Δημοσιεύτηκε στις 21 Νοεμβρίου 2017
Η Louis Hotels και το ξενοδοχείο Hilton Park συμμετέχουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο κίνημα του Movember, συμβάλλοντας στην ενημέρωση, πρόληψη και καταπολέμηση του καρκίνου του προστάτη.
Το Hilton Park, προωθώντας το Movember Cyprus 2017, έχει τοποθετήσει συλλεκτικά αναμνηστικά τόσο στην κεντρική reception του ξενοδοχείου όσο και στην υποδοχή του Sana Hiltonia. Όσοι επιθυμούν να στηρίξουν έμπρακτα τους φιλανθρωπικούς σκοπούς του Movember μπορούν να προμηθευτούν τα συλλεκτικά αντικείμενα τα οποία διατίθενται προς πώληση, ενώ θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν και για τους σκοπούς της καμπάνιας, αφού σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου υπάρχουν σχετικά φυλλάδια.
Η ιδέα του Movember ξεκίνησε το 2003 από την Αυστραλία και σταδιακά επεκτάθηκε σε όλον τον κόσμο, στοχεύοντας στην αφύπνιση του αντρικού πληθυσμού σε θέματα υγείας και συγκεκριμένα γύρω από τον καρκίνο του προστάτη.
Στην Κύπρο, η φιλανθρωπική εκστρατεία του Movember Cyprus θεσμοθετήθηκε το 2013 μετά από πρωτοβουλία του Round Table Κύπρου και σκοπός της ήταν η ευαισθητοποίηση του κοινού, η συλλογή χρημάτων και η στήριξη των φορέων που βοηθούν την καταπολέμηση του ανδρικού καρκίνου, όπως το Movember Foundation και το Europa Uomo Κύπρου. Μεταξύ άλλων, η εκστρατεία στοχεύει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών και των οικογενειών τους, στη διάδοση και ανταλλαγή τεκμηριωμένων στοιχείων και πληροφοριών για τον καρκίνο του προστάτη, στην ευαισθητοποίηση του κοινού για την ανάγκη έγκαιρης διάγνωσης και πρόληψης και στην εξασφάλιση ποιοτικής φροντίδας κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά τη θεραπεία.
Το Hiton Park, με τη συμμετοχή του στο Movember Cyprus, αποδεικνύει έμπρακτα για ακόμη μια φορά το κοινωνικό του πρόσωπο και την ευαισθητοποίηση του στα ζωτικά θέματα υγείας που ταλανίζουν τους συμπολίτες μας.

Σχετικά
The Jolly Road: Το πιο φωτεινό Christmas Market της Λευκωσίας έρχεται!
Μπαίνουμε στο κλίμα των γιορτών με μία μεγάλη χριστουγεννιάτικη αγορά στην πρωτεύουσα
Τις Κυριακές στο Φοινί φτιάχνουν Φοινιώτικο παλουζέ
Για τελευταία Κυριακή, πάμε στο χωριό για ζεστό παλουζέ
Προτιμώ να περπατήσω παρά να πιώ και να οδηγήσω...
Η Λεμεσός λέει όχι στην οδήγηση υπό αλκοόλ
H καρδιά του Taekwon-do, χτυπά αυτόν τον Νοέμβριο στην Κύπρο
Η Λεμεσός φιλοξενεί την εκδήλωση για τα 60 χρόνια του αθλήματος στην Ευρώπη
Αυτό το εργαστήρι δημιουργικής γραφής με την Ελένη Ξένου εμπνέεται από τα ίχνη και τις γραμμές
Σε έναν καινούριο υπέροχο χώρο στην πλατεία Αγίου Ιωάννη στη Λάρνακα
Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό στην Πάχνα, ανακοίνωσε ημερομηνίες
Όλα όσα ετοιμάζει το χωριό της Λεμεσού
Το Κοιλάνι μεταμορφώνεται φέτος σε ένα «Παραμυθένιο Χριστουγεννιάτικο Χωριό»
Όλα όσα πρέπει να ξέρεις
Το Όμοδος ανακοίνωσε τριήμερο Christmas Market
Τριήμερο με άρωμα Χριστουγέννων στο Όμοδος!
Winter Wonderland by Hadjikostas: Το πιο μαγικό Χριστουγεννιάτικο Χωριό της χρονιάς θα στηθεί στην ορεινή Λευκωσία!
Ζήστε τη μαγεία των γιορτών στο ειδυλλιακό Κτήμα Χατζηκώστα, στην περιοχή Ευρύχου της επαρχίας Λευκωσίας
Στη Λεμεσό... θέλουν να κάνουν την πόλη τους καλύτερη
Εξ ου και την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου διοργανώνουν την Ημερίδα «Κοινωνία για όλους σε μια πόλη για όλους»
Το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Παραδοσιακού Χορού θα γίνει στην Κύπρο τον Νοέμβριο
Θέμα του «Ο Παραδοσιακός Χορός στην Επιστημονική Σφαίρα του 21ου Αιώνα»