Δημοσιεύτηκε στις 16 Μαΐου 2017
Το TELETHON και η Ιταλική Πρεσβεία στη Κύπρο, διοργανώνουν μια εξαίσια μουσική βραδιά. Το κονσέρτο «Italian Gala Opera», θα περιλαμβάνει τις μεγαλύτερες μουσικές στιγμές της λυρικής όπερας από καταξιωμένους ερμηνευτές.
Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Πρόεδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη και της συζύγου του, κυρίας Άντρης Αναστασιάδη.
Το κοινό θα απολαύσει άριες από την Aida, Othello, La Traviata, Carmen, Nabucco, Tosca και άλλα εξαίσια κλασσικά έργα.
Οι ερμηνευτές θα είναι, η σοπράνο Μαρία Παπαϊωάννου, ο βαρύτονος Alberto Gazale, η μετζοσοπράνο Serena Pasqualini και ο τενόρος David Sotgiu. Οι καλλιτέχνες διαθέτουν πλούσια διεθνή καριέρα με εμφανίσεις στις μεγαλύτερες όπερες του κόσμου.
Τους τέσσερις τραγουδιστές θα συνοδεύουν η χορωδία CANTUS NOVUS και τρίο με τον Marcos Madrigal στο πιάνο, Δώρο Ζήσιμο στο τσέλο και Κωνσταντίνο Μακαρίτη στο φλάουτο. Διεύθυνση σκηνής, Paolo Baioco.
Η βραδιά θα ξεκινήσει στις 8μ.μ. με κοκτέιλ στους κήπους του Προεδρικού Μεγάρου και στις 9μ.μ. το κοινό θα μεταφερθεί στο αμφιθέατρο όπου θα παρακολουθήσει το κονσέρτο.
Η τιμή εισόδου θα είναι 50 ευρώ και όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο TELETHON. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους πριν από την ημέρα της εκδήλωσης καλώντας στο τηλέφωνο 99 122 472. Κρατήσεις μπορούν να γίνονται μέχρι τη Πέμπτη, 8 Ιουνίου.
Σχετικά

Eurovision 2025: Προβλήματα με συμμετοχή του Ισραήλ στον διαγωνισμό - Ποιες χώρες αντιδρούν
Η διευθύντρια της δημόσιας τηλεόρασης στη Σλοβενία, ζητά εξηγήσεις από την EBU για άνιση μεταχείριση στα κράτη-μέλη της, συγκρίνοντας τη διαγραφή της Ρωσίας με τη συνεχιζόμενη παρουσία του Ισραήλ στον διαγωνισμό

Ο Κέντρικ Λαμάρ ηγείται των υποψηφιοτήτων για τα Αμερικανικά Μουσικά Βραβεία
Ακολουθούν οι Post Malone, Μπίλι Άιλις, Chappell Roan και Shaboozey


Ανακοινώθηκε η πρώτη καλοκαιρινή συναυλία στο Θεατράκι Κοινοτικού Πάρκου Λυμπιών
Με ένα αγαπημένο δίδυμο

Συναυλία για την Παγκόσμια Ημέρα Τζαζ με την MorFarm Big Band στην Πλατεία Ελευθερίας
Ελεύθερη είσοδος

Αφιέρωμα στην Άννα Βίσση: Ένα εκρηκτικό βράδυ με τα τραγούδια της απόλυτης σταρ
Με ζωντανή μουσική από εξαιρετικούς τραγουδιστές

7 μουσικά ραντεβού με αγαπημένους καλλιτέχνες την παραμονή Πρωτομαγιάς
Το νησί φορά τα ανοιξιάτικά του και γεμίζει μουσική: Πού θα πας την παραμονή της Πρωτομαγιάς

Ο Wim Mertens έρχεται στην Κύπρο για μια ξεχωριστή συναυλία
Ο Βέλγος συνθέτης, γνωστός για τη μοναδική του προσέγγιση στη μουσική

H Γλυκερία επί σκηνής στην Κύπρο μαζί με 200 κιθάρες
Η Κιθαριστική Ορχήστρα Κύπρου συμπράττει με την κορυφαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια

Ρεσιτάλ πιάνου και βιολοντσέλου με την Τόνια Ιωάννου και τον Ρομπέρτας Γκροντ
Ρεσιτάλ πιάνου και βιολοντσέλου παρουσιάζουν σε Λευκωσία και Λάρνακα η Τόνια Ιωάννου και ο Ρομπέρτας Γκροντ.

Στο νοσοκομείο ο Κάρλος Σαντάνα
Το περιστατικό σημειώθηκε λίγες ώρες πριν την προγραμματισμένη του εμφάνιση του στο Τέξας
