Ταξιδεύουμε με την Wizz Air σε ένα νέο εντυπωσιακό προορισμό

H έναρξη του δρομολογίου αναμένεται στις 3 Οκτωβρίου και το κόστος των ναύλων θα ξεκινά από 29.99 ευρώ.

Νέο δρομολόγιο Αμπου Ντάμπι - Λάρνακα ανακοίνωσε η εταιρεία Wizz Air. Σύμφωνα με δελτίο Τύπου της εταιρείας, η έναρξη του πολυαναμενόμενου δρομολογίου αναμένεται στις 3 Οκτωβρίου και το κόστος των ναύλων θα ξεκινά από 29.99 ευρώ.

Η προσθήκη ενός ακόμη δρομολογίου της Wizz Air στο εκτεταμένο δίκτυο της αερογραμμής στην Λάρνακα, υποδηλώνει τη μακροχρόνια δέσμευση της εταιρείας στη Λάρνακα και στην Κύπρο. Τα 10 χρόνια λειτουργίας των πτήσεων της αερογραμμής αλλά και η μεταφορά περισσότερων από 2,5 εκατομμύρια επιβατών από και προς την Λάρνακα, αποδεικνύουν ότι η Wizz Air προσφέρει πολύ ανταγωνιστικές και δημοφιλείς υπηρεσίες στο νησί, αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρίας. Το δρομολόγιο θα προσθέσει 50,000 θέσεις ετησίως στο δίκτυο της Λάρνακας και θα συνδέσει την πόλη και την περιοχή με ένα νέο και συναρπαστικό ολόχρονο δρομολόγιο. Η σημερινή ανακοίνωση γίνεται παράλληλα με τη νέα εποχή που ξεκίνησε για τη Wizz Air. Η αεροπορική εταιρεία ανακοίνωσε μια σειρά από βελτιωμένα μέτρα υγιεινής, για να διασφαλίσει την υγεία και την ασφάλεια των πελατών και του πληρώματός της.

«Σήμερα είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω το νέο δρομολόγιο της Wizz Air Abu Dhabi το οποίο θα συνδέει την Λάρνακα με το 'Αμπου Ντάμπι. Χαιρόμαστε που καλωσορίζουμε τους Κύπριους ταξιδιώτες στα τελευταίας τεχνολογίας αεροσκάφη Airbus A321neo. Καθώς η Wizz Air πρωτοπορεί στην νέα εποχή, προσβλέπουμε στην λειτουργία αυτής της καινούριας, υψηλού επιπέδου εμπειρίας που προσφέρεται κατά την διάρκεια της πτήσης. Είμαι αισιόδοξος ότι η Wizz Air θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην αύξηση του τουριστικού τομέα της Κύπρου» δήλωσε ο διευθυντής εταιρικής επικοινωνίας της Wizz Air Group, Andras Rado.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

EVENTS ανά ημέρα

Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31