Δημοσιεύτηκε στις 24 Αυγούστου 2017
ΤΜε γνώμονα την ανάγκη υποστήριξης των Κυπριακών προϊόντων και παράλληλα των διαφόρων Κυπριακών εταιρειών και παραγωγών, το World Trade Center Cyprus, πραγματοποιεί κάθε χρόνο στη Κύπρο την έκθεση Κυπριακών Προϊόντων και Υπηρεσιών "Made in Cyprus".
Σκοπός της διοργάνωσης είναι η ανάδειξη και η υποστήριξη των τοπικών παραγωγών, βιομηχανιών και υπηρεσιών, καθώς έχουν πληγεί αφενός από την δύσκολη οικονομική κατάσταση του νησιού τα τελευταία χρόνια και αφετέρου από τον εξωγενή ανταγωνισμό. Είναι μια μοναδική ευκαιρία προβολής και διαφήμισης των προϊόντων και υπηρεσιών της Κύπρου και γνωριμίας με την τοπική επιχειρηματικότητα.
Στην έκθεση φέτος θα λάβουν μέρος πάνω από 80 εκθέτες, οι οποίοι θα παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στο κοινό.
Ανάμεσα στους συμμετέχοντες θα είναι η Golden Donkeys FARM, η μεγαλύτερη φάρμα γαϊδουριών στην Κύπρο, που θα μας συστήσει τα υψηλής ποιότητας προϊόντα με γάλα γαϊδούρας, θα γευτούμε το κυπριακό μέλι Το Τζιβέρτι το οποίο βραβεύτηκε ως το καλύτερο μέλι του κόσμου στα πλαίσια του 43ου Apimondia International Congress το οποίο διοργανώνει τα βραβεία World Beekeeping Awards.
Ακόμα στην 4η Έκθεση Made in Cyprus θα βρίσκεται και η εταιρεία Στράκκα Λτδ με τα βραβευμένα με Χρυσό Βραβείο Γευσιγνωσίας το 2016 (Great Taste Awards) προϊόντα τους, το ελαιόλαδο και τις επιτραπέζιες ελιές Καλαμών, όπως και η εταιρεία Cyprusfisika, η οποία παράγει 100% φυσικά χειροποίητα καλλυντικά, με τα σαπούνια ελαιόλαδου, τις κηραλοιφές, τα καλλυντικά της και πολλά άλλα προϊόντα της.
Εκεί θα γνωρίσουμε και τα 100% χειροποίητα βιολογικά σαπούνια Handy Spa. Μια κυπριακή καινοτομία με 3 άξονες, "Προστατεύω το περιβάλλον, τα ζώα και την ανθρώπινη υγεία", όπως και το Άθερμο μέλι με υπέροχες γεύσεις, βαλσάμικο ξύδι και έψημα σταφυλιού από την εταιρεία Mellona, αλλά και τα κρασιά Sodap-Kamanterena Cyprus Wines και πολλοί άλλοι ακόμη.
Ραντεβού λοιπόν με τους παραγωγούς και τα προϊόντα/υπηρεσίες του τόπου μας, στο Πολιτιστικό Κέντρο Τρακασόλ, στη Μαρίνα Λεμεσού, από τις 22 έως και τις 24 Σεπτεμβρίου 2017.
-
Πολιτιστικό Κέντρο Τρακασόλ
22 Σεπτεμβρίου - 24 Σεπτεμβρίου 2017
Σχετικά

«Είναι Θέλημα Αγάπης»: Μουσικοχορευτική παράσταση από τον Λαογραφικό Όμιλο Μιτσερού
Με χορούς, τραγούδια και δρώμενα από την Κύπρο και την Ελλάδα
Το σαββατοκύριακο η καρδιά της καλαθόσφαιρας 3Χ3 χτυπά στην Πάφο
Τo OPAP Paphos 3x3 2025 ενώνει δυνάμεις με το Enavsma Foundation και μαζί μεταμορφώνουν την Πλατεία του Μεσαιωνικού Κάστρου

Το πρόγραμμα για την τελευταία μέρα του Κατακλυσμού Λάρνακας
Ολοκληρώνεται απόψε ο Κατακλυσμός Λάρνακας

15+2 υπέροχα πράγματα να κάνεις στην Κύπρο τις επόμενες μέρες
Όλα όσα υπέροχα θα συμβούν στο νησί μας αυτήν την εβδομάδα

Μία υπέροχη βραδιά παρέα με τα αστέρια, στο Αστροπάρκο Τροόδους
Διαλέξεις, ουρανογραφία και παρατήρηση μέσα από τηλεσκόπια.... για να ανακαλύψεις την ομορφιά και τα μυστικά του σύμπαντος!

Erroneous Encounters: Η Κύπρος στο Φεστιβάλ Σύγχρονου Χορού με το έργο του Παναγιώτη Τοφή
Το έργο πραγματεύεται τον κατακερματισμό του εαυτού, ο οποίος προκύπτει ως αποτέλεσμα μετατραυματικών εμπειριών

22 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτό το τριήμερο στην Κύπρο
Γιορτές, συναυλίες, φεστιβάλ, μουσική, θέατρο, τέχνη και χορός.... όλα σε ένα τριήμερο

MAKERS FAIR 2025: Η γιορτή της δημιουργίας επιστρέφει στη Λάρνακα
Το Σάββατο 14 Ιουνίου, ο χώρος του Youth Makerspace δίπλα στο πάρκο Σαλίνα στη Λάρνακα, θα γεμίσει με χρώμα, ιδέες και έμπνευση!

Ένα τετραήμερο αφιερωμένο στον Άγιο Τύχωνα με πλούσιο πρόγραμμα
Ο Δήμος Αμαθούντας μας καλεί να γιορτάσουμε μαζί

Ευρωπαϊκές Ημέρες Αρχαιολογίας στο Πολιτιστικό Κέντρο της Τράπεζας Κύπρου
Μια σειρά δράσεων/εργαστηρίων, εμπνευσμένα από τις συλλογές του Αρχαιολογικού και Νομισματικού Μουσείου του

Το πιο νεανικό beach party επιστρέφει για 2η χρονιά!
Με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, πάνω στην χρυσή άμμο
Όλα όσα θα γίνουν το τριήμερο του Κατακλυσμού στον Δήμο Παραλιμνίου - Δερύνειας
Ο Δήμος Παραλιμνίου – Δερύνειας σας προσκαλεί να διασκεδάσετε στο τριήμερο των εκδηλώσεων του Κατακλυσμού, από τις 6 μέχρι και τις 8 Ιουνίου 2025