Δημοσιεύτηκε στις 26 Νοεμβρίου 2015
Το νέο Just Dance 2016 ήρθε στην Κύπρο με ένα σκοπό: να γεμίσει τον ελεύθερο χρόνο σας με φανταστική μουσική και απίστευτες χορευτικές κινήσεις, διασκεδάζοντας τους φίλους και την οικογένεια σας.
Όπως κάθε χρόνο, το Just Dance φέρνει και φέτος στην κονσόλα σας τις μεγαλύτερες επιτυχίες: Απολαύστε το “Blame” από τους Calvin Harris ft. John Newman, το Uptown Funk” από τους Marc Ronson ft. Bruno Mars και πολλές άλλες σημερινές επιτυχίες και βάλτε σε δοκιμασία τις χορευτικές σας ικανότητες!
Το Just Dance 2016 έρχεται με καινοτομίες που κάνουν το παιχνίδι ακόμη πιο συναρπαστικό: Με το Dance Motion Controller, μια εφαρμογή που μπορείς να κατεβάσεις σε Apple, Android ή Windows phone μπορείς να έχεις άμεση πρόσβαση στο παιχνίδι χωρίς την ανάγκη κάμερας.
Μπορείς ακόμη να χρησιμοποιήσεις το smartphone σου σαν συσκευή περιήγησης αλλά και για να κρατάς το σκορ. Το σκορ που καταγράφεται από το κινητό είναι τόσο σωστό όσο σε ένα παραδοσιακό gamepad!
Στη φετινή έκδοση μπορούν να διαγωνιστούν μέχρι και 6 παίκτες, κάνοντας την αγωνία και τη διασκέδαση να κρατάνε περισσότερο!
Το Just Dance 2016 είναι διαθέσιμο στην αγορά και θα το βρείτε σε όλες τις διαθέσιμες πλατφόρμες: PS4, PS3, Xbox One, Xbox360, Wii, Wii U.
Χορέψετε στους ρυθμούς των αγαπημένων σας τραγουδιών, δείξτε σε φίλους και οικογένεια τον ρυθμό που κρύβετε μέσα σας και περάστε αξέχαστες γιορτές με το Just Dance 2016.
Σχετικά

Μάθαμε πότε ανοίγει το Kiabi το νέο του, μεγάλο κατάστημα στη Λευκωσία
Η πολυαναμενόμενη άφιξη στο Mall of Cyprus...Το γαλλικό fashion brand χαμηλού κόστους Kiabi ανοίγει τις πόρτες του

Η Lidl Κύπρου γιορτάζει τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του καταστήματός της στο Neon Mall of Pafos
H εταιρεία ετοιμάζει μία γιορτινή εμπειρία με εκπλήξεις και διαγωνισμούς για τους επισκέπτες της, για τα πρώτα γενέθλια του τρίτου καταστήματός της στην ευρύτερη περιοχή της Πάφου.


Στο νέο τεύχος του Check in Cyprus θα βρεις όλα όσα θα κάνουν το καλοκαίρι σου... άκρως συναρπαστικό!
Ρίχνουμε κλεφτές ματιές στην ολοκαίνουρια, καλοκαιρινή έκδοση του Check in Cyprus... που ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει

Η Lidl Κύπρου αναλαμβάνει την ευθύνη που της αναλογεί για το περιβάλλον
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, η Lidl Κύπρου παρουσιάζει τις πρωτοβουλίες της που στοχεύουν σε ένα βιώσιμο και καλύτερο αύριο για όλους

Το ωράριο των mall της Κύπρου για την Δευτέρα του Κατακλυσμού
Όλα όσα πρέπει να ξέρεις, για να επισκεφθείς τα πολυκαταστήματα του νησιού

Έρχεται «ευρω-φόρος» €2 σε πακέτα από Shein και Temu
Το τέλος διακίνησης θα επιβληθεί στα δέματα που έρχονται με couriers και κοστίζουν μέχρι €150


Το My Mall Limassol γιορτάζει 16 χρόνια λειτουργίας
Και μας προσκαλεί το κοινό σε μια ξεχωριστή γιορτή

Ο εμβληματικός οίκος μόδας CELINE προσγειώνεται μέσα στο Parklane Resort και το The Retail Village
Η μοναδική εμπειρία shopping του The Retail Village μέσα στο Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, Limassol, αναβαθμίζεται περαιτέρω με την άφιξη του πολυτελούς οίκου μόδας CELINE στις 23 Μαΐου

Είδες το εντυπωσιακό και εκλεπτυσμένο Maserati Grecale;
Το Maserati Grecale σε ειδική τιμή €69.900 με 5 χρόνια εγγύηση

Το My Mall Limassol καλωσορίζει ξανά δύο αγαπημένα brands
Η επιστροφή αυτών των δύο ξεχωριστών brands δεν είναι απλώς μια εμπορική εξέλιξη, είναι η συνέχεια μιας σχέσης που χτίστηκε με αγάπη