Δημοσιεύτηκε στις 10 Νοεμβρίου 2017
Ο Δήμος Παραλιμνίου ετοιμάζεται να υποδεχθεί την εορταστική περίοδο, με τη Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου και την έναρξη του Χριστουγεννιάτικου Χωριού «Christmas Wonder» στο κέντρο της πλατείας Αγίου Γεωργίου το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου, ώρα 7:30μ.μ (έναρξη καλλιτεχνικού προγράμματος στις 6:30μ.μ.).
«Τα Χριστούγεννα αποτελούν για όλους μας, μικρούς και μεγάλους, την ομορφότερη εποχή ολόκληρου του χρόνου, την οποία και προσμένουμε πάντοτε με μεγάλη χαρά και εορταστική διάθεση.
Η εικόνα του στολισμένου Χριστουγεννιάτικου δέντρου, η ιδιαίτερη διακόσμηση τόσο των εσωτερικών, όσο και των εξωτερικών χώρων, ο Άγιος Βασίλης με τα δώρα του, τα εξαιρετικά εορταστικά εδέσματα που συνοδεύουν οικογενειακές στιγμές χαλάρωσης, συντελούν στο να περιμένουμε αυτήν την μοναδική γιορτή με ιδιαίτερη ανυπομονησία.
Η γιορτή των Χριστουγέννων ωστόσο, είναι κάτι πολύ περισσότερο από όλα αυτά! Η στιγμή της Γέννησης του Χριστού μέσα στις καρδιές μας, αποτελεί το κορυφαίο γεγονός που σηματοδοτεί την εξελικτική πορεία της ζωής κάθε ανθρώπου, ένα γεγονός το οποίο θα πρέπει πάση θυσία και με κάθε τρόπο να επιδιώξουμε».
Το πρόγραμμα του φετινού εορτασμού θα περιλαμβάνει:
Παγοδρόμιο
Ξύλινα σπιτάκια με χριστουγεννιάτικες λιχουδιές και εδέσματα
Ζεστό κρασί
τρενάκι, μασκότ αγαπημένων ηρώων, face painting, ξυλοπόδαρους, εργαστήρι σοκολάτας και πολλές εκπλήξεις!
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Christmas Wonder στο Facebook.
Η Χριστουγεννιάτικη Παραμυθούπολη στο Παραλίμνι θα παραμείνει ανοικτή μέχρι τις 7 Ιανουαρίου.
Σχετικά

Αν αγαπάς τα βιβλία, σου έχουμε ένα δυνατό book bazaar
Αγόρασε βιβλία με έκπτωση έως και με 80%.

Πάμε να καθαρίσουμε το Δάλι όλοι μαζί
Εκστρατεία καθαριότητας με τη συμμετοχή όλων των οργανωμένων φορέων του Δήμου, εθελοντών και πολιτών.

30 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτή τη βδομάδα στην Κύπρο
Δες αναλυτικά την κάθε εκδήλωση και όλους τους Έλληνες τραγουδιστές που θα επισκεφθούν το νησί μας

Το Δημοτικό Μουσείο Αγίας Νάπας THALASSA γιορτάζει τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων
Συμμετοχή του Δημοτικού Μουσείου Αγίας Νάπας THALASSA στον Εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων 2025

To Nicosia Book Fest θα γιορτάσει φέτος τα 10χρονά του
Mια επετειακή διοργάνωση, με συγγραφείς από την Κύπρο και το εξωτερικό, με θεματικά αφιερώματα, παρουσιάσεις, εκπαιδευτικές δράσεις και πλήθος εκδηλώσεων για όλες τις ηλικίες.

Διεθνής Έκθεση Σκύλων: Κι όμως υπάρχει έκθεση με σκυλιά ράτσας και θα γίνει τον Μάιο στην Αγία Νάπα
Διεθνής Έκθεση Σκύλων Αγίας Νάπας: Μια γιορτή κυνοφιλίας διεθνούς κύρους στην καρδιά της Αγίας Νάπας.

Για 9η χρονιά η Μαρίνα Λεμεσού υποδέχεται το Limassol Boat Show
Με υπερπολυτελή σκάφη και towboats, μέχρι είδη αναψυχής και εξοπλισμό κατάδυσης

Σεμινάριο με τίτλο «Θετική γονεϊκότητα & επικοινωνία με τους εφήβους» από τον ΘΟΚ
Με τον ψυχολόγο Κώστα Πετρίδη

Οι δρόμοι του Παραλιμνίου θα πλημμυρίσουν μουσική και χορό
Πατινάδα στους κεντρικούς δρόμους του Παραλιμνίου την Κυριακή του Θωμά, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Παραδοσιακού Πολιτισμού “Φωνές τζιαι Θύμησες”

Μεγάλο παζάρι παλαιών ελληνικών κόμικς στην Λεμεσό
Ο παράδεισος για τους φίλους του κόμικ

45 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτό το σαββατοκύριακο στην Κύπρο
Mε επιλογές για κάθε γούστο

Οι Two Little Chefs "ροκάρουν" τη Λευκωσία
Οι vegan chefs οργανώνουν ένα ολοήμερο αυστηρά χορτοφαγικό τσιμπούσι στην παλιά πόλη!