Δημοσιεύτηκε στις 07 Μαρτίου 2015
Το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας στο πλαίσιο του Ανοικτού Σχολείου και σε συνεργασία με τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό «Μήνυμα Βοήθειας» ανακοινώνουν την έναρξη μαθημάτων ECDL για άνεργους νέους. Η πρώτη ομάδα αποτελείται από 10 άνεργους νέους οι οποίοι επιθυμούν να επιμορφωθούν και να αναπτύξουν τις δεξιότητες που θα αποκτήσουν μέσα από την εκπαίδευσης τους και τη χρήση Τεχνολογιών Πληροφοριών και Επικοινωνίας (ΤΠΕ), λαμβάνοντας σχετική πιστοποίηση κατόπιν εξέτασης. Το μάθημα ξεκίνησε στις 2 Μαρτίου 2015 και πραγματοποιείται κάθε Τετάρτη από τις 16:30-18:30 στο Δημοτικό Σχολείο Αγ. Αντωνίου και θα ολοκληρωθούν στα μέσα Ιουνίου 2015, με εθελόντρια εκπαιδεύτρια από το «Μήνυμα Βοήθειας».
Ο νεοσύστατος Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός «Μήνυμα Βοήθειας» ιδρύθηκε από μια ομάδα νέων για να θέσει παραδείγματα αισιοδοξίας ως απάντηση στην ανάγκη όλων για την βελτίωση της ποιότητας ζωής, την προώθηση της κοινωνικής συνοχής και την πρόοδο απέναντι στην κρίση, μέσα από μαθήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών, εκπαιδευτικά σεμινάρια, ενισχυτική διδασκαλία για μαθήματα πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και παροχή συμβουλευτικής επαγγελματικού προσανατολισμού.
Το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας με πλούσιο κοινωνικό έργο εντός των Δημοτικών ορίων Λευκωσίας, αποδέχτηκε με χαρά την συνεργασία με το «Μήνυμα Βοήθειας», αφού η δράση απευθύνεται σε ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού του Δήμου Λευκωσίας. Στόχος είναι η επέκταση της συνεργασία και σε άλλους τομείς, αξιοποιώντας εθελοντές εκπαιδευτικούς που επιθυμούν να μοιραστούν την γνώση τους με άνεργους νέους.
Σχετικά
The Jolly Road: Το πιο φωτεινό Christmas Market της Λευκωσίας έρχεται!
Μπαίνουμε στο κλίμα των γιορτών με μία μεγάλη χριστουγεννιάτικη αγορά στην πρωτεύουσα
Τις Κυριακές στο Φοινί φτιάχνουν Φοινιώτικο παλουζέ
Για τελευταία Κυριακή, πάμε στο χωριό για ζεστό παλουζέ
Προτιμώ να περπατήσω παρά να πιώ και να οδηγήσω...
Η Λεμεσός λέει όχι στην οδήγηση υπό αλκοόλ
H καρδιά του Taekwon-do, χτυπά αυτόν τον Νοέμβριο στην Κύπρο
Η Λεμεσός φιλοξενεί την εκδήλωση για τα 60 χρόνια του αθλήματος στην Ευρώπη
Αυτό το εργαστήρι δημιουργικής γραφής με την Ελένη Ξένου εμπνέεται από τα ίχνη και τις γραμμές
Σε έναν καινούριο υπέροχο χώρο στην πλατεία Αγίου Ιωάννη στη Λάρνακα
Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό στην Πάχνα, ανακοίνωσε ημερομηνίες
Όλα όσα ετοιμάζει το χωριό της Λεμεσού
Το Κοιλάνι μεταμορφώνεται φέτος σε ένα «Παραμυθένιο Χριστουγεννιάτικο Χωριό»
Όλα όσα πρέπει να ξέρεις
Το Όμοδος ανακοίνωσε τριήμερο Christmas Market
Τριήμερο με άρωμα Χριστουγέννων στο Όμοδος!
Winter Wonderland by Hadjikostas: Το πιο μαγικό Χριστουγεννιάτικο Χωριό της χρονιάς θα στηθεί στην ορεινή Λευκωσία!
Ζήστε τη μαγεία των γιορτών στο ειδυλλιακό Κτήμα Χατζηκώστα, στην περιοχή Ευρύχου της επαρχίας Λευκωσίας
Στη Λεμεσό... θέλουν να κάνουν την πόλη τους καλύτερη
Εξ ου και την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου διοργανώνουν την Ημερίδα «Κοινωνία για όλους σε μια πόλη για όλους»
Το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Παραδοσιακού Χορού θα γίνει στην Κύπρο τον Νοέμβριο
Θέμα του «Ο Παραδοσιακός Χορός στην Επιστημονική Σφαίρα του 21ου Αιώνα»
53 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτό το σαββατοκύριακο στην Κύπρο
Από φεστιβάλ και συναυλίες μέχρι θεατρικές παραστάσεις, εκθέσεις και αποδράσεις στη φύση