Δημοσιεύτηκε στις 27 Οκτωβρίου 2017
Οι Πρεσβείες της Αυστρίας, Γερμανίας και Ελβετίας και το Ινστιτούτο Γκαίτε Κύπρου θα ανοίξουν φέτος τις Εβδομάδες Γερμανική Γλώσσας με μια υπαίθρια εκδήλωση στην Πλατεία Φανερωμένης, την Κυριακή, 29 Οκτωβρίου 2017, μεταξύ 10.00-14.00.
Στην εκδήλωση θα φιλοξενηθούν οι μουσικές ομάδες ΠΙΡΙΠΙΡΙ, Djembe BOOMDIDA, Windcraft Junior Band και Windcraft Band.
Οι επισκέπτες θα έχουν επίσης την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ad hoc μάθημα Γερμανικών και να δοκιμάσουν γεύσεις από τις τρεις γερμανόφωνες χώρες, καθώς και να παρακολουθήσουν μια επίδειξη του αρχαιότερου εθνικού σπορ της Ελβετίας.
Καθ΄όλη τη διάρκεια του μήνα Νοεμβρίου θα παρουσιαστεί ένα ευρύ φάσμα εκδηλώσεων, οι οποίες σχετίζονται με τη γερμανική γλώσσα και την κουλτούρα των τριών γερμανόφωνων χωρών, όπως, κινηματογράφος, χορός, ενημερωτικές εκδηλώσεις για σπουδές.
Για περισσότερες πληροφορίες κάντε Like στις σελίδες μας στο Facebook: German Embassy Nicosia, Austrian Embassy Nicosia, Goethe-Institut Zypern και κάντε click στην ιστοσελίδα της Ελβετικής Πρεσβείας Embassy of Switzerland/News/Agenda.
Σχετικά

15+2 υπέροχα πράγματα να κάνεις στην Κύπρο τις επόμενες μέρες
Όλα όσα υπέροχα θα συμβούν στο νησί μας αυτήν την εβδομάδα

Μία υπέροχη βραδιά παρέα με τα αστέρια, στο Αστροπάρκο Τροόδους
Διαλέξεις, ουρανογραφία και παρατήρηση μέσα από τηλεσκόπια.... για να ανακαλύψεις την ομορφιά και τα μυστικά του σύμπαντος!

Erroneous Encounters: Η Κύπρος στο Φεστιβάλ Σύγχρονου Χορού με το έργο του Παναγιώτη Τοφή
Το έργο πραγματεύεται τον κατακερματισμό του εαυτού, ο οποίος προκύπτει ως αποτέλεσμα μετατραυματικών εμπειριών

22 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτό το τριήμερο στην Κύπρο
Γιορτές, συναυλίες, φεστιβάλ, μουσική, θέατρο, τέχνη και χορός.... όλα σε ένα τριήμερο

MAKERS FAIR 2025: Η γιορτή της δημιουργίας επιστρέφει στη Λάρνακα
Το Σάββατο 14 Ιουνίου, ο χώρος του Youth Makerspace δίπλα στο πάρκο Σαλίνα στη Λάρνακα, θα γεμίσει με χρώμα, ιδέες και έμπνευση!

Ένα τετραήμερο αφιερωμένο στον Άγιο Τύχωνα με πλούσιο πρόγραμμα
Ο Δήμος Αμαθούντας μας καλεί να γιορτάσουμε μαζί

Ευρωπαϊκές Ημέρες Αρχαιολογίας στο Πολιτιστικό Κέντρο της Τράπεζας Κύπρου
Μια σειρά δράσεων/εργαστηρίων, εμπνευσμένα από τις συλλογές του Αρχαιολογικού και Νομισματικού Μουσείου του

Το πιο νεανικό beach party επιστρέφει για 2η χρονιά!
Με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, πάνω στην χρυσή άμμο
Όλα όσα θα γίνουν το τριήμερο του Κατακλυσμού στον Δήμο Παραλιμνίου - Δερύνειας
Ο Δήμος Παραλιμνίου – Δερύνειας σας προσκαλεί να διασκεδάσετε στο τριήμερο των εκδηλώσεων του Κατακλυσμού, από τις 6 μέχρι και τις 8 Ιουνίου 2025


14 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτή την βδομάδα στην Κύπρο
Ο Ιούνης φέρνει αγαπημένους καλλιτέχνες, φεστιβάλ, θέατρο και γέλιο

Η αγαπημένη τετράδα του κυπριακού stand-up comedy επιστρέφει
Με μία από τις τέσσερις παραστάσεις να είναι ήδη sold out