Ανεβαίνει και πάλι η θερμοκρασία

Σε υψηλότερα για την εποχή επίπεδα και πάλι ο υδράργυρος

Δημοσιεύτηκε στις 09 Ιουλίου 2017

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ για να καταστούν το απόγευμα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 37  βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 33 στα παράλια και στους 30 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς, 3  μποφόρ,  για να καταστούν σταδιακά κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί,  της ίδιας έντασης.  Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 24 βαθμούς στο εσωτερικό, τα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρωστους 21 στα δυτικά και τα βόρεια παράλια και στους17 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη ∆ευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο τη ∆ευτέρα και σταδιακά περαιτέρω άνοδο, την Τρίτη και την Τετάρτη, για να κυμανθεί σε ψηλότερα για την εποχή επίπεδα.  

Σχετικά

Ατζέντα
June 2025
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close