Δημοσιεύτηκε στις 13 Νοεμβρίου 2017
Εξασθενούσα ψηλή πίεση, ενώ ισχυρό ανατολικό ρεύµα αέρα επηρεάζει σήµερα την περιοχή. Στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται παροδικά αραιή σκόνη, µέχρι και την Τετάρτη.
Σήµερα αρχικά θα υπάρχουν αυξηµένες µέσες και ψηλές νεφώσεις αλλά σταδιακά ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, γενικά µέτριοι ως ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ αλλά τοπικά στα παράλια ή και στα ορεινά µέχρι πολύ ισχυροί, 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 25 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 16 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε θα υπάρχουν περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό αλλά και παροδική συννεφιά, που ενδέχεται να δώσει µεµονωµένες βροχές, κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί µέτριοι, 4 µποφόρ, για να καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 12 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 17 στα υπόλοιπα παράλια και στους 8 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
Την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέµπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ κατά διαστήµατα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή, στο εσωτερικό, τα νότια και τα ανατολικά παράλια αλλά στα δυτικά, τα βόρεια και τα ορεινά θα σηµειώσει πτώση την Τρίτη και στη συνέχεια θα παραµείνει στα ίδια επίπεδα.
Σχετικά
Η νέα οδός Γλάδστωνος στη Λάρνακα, είναι... υπέροχη (εικόνες)
Τα έργα στην ανανεωμένη οδό, ολοκληρώνονται
Οι 10 προορισμοί στην Ευρώπη που κάνει ζέστη και τον χειμώνα - Ανάμεσά τους και η Κύπρος
Από τα Κανάρια νησιά μέχρι και τη Μαδέρα, δέκα μέρη της Ευρώπης που παραμένουν φωτεινά όταν ο υπόλοιπος χάρτης «παγώνει»
Διαμονή στα 13 ξενοδοχεία και τουριστικά καταλύματα στον Πρωταρά που είναι ανοικτά ολόχρονα
Επιχειρήσεις που παραμένουν ανοιχτές όλο τον χρόνο
Το Μεγάλο Αιγυπτιακό Μουσείο ανοίγει πλήρως και επίσημα τις πύλες του
Πλησιάζει η πλήρης επίσημη έναρξη του μουσείου και ο πρωθυπουργός της Αιγύπτου Μουστάφα Μαντμπούλι ελπίζει ότι στην τελετή των εγκαινίων, το Σάββατο 1η Νοεμβρίου, θα παρευρεθούν πολυάριθμοι διεθνείς αρχηγοί κρατώ
Η Πετρολίνα διπλά βραβευμένη για “Αριστεία στη Συνεργασία” στα Cyprus Responsible Business Awards 2024
Αναγνώριση της διαχρονικής της συνεργασίας με την Europa Donna Κύπρου και το Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου
Οι 20 πιο φιλικές πόλεις στον κόσμο
Αυτές είναι οι 20 πιο φιλικές πόλεις στον κόσμο, σύμφωνα με τους ντόπιους, όπως προέκυψαν από την έρευνα του Time Out
Οι πιο δημοφιλείς προορισμοί στον κόσμο για ταξίδια τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά
Όσοι ταξιδεύουν για τα Χριστούγεννα φαίνεται να αναζητούν λίγο χειμωνιάτικο ήλιο, σύμφωνα τουλάχιστον με την έρευνα της Kayak
«Κολλημένη» στα ψηλά η θερμοκρασία στην Κύπρο - Το σκηνικό του καιρού μέχρι και την Κυριακή
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
Αυτός θα είναι ο μεγαλύτερος παραλιακός πεζόδρομος της Κύπρου
Το νέο στέκι για εκατοντάδες άτομα καθημερινά, ντόπιους και επισκέπτες
ISTF 2025: Το Διεθνές Φεστιβάλ που τάραξε τα νερά του θαλάσσιου τουρισμού
Ακόμα μία επιτυχημένη διοργάνωση τεράστιου βεληνεκούς στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
H Ryanair ανακοίνωσε ταξίδια σε 8 προορισμούς, με μόνο €22.87 (μόνο για σήμερα)
Ανάμεσα στους προορισμούς που συμμετέχουν στην προσφορά είναι μερικές από τις πιο όμορφες ευρωπαϊκές πόλεις
H επόμενη αργία για φέτος... φέρνει ένα υπέροχο τετραήμερο!
Το επόμενο «καθαρό» τετραήμερο είναι τα Χριστούγεννα 2025