Δημοσιεύτηκε στις 15 Μαΐου 2017
Εντάσεις κυριάρχησαν στο χθεσινό επεισόδιο του “Survivor”, αφού ένας τραυματισμός του Γιάννη Σπαλιάρα και μια κουβέντα του Μάριου Ιωαννίδη στάθηκαν η αιτία για να… ανάψουν τα αίματα ανάμεσα στις δύο ομάδες. Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα φορτισμένο με τους «Διάσημους» και τους «Μαχητές» να λογομαχούν για αρκετή ώρα μετά τη λήξη του αγωνίσματος, ενώ αργότερα στην παραλία οι δυο ομάδες δεν αντάλλαξαν ούτε… ματιά.
Το ενδιαφέρον των τηλεθεατών μονοπώλησε για μια ακόμη φορά το χθεσινό επεισόδιο του “Survivor” με το ποσοστό τηλεθέασης να φτάνει το 57,1%. Στα νεανικά κοινά 18-24 το ποσοστό έφτασε το 83,5% στα ανά τέταρτο στοιχεία.
Το χθεσινό αγώνισμα στο οποίο κλήθηκαν να συμμετάσχουν οι δυο ομάδες απαιτούσε ταχύτητα, ισορροπία και ευστοχία. Από την αρχή του παιχνιδιού οι «Μαχητές» έδειξαν πως ήταν καλύτεροι από τους αντιπάλους τους κι έτσι το σκορ έληξε με 10-7 υπέρ τους.
Στο αποψινό επεισόδιο του “Survivor” οι δυο ομάδες αγωνίζονται για το έπαθλο της ασυλίας. Ένας αγώνας που αναμένεται να έχει μεγάλο ενδιαφέρον για το ποια ομάδα θα κληθεί να ψηφίσει συμπαίκτη της προς αποχώρηση. Οι «Διάσημοι» δεν έχουν περιθώρια ήττας αφού αν χάσουν θα μείνουν με τέσσερις παίκτες έναντι έξι των «Μαχητών». Με έντονο πείσμα οι δυο ομάδες θα κατέβουν στον αγωνιστικό χώρο και θα κονταροχτυπηθούν μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα προκειμένου να κερδίσουν.
Οι εντάσεις όμως φαίνεται πως θα συνεχιστούν και στο αποψινό επεισόδιο του “Survivor” και συγκεκριμένα στο «Συμβούλιο του Νησιού» στο οποίο θα κληθούν οι παίκτες για την ψηφοφορία.
Πώς θα καταφέρουν οι δυο ομάδες να συμβιώσουν στην κοινή παραλία όταν η απόσταση που χωρίζει τις καλύβες τους είναι μόλις λίγα μέτρα; Θα μπορέσουν να φέρουν και πάλι το αρμονικό κλίμα ανάμεσά τους;
Ένα εκρηκτικό επεισόδιο του “Survivor” προβάλλεται απόψε στις 21:15 στο ΣΙΓΜΑ με ένα δυνατό αγώνισμα για το έπαθλο της ασυλίας.
Σχετικά

Πεζοπορία στον Αγρό με αφορμή το Φεστιβάλ Τριαντάφυλλου
Δες αναλυτικά όλες τις λεπτομέρειες

Ένα μαγιάτικο πανηγύρι αγάπης θα στηθεί για καλό σκοπό στην Λευκωσία
Με φαγητό, ποτό, εργαστήρια, παζαράκι και πολλά άλλα

Ο πολυβραβευμένος Έλληνας μοντέρ Γιώργος Μαυροψαρίδης για ένα masterclass στην Κύπρο
Καλεσμένος της Ένωσης Σκηνοθετών Κύπρου

Το Misfit Sundays επιστρέφει με ένα Car Boot Sale!
Το αγαπημένο κυριακάτικο event της πόλης επιστρέφει με μια ανατρεπτική έκδοση

Κλείνουμε τη σεζόν σε ένα διήμερο second hand wardrobe gala στην Λευκωσία
Με τον πιο στιλάτο και βιώσιμο τρόπο

Αν αγαπάς τα βιβλία, σου έχουμε ένα δυνατό book bazaar
Αγόρασε βιβλία με έκπτωση έως και με 80%.

Πάμε να καθαρίσουμε το Δάλι όλοι μαζί
Εκστρατεία καθαριότητας με τη συμμετοχή όλων των οργανωμένων φορέων του Δήμου, εθελοντών και πολιτών.

30 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτή τη βδομάδα στην Κύπρο
Δες αναλυτικά την κάθε εκδήλωση και όλους τους Έλληνες τραγουδιστές που θα επισκεφθούν το νησί μας

Το Δημοτικό Μουσείο Αγίας Νάπας THALASSA γιορτάζει τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων
Συμμετοχή του Δημοτικού Μουσείου Αγίας Νάπας THALASSA στον Εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων 2025

To Nicosia Book Fest θα γιορτάσει φέτος τα 10χρονά του
Mια επετειακή διοργάνωση, με συγγραφείς από την Κύπρο και το εξωτερικό, με θεματικά αφιερώματα, παρουσιάσεις, εκπαιδευτικές δράσεις και πλήθος εκδηλώσεων για όλες τις ηλικίες.

Διεθνής Έκθεση Σκύλων: Κι όμως υπάρχει έκθεση με σκυλιά ράτσας και θα γίνει τον Μάιο στην Αγία Νάπα
Διεθνής Έκθεση Σκύλων Αγίας Νάπας: Μια γιορτή κυνοφιλίας διεθνούς κύρους στην καρδιά της Αγίας Νάπας.

Για 9η χρονιά η Μαρίνα Λεμεσού υποδέχεται το Limassol Boat Show
Με υπερπολυτελή σκάφη και towboats, μέχρι είδη αναψυχής και εξοπλισμό κατάδυσης