Δημοσιεύτηκε στις 17 Νοεμβρίου 2017
Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.
Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και το απόγευμα στα δυτικά δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 27 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 26 στα βόρεια και τα νότια παράλια, γύρω στους 25 στα υπόλοιπα παράλια και στους 19 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά αργότερα θα εμφανίζονται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως ορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, στα δυτικά αλλά λίγο ταραγμένη στα υπόλοιπα παράλια. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα παράλια και στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Το Σάββατο θα παρατηρούνται αυξημένες, ψηλές κυρίως, νεφώσεις. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.
Την Κυριακή αρχικά, ο καιρός στις περισσότερες περιοχές θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ από το μεσημέρι και μετά τοπικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν τοπικά βροχές και πιθανό καταιγίδα. Τη νύκτα όμως, αναμένονται σταδιακά βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, από τα δυτικά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.
ΤηΔευτέρα αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν τοπικά βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω μικρή πτώση.
Σχετικά
Αυτό η όμορφη ευρωπαϊκή χώρα ανακηρύχθηκε για άλλη μια φορά η ασφαλέστερη στον κόσμο
Επιστρέφοντας στην 19η έκδοσή του, ο Παγκόσμιος Δείκτης Ειρήνης 2025 στέφει την ίδια χώρα πρωταθλήτρια για 17η συνεχόμενη χρονιά!
Έξι πολυτελή καταλύματα στο βουνό, για αξέχαστη διαμονή!
Αν ετοιμάζεσαι για χειμερινές και Χριστουγεννιάτικες διακοπές στην Κύπρο, αυτά είναι τα καταλύματα που πρέπει να τσεκάρεις!
Πώς θα είναι ο καιρός μέχρι το τέλος του 2025 - Πότε θα δούμε «Λευκό» Τροόδος
Χριστούγεννα με συννεφιά - Με τον ερχομό του 2026 θα υπάρξει πιο έντονη χιονόπτωση και πιο αισθητή πτώση της θερμοκρασίας.
Το Mediterranean Beach Hotel γεμίζει με γιορτινή μαγεία
Ο Δεκέμβριος στο Mediterranean έχει κάτι από την ατμόσφαιρα των παιδικών μας γιορτών με εκείνη την ήρεμη, γλυκιά προσμονή
Η μαγεία των γιορτών ζωντανεύει στο Annabelle
Στην Πάφο, το ξενοδοχείο Annabelle υποδέχεται τις γιορτές με μια ατμόσφαιρα ζεστής κομψότητας, προσφέροντας ένα ιδανικό σκηνικό για όσους επιθυμούν λάμψη, ζεστασιά και φιλοξενία
Τα 20 καλύτερα μέρη για ταξίδια το 2026 σύμφωνα με το BBC
Καταπράσινα τροπικά δάση, ρωμαϊκά ερείπια, πολυνησιακές παραλίες και ποικίλη άγρια ζωή, όλα περιλαμβάνονται στη λίστα του ταξιδιωτικού οδηγού για το επόμενο έτος.
Χριστούγεννα στα βουνά της Κύπρου: 80 cozy καταλύματα δίπλα στα Χριστουγεννιάτικα Χωριά
Από τον Καλοπαναγιώτη, την ορεινή Λεμεσό και τα Λεύκαρα μέχρι την ορεινή Πάφο, ανακάλυψε αγροτουριστικά, boutique hotels και παραδοσιακά σπίτια για γιορτινές αποδράσεις με κρασί, φύση και αυθεντικές εμπειρίες
Ένα πιάνο προσγειώθηκε στο Αεροδρόμιο Λάρνακας
Μία πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Οργανισμού Avantgarde σε συνεργασία με την Hermes Airports
«Φεγγάρι του Λύκου»: Πότε θα κάνει την εμφάνισή της η πρώτη πανσέληνος του 2026
Όλες οι ημερομηνίες που θα έχουμε πανσέληνο το 2026
Η Louis Hotels υποδέχθηκε τα Χριστούγεννα με ένα μοναδικό Christmas Breakfast στο Hilton Nicosia!
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, παρουσιάστηκε το νέο concept της Louis Hotels «Here I Belong», που αναδεικνύει τη φιλοσοφία του Ομίλου γύρω από την ποιοτική φιλοξενία, τη συναισθηματική σύνδεση και την αίσθηση του ανήκειν
Γιορτινές νότες και φιλανθρωπική μαγεία από το ENAVSMA Foundation στο Annabelle Hotel
Τα έσοδα της εκδήλωσης διατέθηκαν για τη στήριξη του ENAVSMA Foundation