Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Ένα εντυπωσιακό εξοχικό κατάλυμα σε σχήμα... κύβου, ιδανικός χώρος για καλοκαιρινές διακοπές πλάι στη θάλασσα

Για μία μοναδική απόδραση για στιγμές άνεσης και πολυτέλειας

Δημοσιεύτηκε στις 07 Μαΐου 2024

Ονειρεύεστε μια απόδραση σε έναν ιδιαίτερο κόσμο γεμάτο γαλήνη και πολυτέλεια; Αναζητάτε ένα εξοχικό κατάλυμα που σας προσφέρει όλες τις ανέσεις και την ομορφιά της θάλασσας; Τότε το Kivos by the Sea στον Άγιο Θεόδωρο, Λάρνακας, είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε!

Το εντυπωσιακό αυτό εξοχικό κατάλυμα που συνδυάζει Τολμηρή Φαντασία και Λειτουργικότητα σας προσκαλεί να ζήσετε μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και χαράς. Με τέσσερα υπνοδωμάτια που μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι και οκτώ άτομα, θα απολαύσετε την άνεση και την πολυτέλεια σε κάθε στιγμή της διαμονής σας.

Βρίσκεται σε μια ήσυχη περιοχή μόλις 80 μέτρα από τη θάλασσα, προσφέροντας έναν ιδανικό προορισμό για ατέλειωτες βουτιές και απολαυστικά μπάνια. Επίσης μπορείτε να απολαύστε τις γεύσεις της θάλασσας στις κοντινές ψαροταβέρνες, που απέχουν λίγα βήματα μόνο από το κατάλυμα.

Με μια μεγάλη αυλή και μια υπερυψωμένη πισίνα, το εξωτερικό του σπιτιού προσφέρει μια απόλυτη αίσθηση ελευθερίας και χαλάρωσης, ενώ ταυτόχρονα σας δίνει τη δυνατότητα να απολαύσετε την μοναδική θέα της θάλασσας.

Ελάτε να ζήσετε μια αξέχαστη εμπειρία στον Άγιο Θεόδωρο, Λάρνακας, και να απολαύσετε την απόλυτη εμπειρία διακοπών στο Kivos by the Sea!

Για κρατήσεις ΕΔΩ

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close