Δημοσιεύτηκε στις 19 Οκτωβρίου 2017
Ασθενές βορειοανατολικό ρεύµα αέρα επηρεάζει την περιοχή.
Σήµερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και στα δυτικά παράλια βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 32 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 30 στα νότια παράλια, γύρω στους 28 στα υπόλοιπα παράλια και στους 23 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι στα ανατολικά παράλια λίγο ταραγµένη, αλλά στα υπόλοιπα παράλια θα καταστεί ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 16 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 10 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
Την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ το µεσηµέρι και νωρίς το απόγευµα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις. Η θερµοκρασία την Παρασκευή και το Σάββατο δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή, ενώ την Κυριακή αναµένεται µικρή πτώση.
Σχετικά

Πέθανε σε ηλικία 96 ετών ο ηθοποιός Τζέρι Άντλερ, ο «Χες» των «Sopranos»
Εργάστηκε δεκαετίες στα παρασκήνια του Μπρόντγουεϊ, σε παραγωγές όπως η πρωτότυπη «Ωραία μου Κυρία», πριν γνωρίσει τη μεγάλη αναγνώριση με τους «Sopranos»

Παρουσιάστηκε σήμερα σε δημοσιογραφική διάσκεψη η νέα ψηφιακή πλατφόρμα πολιτιστικών εκδηλώσεων “Let’s Culture”
Μέσα από την πλατφόρμα, το κοινό θα έχει πρόσβαση σε όλες τις πολιτιστικές δράσεις που πραγματοποιούνται σε όλη την Κύπρο, συγκεντρωμένες σε ένα ενιαίο, εύχρηστο και σύγχρονο ψηφιακό περιβάλλον

Το νησί με το καλύτερο ηλιοβασίλεμα στον κόσμο (όχι, δεν είναι η Σαντορίνη)
Ένα από τα πιο διάσημα εξωτικά νησιά βρέθηκε στην κορυφή της λίστας με τους προορισμούς που προσφέρουν τα πιο μαγευτικά ηλιοβασιλέματα παγκοσμίως.


Πέθανε ο 47χρονος βοηθός σκηνοθέτη του «Emily in Paris» – Κατέρρευσε κατά τη διάρκεια της γυρισμάτων
Οι προσπάθειες ανάνηψης δεν είχαν αποτέλεσμα. Ο θάνατος του οφείλεται πιθανότατα σε καρδιακή προσβολή.

Ανακαλύψαμε ένα παραμυθένιο παραδοσιακό σπιτάκι για διαμονή στο βουνό
Με εσωτερική αυλή και όλες τις ανέσεις

12 συναρπαστικές εικόνες που κόβουν την ανάσα από την κορυφή της Μαδαρής
Η ομάδα των Cyprus From Air μας ταξίδεψε σε ένα από τα ωραιότερα σημεία του νησιού

Πώς διαμορφώνεται το σκηνικό του καιρού τις επόμενες ημέρες
Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις.

Ανάσα από τα 40αρια την Κυριακή - Έρχεται νέα πτώση της θερμοκρασίας
Σήμερα, η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 39 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 31 στα δυτικά και νοτιοδυτικά παράλια καθώς και στα ψηλότερα ορεινά και γύρω στους 34 στα υπόλοιπα παράλια.

Αλλάζει το TikTok επί ευρωπαϊκού εδάφους - Δείτε αναλυτικά
Έτοιμο να απολύσει εκατοντάδες υπαλλήλους στο Λονδίνο εμφανίζεται το TikTok, σε μια περίεργη συγκυρία.

Σε κλοιό καύσωνα ξανά η Κύπρος – Στους 42 βαθμούς σήμερα η θερμοκρασία
Κίτρινη προειδοποίηση για ακραία μέγιστη θερμοκρασία εξέδωσε το Τμήμα Μετεωρολογίας.

Το Μαύρο Φεγγάρι του Αυγούστου - Πότε θα είναι «ορατό»
Tη νύχτα της 23ης Αυγούστου ο ουρανός θα είναι σκοτεινός χωρίς τη λάμψη της σελήνης