ, η οποία απηύθυνε σχετικό κάλεσμα προς τα σωματεία
Το ENAVSMA παρουσιάζει: Wine & Dine στο Amyth of Nicosia
Επιμελημένο μενού, εκλεκτά κρασιά και η μαγευτική ενέργεια του αγαπημένου καλλιτέχνη Antonis Dominos
Η Cyprus From Air μάς προσκαλεί σε μια ακόμα μοναδική πεζοπορία
Σε μία διαδρομή που ανταμείβει τον ορειβάτη με απίστευτα τοπία παρθένου δάσους.
Week Agenda: 13 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτή την εβδομάδα στην Κύπρο
Γαστρονομικά δείπνα, συναυλίες, κινηματογραφικές προβολές, θεατρικές παραστάσεις και ξεχωριστές πολιτιστικές βραδιές συνθέτουν ένα πλούσιο πρόγραμμα για το τέλος Μαρτίου και τις πρώτες μέρες του Απριλίου.
«Φυτέψτε ιστορίες και ο κόσμος Θα ανθίσει»: Γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου στην Πάφο
Όλο το πρόγραμμα της όμορφης γιορτής