Δημοσιεύτηκε στις 21 Νοεμβρίου 2017
Ο ΠΑΣΥΚΑΦ διοργανώνει και μας προσκαλεί στο Χριστουγεννιάτικο Παζαράκι του, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017, στην Πύλη Αμμοχώστου στη Λευκωσία.
Μέσα σε μια γιορτινή και ζεστή ατμόσφαιρα όλοι όσοι βρεθούν στο χώρο θα έχουν την ευκαιρία να προμηθευτείτε τα χριστουγεννιάτικα τους δώρα από μια μεγάλη φιλανθρωπική αγορά, η οποία μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνει χειροποίητες διακοσμήσεις, κοσμήματα, φυλακτά, κωνσταντινάτα, βιβλία, χριστουγεννιάτικα στολίδια και δωράκια, λουλούδια, κρασιά και πολλά άλλα.
Επίσης, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να προμηθευτεί σπιτικές λιχουδιές φτιαγμένες με μεράκι από τους εθελοντές του Συνδέσμου.
Τη συντροφιά μας θα πλαισιώνουν χορωδίες με ένα μοναδικό πρόγραμμα από αγαπημένες γιορτινές μελωδίες.
Από την άλλη, οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν διάφορα παιχνίδια, να κάνουν ζωγραφική προσώπου, να κατασκευάσουν τις δικές τους δημιουργίες και να στείλουν το γράμμα τους στον Άγιο Βασίλη.
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα παρουσιάζει ο Λουκάς Χριστοδουλίδης.
Η είσοδος είναι 5 ευρώ και περιλαμβάνει ζεστά ροφήματα, εδέσματα και συμμετοχή σε κλήρωση με πλούσια δώρα. Εισιτήρια διατίθενται στα Κεντρικά Γραφεία του Συνδέσμου (Χαλκάνορος 2, Στρόβολος, 2000 Λευκωσία) και στην ΠΥΛΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ την ημέρα της εκδήλωσης. Η είσοδος για παιδιά κάτω των 12 ετών είναι δωρεάν.
Τα έσοδα της εκδήλωσης θα ενισχύσουν τις Υπηρεσίες και τα Προγράμματα του ΠΑΣΥΚΑΦ.
Τα πανηγύρι τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Λευκωσίας.
-
Πύλη Αμμοχώστου
25 Νοεμβρίου 2017
Σχετικά
Weekend Agenda: 20 υπέροχες προτάσεις εξόδου για το πρώτο σαββατοκύριακο του Φλεβάρη
Μουσική, θέατρο, φεστιβάλ, οικογενειακές δράσεις και βραδιές διασκέδασης σε όλη την Κύπρο
Φέτος θα κάνουμε Καθαρά Δευτέρα στην όμορφη Λόφου
Πάμε στον εκδρομικό χώρο του Προφήτη Ηλία για μια όμορφη μέρα στη φύση
Το Εθνικό Μπαλέτο της Σλοβενίας της Μάριμπορ φτάνει στην Κύπρο
Με δυο εμβληματικές χορογραφίες του Έντουαρντ Κλουγκ
Ξέφρενο καρναβάλι στο ΡΙΟ-ΠΑΛΑΙΧΩ-ΡΙΟ
Ετοιμάσου για τη μεγάλη καρναβαλίστικη εκδήλωση στο χωριό
Η Λεμεσός φοράει τα γιορτινά της και ετοιμάζεται για το πιο δυναμικό Καρναβάλι της Κύπρου
Το Λεμεσιανό Καρναβάλι 2026 υπόσχεται ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων που συνδυάζει την παράδοση με τη σύγχρονη δημιουργικότητα
Καθαρά Δευτέρα με λαγάνες, φασολάδα, λουκουμάδες και μουσική στο γήπεδο
Καθαρά Δευτέρα στο Δήμο Κουρίου!
Η Πάφος ετοιμάζεται για Τσικνοπέπμτη και Καρναβάλι
To Παφίτικο Καρναβάλι 2026 έρχεται με ένα πλούσιο και πολυδιάστατο πρόγραμμα εκδηλώσεων για όλες τις ηλικίες.
Κρασί με τ' άστρα: Μία ξεχωριστή βραδιά στο Αστεροσκοπείο Τροόδους
Γιορτάζουμε τον έρωτα κάτω από τον έναστρο ουρανό
Τσικνοπέμπτη στα Πέρα Ορεινής
Η βραδιά θα είναι γεμάτη από μερακλίδικους μεζέδες, άφθονο κυπριακό ποτό και αυθεντικό γλέντι, όπως αρμόζει στην Τσικνοπέμπτη!
Έτσι θα γιορτάσει ο Δήμος Λάρνακας την Καθαρά Δευτέρα
Στο Εκδρομικό Χώρο Τεκκέ, σε μια όμορφη παραδοσιακή εκδήλωση για όλη την οικογένεια
Ετοιμάσου να γιορτάσεις την Τσικνοπέμπτη με ένα δυναμικό Street Party στην πόλη
Αποκριάτικη διάθεση, φαγητό, ποτό και ανεβασμένος ρυθμός
Τι να κάνεις τον Φεβρουάριο στην Κύπρο: Οι εμπειρίες που ξεχωρίζουν
Θέατρο, μουσική, φεστιβάλ, καρναβάλι, Άγιος Βαλεντίνος και χειμερινές αποδράσεις στο βουνό συνθέτουν τον πιο πλούσιο μήνα της χρονιάς